Archívum
...
22
márc
2021
Fussunk Tokióig
Fussunk Tokióig
2021-márc-22

A Fussunk Tokióba játékunkkal szeretnénk megmutatni a magyar sportolóknak, hogy bár fizikálisan nem lehetünk ott a megmérettetéseiken szurkolni, lélekben azonban mi is velük tartunk az olimpiára.

Elvétve futsz vagy megvan naponta a félmaraton? Minden megtett kilométer számít, hiszen 12 029 km-t kell közösen megtennünk 2021. március 22. és július 23. között.

A nevezéshez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi regisztrációs űrlapot, majd minden futásod alkalmával küldd be nekünk aktivitásmérőd (Endomondo, Strava, Runtustic, Polar, Garmin, stb.) képernyőfotóját, melyen látszódik neved, a futás dátuma és a megtett táv a marketing@szegedsport.hu e-mail címre.

Hogy fenntartsuk motivációd, minden hónapban 3 db 5000 Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki az előző hónap játékosai között, a játék végén pedig az összességében legtöbb km-t gyűjtő női és férfi játékosokat díjazzuk egy-egy 10 alkalmas, hétvégén is érvényes bérlettel a Tiszavirág Sportuszodába, Szeged új fürdőkomplexumába.

Ismerd meg a részleteket Részvételi- és Játékszabályzatunkból, majd regisztrálj, és mutassuk meg, hogy a szegediek ott lesznek Tokióban a magyar olimpiai csapattal, még ha csak virtuálisan is.

Részvételi- és Játékszabályzat

Adatvédelmi tájékoztató

Facebook oldalunkon rendszeresen hírt adunk arról, hol tartunk az úton, aktuálisan ki a legeredményesebb futónk és egyéb érdekességekről is. 

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: