Archívum
...
30
szep
2020
Sziki Teljesítménytúra és Csamangó Gábor emlékfutás
Sziki Teljesítménytúra és Csamangó Gábor emlékfutás
2020-szep-30

Sétálj vagy fuss velünk egy nagyot!

20 éves a Sziki Teljesítménytúra és idén először a rendezvény kiegészül a Csamangó Gábor emlékfutással is, a hirtelen és fiatalon elhunyt futótársunk emlékének tisztelegve! A rendezvény a Fitt Family programsorozat része is.
Táv: Kiskundorozsmától egészen Zsombóig, vagy Zsombótól Kiskundorozsmáig, tehát mindkét oldalról elindítjuk a túrát és futást is.
Választhatsz 8 km,  17 km vagy 30 km között, ahogy neked jól esik.
A rendezvény kutyabarát, ha hozod négylábú barátodat kérünk, hogy az oltási könyve legyen nálad. 
Nevezés: készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz a túra napján a versenyközpontban 7:30 és 09:00 között.
Előnevezés: 2000 Ft a portal.szegedsport.hu weboldalon.
Helyszíni nevezés: 2000 Ft, de ha tehetitek a járványhelyzetre való tekintettel inkább az online nevezést részesítsétek előnyben. 
Rajt: nevezést követően folyamatosan.
Frissítő: mindkét túraközpontban és minden fordítónál a futókra és a túrázókra is gondolva.

Kiemelt partnerünk: József Attila Közösségi Ház és Könyvtár, Zsombó

Virtuális túra: A túra teljesíthető virtuálisan is, ha úgy döntesz, hogy most nem szeretnél fizikálisan ott lenni velünk. Nevezési díj: 1.000 Ft. Nevezés: portal.szegedsport.hu

Teljesítsd a 8, 17 vagy a 30 km-es távot bárhol 10.17 és 10.18. között. Vasárnap 18:00 óráig küldd el nekünk a fittfamily@szegedsport.hu e-mail címre egy alkalmazás, vagy térkép segítségével a lefutott távot, a nevedet, és a vásárlás egyedi azonosítóját (ami a visszaigazoló e-mail-ben található) és kapsz tőlünk egy névre szóló oklevelet e-mailben.

Geocaching: A Sziki Teljesítménytúra útvonalán 2 db geoládát is meg lehet találni, az egyik a Sziksóstói Horgásztónál található, a másik pedig a zsombói láperdőben. Túrázz és közben gazdagodj 2 db geoláda találattal.

Támogatóink: SFI Nutrition, Szegedi Sütödék Kft., Primavera

Versenykiírás és részvételi szabályzat.

Regisztrációs lap.

Regisztrációs lap törvényes képviselők számára.

Adatvédelmi tájékoztató.

Térkép és útvonal.

Csekkold az útvonalat otthonról. Töltsd le gpx fájlként, tallózd be ezen a linken, várj pár másodpercet és már csekkolhatod térkép vagy műhold nézeten az útvonalat.

A túrára érvényesek a tavaszi előnevezések. A korábbi előnevezés érvényesítését vagy visszatérítését az alábbi nyilatkozatok kitöltésével kérheti: sima előnevezés esetén vagy egytálétel igényléssel történt előnevezés.

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: