Archívum
...
23
júl
2021
Elfutottunk Tokióig
Elfutottunk Tokióig
2021-júl-23

Több mint 12 029 km-t teljesítettünk szegedi futókkal azért, hogy lélekben ott lehessünk a magyar sportolókkal Tokióban.

Március 22-én indított Fussunk Tokióig kihívásunkhoz közel 100 fő csatlakozott, közülük 54 fő rendszeres futása járult hozzá az elért eredményhez. Nagyrészt hobbifutók gyűjtötték a kilométereket, ők 2-3 naponta 3-7 km-t futnak egészségük megőrzése érdekében. Mellettük fontos megemlíteni a hosszútávfutók teljesítményét is. Ők naponta akár 10-40 km-t is teljesítettek, a legtöbbet futó női és férfi résztvevők több mint 1000 km-t gyűjtött egyénileg 4 hónap alatt.  
Tokióba július 6-án „ért oda” futóközösségünk, azonban utána se álltunk meg a futással, hasznosan töltve az olimpiai kezdetéig rendelkezésre álló időt, Japán nevezetességeit fedeztük fel az újabb km-ekkel.  

Szerettük volna, hogy résztvevőink teljesítménye biztosan eljusson a magyar olimpiai csapatunkhoz, ezért Olasz Anna világ- és Európa-bajnok ezüstérmes hosszútávúszónak utolsó hazai edzése után adtuk át a kihívásban résztvevők nevét tartalmazó molinót, amelyet Anna magával visz Tokióba.

Köszönjük a résztvevők teljesítményét, hajrá magyarok!

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: