Vendégkönyv
+ Új vélemény
   1  2 3 4 5    Következő   Utolsó
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2017-05-17 13:19:03
Tisztelt Dávid Barnabás!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Játékok Kertje létesítményünkben felmerült problémájával hozzánk fordult. A létesítmény extrém sportjátékai és az itt található Kerékpáros Centrum Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala által beadott pályázat alapján, a pályázaton nyert összegből kerültek finanszírozásra.
A Szegedi Sport és Fürdők Kft. mint üzemeltető, a játékok állagának megóvásáért felel. A nagy igénybe vétel miatt a kerékpáros és gördeszka pályák burkolata hamar elhasználódik. Ennek beszerzése, mivel speciális anyagról van szó, rövid időn belül nem kivitelezhető.
A javításokat saját dolgozóink végzik, akik nem ezen játékok felújítására és javítására szakosodtak, hanem általános karbantartók. Munkájukat becsületesen és szakszerűen elvégzik.
Amennyiben a későbbiekben is fennáll a felénk jelzett probléma, úgy kérjük, személyesen keresse meg a létesítményvezetőt, hogy konkrétan meg tudják beszélni a probléma megoldását.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat:
 Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.), Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu
 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának jegyzője (Cím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 10.)
 Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.Telefon: +36-62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)

Megértését köszönjük.
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Dávid Barnabás 2017-05-11 10:31:31
Tisztelt Vezetőség!
Tudtommal az önök kezében van a szegedi ligetben találhato extrém sport pálya aminek állapota siralmas. Évek óta nem csináltak semmit a pályával nég fel se merült hogy valami újat terveznek de, nem is ez a nagyobb baj hogy nincsenek új dolgok, inkább a karbantartással vannak gondok. Megjavitanak valamit és az rosszabb mint előtte. Volt egy 2x3 centis lyuk az egyik íven most annak a helyén lett egy 2,5 centi széles majd fél méter hosszú holttáv a kéét fa elem között az ív közepén. Köszönjük!! A kissebbik pályán található betonról ne is beszéljünk. Megértem hogy a mai világban nincs pénz semmire de ez egy olyan hely amit rendszeresen használnak/nának a kisgyerekek, fiatalok, felnőttek egyaránt. Kérem kérjenek pénzt az önkormányzattól vagy akármi csak az önök portása vagy karbamtarto akárkije ne rombolja tovább a pálya amugy is leharcolt állapotát.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2017-02-14 11:12:45
Tisztelt Vendégünk!
Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Városi Sportuszoda szolgáltatásaival kapcsolatos felvetésével, kérdésével hozzánk fordult. Az uszoda lehetséges felújításához kapcsolódó, nyári bezárás időszaka még nem ismert. Amennyiben erre sor fog kerülni, az éves bérlettel rendelkező vendégeinket időben tájékoztatni fogjuk. A hajszárítók meghibásodását a női öltözőben észleltük, melyre reagálva, 2017. január 02-án, hétfőn, a szükséges javításokat eszközöltük. Valamennyi hajszárító jól működik.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat:

Csongrád Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály
Fogyasztóvédelmi Osztály
6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5
6701 Szeged, Pf. 542
tel.: +36 (62) 680-530 fax.: +36 (62) 680-531
fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu

Megértését köszönjük és bízom benne, hogy a jövőben is vendégeink között üdvözölhetjük.
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2017-02-14 10:53:33
Tisztelt Molnár Anikó!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és Diákolimpia kapcsán felmerült problémájával hozzánk fordult.
A Szegedi Sport és Fürdők Kft. Szeged város diákolimpiai bajnokságát közel 50 iskola és több, mint 100 testnevelő tanár aktív közreműködésével, együttműködésével szervezi. A versenykiírások minden alkalommal közvetlenül, illetve az iskola igazgatókon keresztül is eljutnak a testnevelők részére. A versenyeredmények és jegyzőkönyvek szintén a testnevelőknek kerülnek megküldésre a rendezvények befejezése után. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a diákok szülei a testnevelő tanárokon keresztül értesülhetnek a versenyekkel kapcsolatos információkról. A szélesebb körű tájékoztatás érdekében a Városi Úszó Diákolimpiával kapcsolatos információk a honlapunkra (www.szegedsport.hu) is feltöltésre kerültek.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervhez fordulhat:
Csongrád Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály
Fogyasztóvédelmi Osztály
6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5
6701 Szeged, Pf. 542
tel.: +36 (62) 680-530 fax.: +36 (62) 680-531
fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu
Megértését köszönjük.
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Molnár Anikó 2017-02-05 22:10:14
Tisztelt Címzett!
Az diákolimpia 2016/2017-es városi kiírása sajnos Önök részéről nem sikerült, és sajnos a jegyzőkönyvet sem sikerült lassan két hete "feldolgozniuk", ami szerintem szomorú, minden résztvevőnek!
Többen úszásban vagyunk érdekeltek, de sajnos a többi sportnál is hiányos!
Úgy gondolom a résztvevő iskolák és diákok megérdemlik!
Köszönöm a nevükben is, ha pótolják!
Üdv.:
Molnár Anikó
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2017-01-06 13:12:45
Tisztelt Boda Magdolna!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és problémáját megosztotta velünk.
Sajnáljuk, hogy a bérlet érvényességének meghosszabbításával kellemetlenségei adódtak. Bízunk abban, hogy a jövőben hasonló eset nem fog előfordulni.
Várjuk létesítményeinkben továbbra is szeretettel!
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2017-01-06 11:03:03
Tisztelt Nátly Dezső János Úr!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Városi Sportuszoda bérleteivel kapcsolatos kérdésével hozzánk fordult.
Az uszoda lehetséges felújításához kapcsolódó, nyári bezárás időszaka még nem ismert. Amennyiben erre sor fog kerülni, az éves bérlettel rendelkező vendégeinket időben tájékoztatni fogjuk.
A bérletek ára, a szolgáltatások díja kifüggesztésre került a helyszíni uszodapénztárban, de elérhető Társaságunk weboldalán, a www.szegedsport.hu oldalon is.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat:

Csongrád Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály
Fogyasztóvédelmi Osztály
6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5
6701 Szeged, Pf. 542
tel.: +36 (62) 680-530 fax.: +36 (62) 680-531
fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu

Megértését köszönöm és bízom benne, hogy a jövőben is vendégeink között üdvözölhetjük!
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Andracek Ilona 2017-01-03 10:00:03
Bérletvásárlás előtt jó lenne tudni, vajon a nyári időszakban bezár-e az uszoda. Mivel csak hétvégeken járok, nem éri meg az egész éves bérlet, amennyiben 3-4 hónapig nem vehető igénybe. Erről kérnék szépen tájékoztatást.
Másik megjegyzésem: a női öltözőben (a szokásos problémáktól most eltekintve) hosszabb ideje egyetlen hajszárító van, amely kifogástalanul működik. Kettő egyáltalán nem, másik kettő pedig csak éppen langyos levegőt fúj - mindez télen, amikor persze mindenki szeretné teljesen megszárítani a haját.
Üdvözlettel,
Andracek Ilona
Nátly Dezsö János 2016-12-23 15:07:31
Tisztelt Sportuszoda! Én a nyugdijas bérlettel uszok minden nap a létesitményben. Jelen időszakban az a problémám, hogy 2017. évre vonatkozólag nincs semmi megbizható információ sem az uszoda nyitvatartásáról sem a uszodabérletek áráról. Különböző hirek vannak, azonban ez pletyka szintü, mint 2016-ban volt a bazárásra, átalakitásra vonatkozó. Minket, bérleteseket érdekelne a várható helyzet.
Tisztelettel: Nátly Dezsö János.
Boda Magdolna 2016-10-31 18:45:26
Csak okulásul írom, hátha a vendégek is olvassák.
A lányomtól tíz alkalmas bérletet kaptam. Az ember azt gondolná, hogy mivel alkalomra szól, a fürdőnek mindegy , hogy mikor vesszük igénybe, darab darab. Hát nem. Mivel külföldre utaztam, már láttam, hogy nem tudom igénybe venni, gondoltam áttetetem vagy hosszabbííttatom. Nem volt egyszerű, kitrolizni Újszegedre, főnök nincs, majd telefonálnak, és újra menjek ki (a tízalkalmas bérleten 1000 ft a kedvezmény, na ez bye bye) sajnos ezt követően lumbágóm volt, majd megint elutaztam. A hosszabítás októberre szólt, ahogy hazajöttem elkezdtem a maradékot lejárni, 31-én azonban már az utolsó alkalom sztornó volt, mert a főnök nem tudta, hogy 31-es a hónap nem 30-as. Ez is egy felesleges út volt. Szóval, ha valaki azon gondolkodna, hogy ajándékba, vagy nem ajándékba 10 alkalmas bérletet vásárolna az Anna fürdőbe, a saját érdekében gondolja meg alaposan: NE TEGYE.
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: