Vendégkönyv
+ Új vélemény
Első   Előző    8 9 10 11 12  13 14    Következő   Utolsó
Volford Éva 2015-03-17 17:50:44
Tisztelt Cím!
A havi bérletek tényleges érvényességi idejéről szeretnék érdeklődni.
Február 16-án vásároltam havi délelőttös bérletet a konditerembe.
A megváltáskor március 16-ot írtak az érvényesség idejéhez, jeleztem, hogy február csak 28 napos, így az érvényesség vége nem március 16 lesz - az volt a válasz, hogy így szokták...
Március 16-án is jeleztem, hogy a február hónap rövidsége miatt a bérlet lejárati időpontja nem 16. Nem tudott a recepciós semmit sem reagálni...így szokták...említettem a honlapon szereplő információt a havi bérletek érvényességéről...erre sem volt értékelhető megnyilvánulás.
Kérdésem:
A havi bérletek érvényessége:
A) 30 nap
B) a hónap adott napjától adott napjáig tart - 31 napos hónap esetén is ?
Válaszukat előre is köszönöm, tisztelettel: Volford Éva
Csikesz Orsolya 2015-03-06 09:45:08
Tisztelt Cím!

Érdeklődnék, hogy idén a korábbi években hagyományos KM teljesítménytúra sorozat megrendezésre kerül-e, vagy teljesen elmarad?

Idén még semmilyen információ nem érkezett róla.

Üdvözlettel:

Csikesz Orsolya
Zoli 2015-03-04 16:04:40
Tisztelt Sportszervezők!

Érdeklődöm, hogy az idén lesz gyaloglás, futás, kerékpározás rendezvény?

Válaszukat köszönöm!
Zoli
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-02-23 08:52:28
Tisztelt Bakos Lászlóné!

Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy a Sportuszodában váltható kedvezményes belépőjegyek kapcsán vezetőségünkhöz fordult.
A kedvezményes jegyek, bérletek vásárlására bármely intézményben tanuló 26 év alatti nappali tagozatos diák jogosult. A kedvezményezettek köre nem csak a Szegedi Tudomány Egyetem hallgatóit érinti.
Az SZTE hallgatói éjszakai úszás igénybe vételére jogosultak diákigazolványuk felmutatásával, mivel élő szerződés vonatkozik erre cégünk valamint az oktatási intézmény között.
További felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.

Várjuk Önöket uszodánkban szeretettel!

Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Bakos Lászlóné 2015-02-16 14:04:26
Tisztelt Sportuszoda!

Weblapjukon található információkkal kapcsoltosan, amely a következő:
"Kedvezményes jegyre és bérletre a 4 és 14 év közötti gyermekek, a 26 év alatti nappali tagozatos diákok(érvényes diákigazolvány felmutatásásval), valamint a nyugdíjasok jogosultak."
kérnék információt, ill. pontosítást.
Jogosul-e a kedvezményes jegy váltásra 21 éves, nappali tagozatos hallgató abban az esetben, ha nem az SZTE hallgatója, hanem más intézmény nappali tagotazos diákja.
A jegypémztárnál a jegyváltás alkalmával nincs lehetőség a kedvezményes jegy váltására úszáshoz, ugyanis ott kizáró feltételként határozzák meg az SZTE-s hallgatói jogviszonyt.
Más intézmény hallgatójának csak felnőttjegy váltásával van lehetősége sportolni, úszni.
Kérem, szíveskedjenek válasszal szolgálni kérdésémre, hogy a kedvezmény kizárólag az SZTE hallgatók számára biztosított-e.
Kérdésem továbbná, hogy úszóbérlet váltására milyen feltételek mellett van lehetősége a 21 éves hallgató diáknak.

Válaszukat megköszönve,
Tisztelettel
Bakos LászlónéSzegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-01-21 15:16:14
Tisztelt Polyák Zsóka!

A Szegedi Tudományegyetem Nappali tagozatos hallgatójaként az éjszakai úszás szolgáltatásunkat tudja térítésmentesen igénybe venni hallgatói kártyájának felmutatásával.
Ennek időintervalluma, téli, sátorfedéses időszakban, hétköznap 21.00-től 22.30-ig, hétvégén 18.00-tól 20.30-ig tart.

Várjuk uszodánkban szeretettel!
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-01-21 15:05:43
Tisztelt Szitás Eszter!

Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy a Sportuszoda éves, céges bérletével kapcsolatosan kérdésével vezetőségünkhöz fordult.
Éves, céges bérletek vásárlását lehetővé tesszük mind az Anna Fürdő, mind a Városi Sportuszoda mind pedig Konditerem létesítményünkben. Egyidejűleg 1 bérlettel egy személy veheti igénybe a létesítmény szolgáltatását, de egy adott napon egy bérlettel 3 belépés lehetséges. A cég dolgozójának igazolnia kell, hogy az adott vállalat, intézmény alkalmazottja.

További felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésére.
Szitás Eszter 2015-01-19 22:40:28
Tisztelt Cím!
A Sportuszodába éves bérletet váltó cégek részére nem találok sehol felhasználási feltételeket. Egyszerre hány, naponta hány dolgozó használhatja és milyen feltételek mellett az uszodát? 800 főt foglalkoztató, 50 telephellyel működő intézményről van szó.

Válaszát előre is köszönöm:
Szitás Eszter
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-01-19 18:21:41
Tisztelt Rakonczainé Karai Szilvia!!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Városi Műjégpályán felmerült problémáját megosztotta velünk. A Szegedi Sport és Fürdők Kft. létesítményeiben Erzsébet utalvánnyal nem fizethetők szolgáltatások. Társaságunk hivatalos honlapja a www.szegedsport.hu. Az itt feltüntetett információk valódiságáért tudunk felelősséget vállalni. A Városi Műjégpálya /Árjegyzék menüpontjában fel van tüntetve, hogy a létesítmény OTP, K&H, MKB Szép kártya elfogadóhely.
Sajnos nem jelölte meg levelében, melyik internetes oldalon olvasta az információt, miszerint sport Erzsébet utalvánnyal is lehetséges a fizetés. Így csak valószínűsíteni tudjuk, hogy valahol téves információ jelenhetett meg.
Elnézést kérünk az Önt ért kellemetlenségekért.

Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Rakonczainé Karai Szilvia 2015-01-17 21:53:19
Tisztelt Páger Zoltán Úr!

Azt az információt kaptam, hogy Ön a Városi Műjégpálya pénztárosának felettese és ezért írom Önnek a panaszom. Nekem kék színű sport erzsébet utalványom van. Az interneten a három beváltási hely egyike a jégpálya. Én gondoltam, hogy akkor jaj de jó, a lányom megy korcsolyázni és ezzel fizeti a belépődíját. Igen ám, de a pénztáros nem fogadta el az utalványt! Miért is??? Kénytelen volt a barátnőjétől pénzt kérni, hogy jegyet vegyen. Ez nagy pofára esés volt neki és engem meg felháborít, hogy ha már fel van tüntetve a neten akkor miért nem lehet vele fizetni??? Várom mielőbbi válaszát!
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: