Vendégkönyv
+ Új vélemény
Első   Előző    1 2  3 4 5 6    Következő   Utolsó
Nagy Péter 2018-12-02 09:18:26
Tisztelt Igazgatóság!
Sajnálattal értesültem róla,hogy már nem kapható a sportcsarnok konditermében a 10 alkalmas kondibérlet. Régóta ezt a bérletformát veszem igénybe, kicsit értetlenül állok a döntés előtt. Valószínűleg nem sokan veszik igénybe, de mégis színesítette a kínálatot, ráadásul nem egy unikum, hiszen minden konditeremben létező szolgáltatás (van, ahol jobb kondíciókkal; pl. 60 napig érvényes) annak a célközönségnek, akik heti 2 alkalomnál többször nem engedhetik meg maguknak az edzést, akár az idő, akár anyagiak tekintetében. Ha csak az anyagiakat nézzük, a heti 2 alkalom havi 7.500ft helyett, 5.600Ft-ba került eddig, ami csaknem 2.000Ft-os különbség. Nem szeretnék más konditerembe járni a terem közelsége miatt, ezért kérem Önöket, hogy döntésüket bírálják felül azok érdekében, akik, ha csak heti kétszer is, de szeretnének tenni az egészségükért.
Üdvözlettel: Nagy Péter
Kissné Németh Piroska 2018-11-20 06:28:16

Tisztelt Sport Uszoda Vezetőség!
Szomorúan tapasztaljuk, hogy a közönség és tanárok egy része, nem tartja, tartatja be az úszás előtti kötelező tisztálkodást! A medence mellett ülő személyzet sem figyelmezteti őket, még a TBC s köpedékes utcai cipőben járkálókra sem szólnak! Nehezen viseljük néhányan a pisiszagú, hónaj szagú és parfüm szagú úszókat! Több évtizede ide járunk 4 gyermekem családostul, unokáimmal, oktatóként, tanárként,is ezt tapasztalják. Több gyermek betegszik meg úszás óra után fülgyulladás, szem gyulladás, húgyuti fertőzés, felső légutak stb. A medence mellett ülő személyzet azt szólja meg aki alaposan mosakszik úszás előtt, nem pedig azt aki büdösen beugrik a medencébe és ott mosódik le a teste váladékai úszás közben! Nem feladatom a figyelmeztetés, de megtettem és a 20 diákból 5-8 an átfutottak a hideg zuhany alatt meg sem várták amíg a víz felmelegszik.
Intézkedésüket és válaszukat köszönöm, Kissné Nyugdíjas egészségügyi tanácsadó.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-10-15 10:03:51
Tisztelt Nagy Zsuzsanna!
Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a felmerült problémáját megosztotta velünk. Az Anna Fürdő vegyszeres fertőtlenítő takarítását a kora reggeli órákban is végzik a takarító kollégák, ezért szellőztetünk intenzíven a körfolyosón.
Az őszi idő beköszöntével természetesen fokozott figyelemmel leszünk a kellő hőmérséklet biztosítására, az ablakok zárva tartására.
Elnézést kérünk az Önnek okozott kellemetlenségért!
Bízunk abban, hogy a jövőben is igénybe fogja venni a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szolgáltatásait.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat.
o Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.) Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu
o Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője (Cím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 10.)
o Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. Telefon: +36 62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)
Várjuk az Anna Fürdőbe továbbra is szeretettel!
Nagy Zsuzsanna 2018-10-12 18:49:18
Tisztelt Szolgáltató! Az Anna-fürdő földszinti masszázs körülményeivel kapcsolatosan jelezném, hogy a reggeli 6:40-es időpontban nem megfelelő a hőmérséklet a masszázs helyiségekben és a folyosón sem, ahol várakozni kell. A folyosón huzat van, az ablakok nyitva vannak, ami októberben reggel 6 óra 40 perckor még nem épp a legkellemesebb masszázsra megfelelő ruházatban, illetve a masszázs alatt is huzat van a helyiségekben, ami még kellemetlenebb.
Ádám 2018-06-27 16:58:56
Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
Szegedi Sport és Fürdők kft. 2018-06-13 14:05:51
Tisztelt Tóth Attila!
Köszönjük az elismerést és örömmel tapasztaljuk, hogy részt vett a 2018. június 10-én megrendezett Érj át! Távúszás és kerékpáros teljesítménytúránkon.
Az Ön észrevétele fontos számunkra, melyből építkezhetünk a jövőben.
Szeretettel várjuk a Szegedi Sport és Fürdők Kft. további szabadidős sportrendezvényein.
Köszönjük megtisztelő levelét!
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Tóth Attila 2018-06-12 07:02:02
Tisztelt Szegedi Sport és Fürdők Kft. Köszönöm a korábbi levelemre adott válaszát, melyben az úszósávok kialakításával kapcsolatosan reagáltak észrevételeimre. Az Önök munkájának elismeréseként köszönetemet fejezem ki az Önök és munkatársaik áldozatos munkája iránt, melyet a 2018.06.10-i Érj-Át sportrendezvényen tanúsítottak. Néhány megfontolandó észrevételt tennék az eseménnyel összefüggésben: Az oklevelek bizonyára fontos kellékei a rendezvény emlékezetessé tételéhez, azonban túl nagyok és azt (a jégkrémmel, virslivel együtt) haszontalannak ítéltem az úszást követően a kerékpározó sporttársak részére átadni, hiszen ők a következő távra koncentráltak, és a verseny végén vagy megolvadt a jégkrém, vagy elfogyott a virsli. A vastag, és széles kemény műanyagból készült karszalagok úszás közben vágták, a vékonyabb ún. ragasztós karszalagok ilyen problémát korábban nem okoztak. Egyebekben a verseny szervezése, lebonyolítása kiváló volt. Remélem, észrevételemmel hozzájárulok a hasonló rendezvények jövőbeni - praktikussági szempontokat is figyelembe vevő - lebonyolításához. Tisztelettel, Tóth Attila sporttárs.2018.06.12.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-06-06 15:29:06
Tisztelt Boda Magdolna !

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és az Anna Fürdőben felmerült problémáját megosztotta velünk.
Ha vendégeink 10 alkalmas kedvezményes bérletet vásárolnak, akkor a fürdőt teljes nyitvatartási időben tudják használni 8.100 Ft-os áron. Ez 810,-Ft/belépés, az egyszeri 900 Ft-os árral szemben. Az úszójegyek 800,-Ft/alkalom áron vásárolhatóak. Nem értékesítünk 10 alkalmas úszóbérletet, mert az évek során nem mutatkozott igény rá. A fürdőnket rendszeresen látogató vendégeknek kedvezőbb az idénybérlet.
Megértését megköszönve, kellemes időtöltést kívánok. Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat.
o Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.) Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu
o Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője (Cím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 10.)
o Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. Telefon: +36 62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)
Várjuk az Anna Fürdőbe továbbra is szeretettel!
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-05-29 16:01:01
Tisztelt Tóth Attila!

2018. április 2-án írt vendégkönyv bejegyzésére reagálva, az új házirend szerint hétvégén, szombaton és vasárnap reggel 6:00-8:00-ig lehet használni úszáshoz használt segédeszközt segítve és színesítve ezzel a senior úszók edzéslehetőségét.
A gyors, illetve lassú tempó meghatározása igazgatói utasításra és
munkaszerződésben foglaltak alapján nem tartozik az uszodamesterek munkakörébe, hiszen ez egy szubjektív vélemény. Mint azt már minden kedves visszajáró vendégünk tudja, a gyors és lassú sávok kialakítása mérkőzések időpontja és a bérelt sávok számának összességéből kerül kihelyezésre. A Sportuszodának nincs kapacitása több sávot kialakítani ("úszósáv nyugdíjasok részére").

Tisztelettel:

Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-05-29 15:57:43
Tisztelt Vojta Ágnes!

Engedje meg, hogy elnézést kérjünk a késedelemért. A március 15-ei
bejegyzésre újbóli átbeszélés után, a felsőbb vezetés utasításai alapján ugyanazt a választ tudjuk adni, mint amit január 15-én írtunk:

Tisztelt Vojta Ágnes!
Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a
Sportuszodával felmerült problémáját megosztotta velünk.
Sportuszoda árainkat, az ezzel kapcsolatos konstrukciókat a
tulajdonossal egyeztetve alakította ki a vezetőség. Célunk, hogy a
Városi Sportuszodát minél többen sport célra vegyék igénybe.
Tapasztalatunk szerint a 40 nap felhasználási idő az igazán sport célra használók számára elegendő.
Megértését megköszönve, kellemes időtöltést kívánok.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat:

 Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és
Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged,
Rákóczi tér 1.)
Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu

 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője (Cím: 6720 szeged,
Széchenyi tér 10.)

 Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt.
8-12. Telefon: +36 62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)

Várjuk a Sportuszodába továbbra is szeretettel!
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: