Vendégkönyv
+ Új vélemény
   1  2 3 4 5    Következő   Utolsó
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-10-15 10:03:51
Tisztelt Nagy Zsuzsanna!
Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a felmerült problémáját megosztotta velünk. Az Anna Fürdő vegyszeres fertőtlenítő takarítását a kora reggeli órákban is végzik a takarító kollégák, ezért szellőztetünk intenzíven a körfolyosón.
Az őszi idő beköszöntével természetesen fokozott figyelemmel leszünk a kellő hőmérséklet biztosítására, az ablakok zárva tartására.
Elnézést kérünk az Önnek okozott kellemetlenségért!
Bízunk abban, hogy a jövőben is igénybe fogja venni a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szolgáltatásait.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat.
o Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.) Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu
o Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője (Cím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 10.)
o Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. Telefon: +36 62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)
Várjuk az Anna Fürdőbe továbbra is szeretettel!
Nagy Zsuzsanna 2018-10-12 18:49:18
Tisztelt Szolgáltató! Az Anna-fürdő földszinti masszázs körülményeivel kapcsolatosan jelezném, hogy a reggeli 6:40-es időpontban nem megfelelő a hőmérséklet a masszázs helyiségekben és a folyosón sem, ahol várakozni kell. A folyosón huzat van, az ablakok nyitva vannak, ami októberben reggel 6 óra 40 perckor még nem épp a legkellemesebb masszázsra megfelelő ruházatban, illetve a masszázs alatt is huzat van a helyiségekben, ami még kellemetlenebb.
Ádám 2018-06-27 16:58:56
Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
Szegedi Sport és Fürdők kft. 2018-06-13 14:05:51
Tisztelt Tóth Attila!
Köszönjük az elismerést és örömmel tapasztaljuk, hogy részt vett a 2018. június 10-én megrendezett Érj át! Távúszás és kerékpáros teljesítménytúránkon.
Az Ön észrevétele fontos számunkra, melyből építkezhetünk a jövőben.
Szeretettel várjuk a Szegedi Sport és Fürdők Kft. további szabadidős sportrendezvényein.
Köszönjük megtisztelő levelét!
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Tóth Attila 2018-06-12 07:02:02
Tisztelt Szegedi Sport és Fürdők Kft. Köszönöm a korábbi levelemre adott válaszát, melyben az úszósávok kialakításával kapcsolatosan reagáltak észrevételeimre. Az Önök munkájának elismeréseként köszönetemet fejezem ki az Önök és munkatársaik áldozatos munkája iránt, melyet a 2018.06.10-i Érj-Át sportrendezvényen tanúsítottak. Néhány megfontolandó észrevételt tennék az eseménnyel összefüggésben: Az oklevelek bizonyára fontos kellékei a rendezvény emlékezetessé tételéhez, azonban túl nagyok és azt (a jégkrémmel, virslivel együtt) haszontalannak ítéltem az úszást követően a kerékpározó sporttársak részére átadni, hiszen ők a következő távra koncentráltak, és a verseny végén vagy megolvadt a jégkrém, vagy elfogyott a virsli. A vastag, és széles kemény műanyagból készült karszalagok úszás közben vágták, a vékonyabb ún. ragasztós karszalagok ilyen problémát korábban nem okoztak. Egyebekben a verseny szervezése, lebonyolítása kiváló volt. Remélem, észrevételemmel hozzájárulok a hasonló rendezvények jövőbeni - praktikussági szempontokat is figyelembe vevő - lebonyolításához. Tisztelettel, Tóth Attila sporttárs.2018.06.12.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-06-06 15:29:06
Tisztelt Boda Magdolna !

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és az Anna Fürdőben felmerült problémáját megosztotta velünk.
Ha vendégeink 10 alkalmas kedvezményes bérletet vásárolnak, akkor a fürdőt teljes nyitvatartási időben tudják használni 8.100 Ft-os áron. Ez 810,-Ft/belépés, az egyszeri 900 Ft-os árral szemben. Az úszójegyek 800,-Ft/alkalom áron vásárolhatóak. Nem értékesítünk 10 alkalmas úszóbérletet, mert az évek során nem mutatkozott igény rá. A fürdőnket rendszeresen látogató vendégeknek kedvezőbb az idénybérlet.
Megértését megköszönve, kellemes időtöltést kívánok. Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat.
o Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.) Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu
o Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője (Cím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 10.)
o Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. Telefon: +36 62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)
Várjuk az Anna Fürdőbe továbbra is szeretettel!
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-05-29 16:01:01
Tisztelt Tóth Attila!

2018. április 2-án írt vendégkönyv bejegyzésére reagálva, az új házirend szerint hétvégén, szombaton és vasárnap reggel 6:00-8:00-ig lehet használni úszáshoz használt segédeszközt segítve és színesítve ezzel a senior úszók edzéslehetőségét.
A gyors, illetve lassú tempó meghatározása igazgatói utasításra és
munkaszerződésben foglaltak alapján nem tartozik az uszodamesterek munkakörébe, hiszen ez egy szubjektív vélemény. Mint azt már minden kedves visszajáró vendégünk tudja, a gyors és lassú sávok kialakítása mérkőzések időpontja és a bérelt sávok számának összességéből kerül kihelyezésre. A Sportuszodának nincs kapacitása több sávot kialakítani ("úszósáv nyugdíjasok részére").

Tisztelettel:

Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-05-29 15:57:43
Tisztelt Vojta Ágnes!

Engedje meg, hogy elnézést kérjünk a késedelemért. A március 15-ei
bejegyzésre újbóli átbeszélés után, a felsőbb vezetés utasításai alapján ugyanazt a választ tudjuk adni, mint amit január 15-én írtunk:

Tisztelt Vojta Ágnes!
Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a
Sportuszodával felmerült problémáját megosztotta velünk.
Sportuszoda árainkat, az ezzel kapcsolatos konstrukciókat a
tulajdonossal egyeztetve alakította ki a vezetőség. Célunk, hogy a
Városi Sportuszodát minél többen sport célra vegyék igénybe.
Tapasztalatunk szerint a 40 nap felhasználási idő az igazán sport célra használók számára elegendő.
Megértését megköszönve, kellemes időtöltést kívánok.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat:

 Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és
Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged,
Rákóczi tér 1.)
Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu

 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője (Cím: 6720 szeged,
Széchenyi tér 10.)

 Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt.
8-12. Telefon: +36 62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)

Várjuk a Sportuszodába továbbra is szeretettel!
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Vojta Ágnes 2018-05-05 12:27:54
Tisztelt Sportuszoda Vezetőség! Sajnálattal tapasztaltam, hogy még március közepén a vendégkönyvbe írt, az uszodai 10 alkalmas bérlet felhasználhatóságával kapcsolatos észrevételemre semmiféle választ nem kaptam, de még a vélemények között sem közölték! Úgy látszik, az Önök számára kedvezőtlen véleményeket nemhogy válaszra sem méltatják, de teret sem kapnak ezen az oldalon. Ez a legrosszabb, a közmédiában tapasztalható, a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozását idéző hozzáállás! További "jó" munkát Önöknek...
Tóth Attila 2018-04-02 14:48:37
Tisztelt Szegedi Sport és Fürdők! Megdöbbenéssel olvastam a Házirend 11, és utolsó pontját. Úgy gondolom, hogy senior úszóként is jogunk lenne szabadidős sporttevékenység keretében "úszást segítő segédeszköz" használatára, a számunkra biztosított (elég szűk) időszakban, vagy azon túl. Nem mindenki nyugdíjas, de aki Önöket látogatja sportúszni vágyik, netán szenior úszóversenyekre készül. Előzőleg hozzászóló társamhoz hasonlóan úgy gondolom, hogy nem az úszást segítő eszközöket használó sporttársakkal van a probléma, akik figyelembe veszik a gyors-sávban úszó társaik épségét, hanem azokkal a "renitens" úszókkal, akik a gyors-sávban hódolnak mell, vagy szabadidős hát, úszásnak nem minősíthető szabadidős uszodai tevékenységüknek. Az aktív szabadidős sportolókat ismerve, úgy gondolom, hogy velük semmi probléma nincs, csak azokkal az idősebb, vagy életkoruknál fogva lassabb úszástempót produkáló "sporttársakkal", akik úgy gondolják, hogy övék az egész gyorsúszósáv, annak is a középső része. Próbálom kulturáltan összefoglalni azt a véleményemet, ha már 1200,-Ft-ot fizetek a belépőért, engedtessék meg, hogy balesetveszélyt nem okozó (tenyérlapát, lábuszony) eszközöket a GYORS-SÁVBAN használhassak Demokratikus társadalmunkban úgy gondolom, hogy addig, amíg másnak jogában áll a gyors-sáv közepén vízi szenvedélyének hódolnia az egész gyors-sávot elfoglalva ráadásul nyugdíjas belépővel úgy, hogy az ő jogainak megtiprását vélelmezve förmed rá a sportolni vágyókra, netán bele is rúg, addig a sportolni szándékozóknak is jogában áll úszást segítő eszközök használatára, a gyors-sávban. Javaslom "úszósáv nyugdíjasok részére, lassú sávot kialakítani", vagy az úszómesterek erre is figyelhetnének, minthogy akár hatósági eljárással fenyegetni azt, aki a 11. pontban foglalt szabályt megszegi. Talán a demokratikus többségi vélemények figyelembevételével alakítható lenne a házirend hivatkozott két pontja. Tisztelettel várom a házirend méltányos, demokratikus, és mielőbbi módosítását. Megjegyzem az Önök neve Szegedi Sportuszoda. Tóth Attila szenior szabadidős úszó sporttárs. Szeged, 2018.04.02.
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: