Városi Sportcsarnok - BOSU Center
Aktualitások Rendezvények
Aktualitások
28
márc
2019
Bosu Center a Városi Sportcsarnokban
Bosu Center a Városi Sportcsarnokban
2019-márc-28
Április 1-től BOSU edzések a Sportcsarnokban! Edzettségi szinttől függetlenül szórakoztató és változatos funkcionális edzésforma.

A BOSU egy félbe vágott labdára emlékeztető eszköz, amely instabil közeget teremt a gyakorlatok elvégzése során. Mivel ad ez többet? Garantáltan minden izomcsoport dolgozik az edzés során, a mélyizmokat is megdolgoztatja, folyamatosan egyensúlyozol, ami az idegrendszeredet és az agyadat is stimmulálja, ezáltal fejlesztve a koncentrációt és a szellemi fittséget. Amellett hogy teljesen átmozgatod magad, garantáltan nem fogsz kattogni a mindennapi problémáidon az edzések alatt.

Az edzésekről: 

Tudtad, hogy nálunk találod a legfelszereltebb BOSU termet Szegeden? Hivatalosan szakképzett edzőink várnak edzéseiken.

• BOSU fat burning: zsírégetésre fókuszált edzés BOSU labdával és egyéb változatos eszközökkel (pl. gumikötél, kettlebell, edzőheveder, medicinlabda és még sok más).

• BOSU fit body: létszámtól függően köredzés formájában vagy kihelyezett segédeszközökkel teljes testet átmozgató, formáló edzés.

• BOSU köredzés: BOSU labdával és változatos eszközökkel funkcionális edzés, állóképesség fejlesztés.

• Cross training: egy edzésforma azoknak, akik jó erőnlétet, állóképességet szeretnének, és ezért képesek a saját személyes határaikat folyamatosan leküzdeni.

A csoportos órákra bejelentkezni nem szükséges. Ha további kérdésed van, várunk a Városi Konditeremben (Temesvári krt.33.), vagy érdeklődj telefonon (+36 62 549 970 /136-os melléken).

AKCIÓ

Június 14-ig, ha hozol valakit magaddal, a te órád mi álljuk. Gyertek ketten, egy óra áráért.
 

Órarend: itt

Rendezvények
29
máj
2019
Nyílt nap a BOSU Centerben és Városi Konditeremben
2019-máj-29 06:00

Gyertek, nézzétek szét, ismerkedjetek meg teremedzőinkkel, kérjetek tanácsot, próbáljátok ki BOSU óráinkat, kóstoljátok meg a legjobb táplálékkiegészítőket – a Kihívás Napján díjmentesen.

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: