Vendégkönyv
+ Új vélemény
Első   Előző    1 2  3 4 5 6    Következő   Utolsó
Vojta Ágnes 2018-03-15 17:10:06
Tisztelt Sport és Fürdők Kft. Vezetöség!
Korábban jeleztem már, hogy a 10 alkalmas bérlet felhasználhatóságának 40 napban való korlátozását rossz ötletnek tartom. Most újfent megerősítést kaptam ezzel kapcsolatos álláspontomban, több vendéggel is beszélve erről. Többen panaszkodtak: nem tudnak 10 alkalmas bérletet vásárolni, mert lehetetlenség úgy felhasználni ennyi idő alatt a bérletet, ha valakinek csak hétvégén van alkalma felkeresni úszás céljából az uszodát, mivel még nem nyugdíjas, ebből kifolyólag nem adatik meg számára, hogy akár napi gyakorisággal tempózgasson kicsit. Az uszoda elég gyakran hétvégén a sportrendezvények ( pl. vízilabda mérkőzések) miatt nem is látogatható, így aztán végképp lehetetlen lenne a 40 nap alatt hétvégi úszással felhasználni a bérletet. Önöknek nem lehet érdeke, hogy a sportolni szerető, még aktív lakosság ne kaphassa meg egy téves döntés miatt az igénybe vehető kedvezményt, ezért arra kérem Önöket, a fentiek átgondolásával vizsgálják felül a 10 alkalmas bérlet felhasználhatóságának időbeli korlátozását, és legalább a 3 hónapos időintervallumot állítsák vissza! Köszönettel: Vojta Ágnes
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-03-14 14:58:01
Tisztelt Várhelyi György Úr !

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Sportuszodában felmerült problémáját megosztotta velünk.
A Városi Sportuszoda versenymedencéjében úszó segédeszközök használata hétvégén a reggeli órákban 06.00-08.00-ig a vezetőség döntése alapján újra engedélyezve lesz. A segédeszközök újbóli használatáról módosított házirendünk ad majd tájékoztatást, kérem a módosítás bevezetéséig az eszközhasználat mellőzését.
Az uszoda sávbeosztás tájékoztató jellegű, amely honlapunkon és a sportuszoda tájékoztató falán is ki van helyezve. Tájékoztatom, hogy a sportuszodát használó egyesületek, sportolók és vendégek számára a nagy létszámra való tekintettel nem tudunk állandó sávokat biztosítani. A kellemetlenségek elkerülése végett kérje az uszodamesterek segítségét.
Megértését megköszönve, kellemes időtöltést kívánok. Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat.
o Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.) Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu
o Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője (Cím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 10.)
o Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. Telefon: +36 62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)
Várjuk a Sportuszodába továbbra is szeretettel!
Üdvözlettel
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Boda Magdolna 2018-03-13 17:59:06
Vojta Ágnessel teljesen egyetértek. Időnként elmennék úszni az Annába, ugye 6-ig értelmetlen, mert gyógytorna van a medencében, tehát: úszójegy,melynek ára 800 Ft/alkalom , (úgy látom ez sem az infláció értékével drágult) ha tíz alkalmas kedvezményes bérletet vennék, 8100 (jogosultságom megvan rá) nem csak drágább lenne, hanem még korlátozva is lennék! Okos!!! Nagyon okos!!!
Várhelyi György 2018-03-04 15:25:06
Tisztelt Sportuszoda Vezetőség!

Javasolnám ismételt bevezetését az uszoda bezárása előtti időszakban már jól bevált "úszást elősegítő segédeszközöket használok számára" kitett tábla alkalmazását .A közönség gyorssáv kiegészítése képpen gondolnám ! Elkerülhető lenne az úszótársak közötti konfliktus ,vita esetleges sérülés !
A pályakiosztásokat illetően van még további észrevételem. Szombat (03.03) reggel a 3-as pályán kezdtem a 2 órás edzésem más úszótársakkal együtt . A kiírás szerint 4-es,5-ös pálya volt foglalt. Az edző nem a kiírásnak megfelelően tartotta meg az edzését . A 3-as és 4-es pályát jelölte ki ill. kicsit később már a 2-es pályára is (küldte?) engedte "pihentetni" a sportolóit .
Jó lenne ,ha az amatőr sportoló tervezhetően kezdhetné el az edzését, nem azt megszakítva úszkál egyik sávból a másikba keresve még nem bérelt sávot(kat).( Magam igyekszem a kiírásnak megfelelően kiválasztani a pályát ,hogy ne zavarjam az egyesületeket és Ők se engem !)
E két esetre kérném a konstruktív megoldásukat,amelyet előre is köszönök!

Üdvözlettel:
Várhelyi György
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-02-16 11:36:22
Tisztelt Laczi Ágnes!

Örömünkre szolgál, hogy részt vesznek a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szabadidős rendezvé-nyein és bízunk benne, hogy az idei évben is jól érzik majd magukat és megfelelő kikapcsoló-dási lehetőségeket biztosítunk mindenkinek a rendezvényeinken.
A rendezvénysorozattal kapcsolatos év végi játék kritériumainak csak néhányan feleltek meg, ezért jobbnak láttuk, ha a rendezvényeken kiosztott Decathlon által felajánlott termékek mennyiségét növeljük, motiválva így kicsiket és nagyokat egyaránt. A 2017-es év tapasztalatai alapján nőtt az egyes túrákon indulók száma, de ennek ellenére sem voltak többen azok, akik legalább három túrán részt vettek. Ezért úgy döntöttünk, hogy idén is inkább a teljesítménytú-rákon és rendezvényeken osztunk több ajándékot, átcsoportosítva az év végi ajándék költségét ezekre az eseményekre. A Sziki teljesítménytúrára is már készülünk kisebb meglepetésekkel a Decathlon jóvoltából, reméljük, hogy Ön és családja szerencsés lesz.
Az Öreg Kőrössy teljesítménytúrával kapcsolatban, a több éves tapasztalataink alapján eddig nem merült fel igény mellékhelyiség biztosítására azon a frissítőponton, de köszönjük, hogy jelezte felénk.
Tisztelettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Laczi Ágnes 2018-02-13 19:15:20
Tisztelt Szervezők!
Nagy örömmel vettem, hogy megküldték az idei első teljesítménytúra programját, a Sziki-túra leírásának részleteit. Évek óta részt veszünk lányommal ( az utóbbi két évben barátnőm és fia is csatlakozott hozzánk ). teljesítménytúra sorozatban. A gyerekek nevében mondom, hogy nekik nagyon nagy motiváló erő volt, hogy ha teljesítenek bizonyos számú túrát, sorsoláson vehetnek részt. 2017-ben is leszervezték, hogy a Maty éri úszáson feltétlenül részt vegyünk, mert csak akkor indulhatunk a sorsoláson. Nagy csalódás volt számukra, hogy ez a sorsolás végül is elmaradt. Sajnos, az idei kiírásban sem láttam erre való utalást. Az idén sem lesz ilyen játék? Szerintem ez a gyereknek nagyon nagy húzó erő lenne. Szép dolog a sportért, a friss levegőért, a mozgásért részt venni ezeken a teljesítménytúrákon, de ha a végén a szervezők elismerik, hogy ők is benne vannak abban a csoportban, akik a legügyesebbek voltak, és még valami külön ajándék is az övék lehet, az igazán sok gyereknek és családjuknak csábító lenne.
A másik dolog, amiről szólni szeretnék, az a Körössy gyalogtúra. Ez az idény utolsó túrája, gyakran már kicsit hűvös is van olyankor, ősszel. A közepes táv fordítójánál, a híd alatt, szerintem igazán elférne egy mobil WC, és ahogy beszélgettem a "túratársaimmal", valószínűleg nagy lenne a látogatottsága.
Kérem, hogy fontolják meg az általam felvetett problémákat!
Köszönettel: Laczi Ágnes
Vojta Ágnes 2018-02-03 12:30:00
Tisztelt Sportuszoda Vezetőség és Tulajdonos!
Köszönöm gyors válaszukat!
Az árak kialakítása nyilván gazdasági okok mentén történik, ezekhez nem értek.
A tíz alkalmas bérlet felhasználhatóságának korlátozását viszont továbbra sem tudom elfogadni. A három hónapos időintervallum sem volt túl hosszú (nem is értem, miért kell ezt korlátozni!), a negyven nap meg roppant kevés. Eddig ugyanis abban a "tévhitben" éltem, hogy a heti 3 - alkalmanként 6-12 km hosszú - futóedzésem mellé keresztedzésként beiktatott heti 1 ( 2300 m-es) úszás sportcélú mozgás, most akkor Önöktől megtudtam, hogy nem az! (Valószínűleg inkább az a heti 2x 500m tempózás az, mondjuk.) Korlátozásukat tudomásul veszem - nem is tehetek mást - , de sajnálattal kellett megállapítanom nem igazán sportszerető (vagy inkább sportolókat szerető - mert ugye nem csak az úszás a sport! ) hozzáállásukat. További jó munkát kívánva, üdvözlettel: Vojta Ágnes
Dr.Németh Gizella 2018-01-29 14:03:57
A Sportuszoda igazgatójának
Tisztelt Igazgató úr!
Köszönjük,hogy pénteki bejegyzésem és kérésem alapján nagyon gyorsan intézkedett,és feltették a szőnyegeket az öltözők ajtaja elé.Ez nagyon kedves Öntől,hogy figyelembe vette indokolt kérésünket testi épségünk megóvása végett. További sikeres munkát és jó egészséget kívánok.
Köszönettel és tisztelettel:
Dr. Németh Gizella ny.biológus

Dr.Németh Gizella 2018-01-26 17:04:38
Sportuszoda Igazgatója részére
Tisztelt Igazgató úr!
A mai napon(2018.jan.26 péntek) a női öltöző ajtaja előtt a vizes kőpadlón csúnyán megcsúsztam.Szerencsére,nem estem el,de nagyon
félek,hogy ez velem és másokkal is újra megtörténik. Tudomásomra jutott,hogy a közelmúltban egy fiatalember esett el és mentőt kellett hívni hozzá. E hét elején az egyik dolgozó esett el a női öltöző előtt a vizes kőpadlón.A felújítás előtt gumiszőnyeg volt a folyosón! Most a régi,korszerűtlen mozaik padló van,amin könnyű elcsúszni és ilyen formán,nagyon is balesetveszélyes.Az túl kevés,hogy ki van írva a
"csúszásveszély",hiszen otthon, a fürdőszoba ajtajára sem írjuk ki,hanem szőnyeget teszünk fel a baleset megelőzésére.Ide az uszodába idős emberek is járnak szép számmal,egy elesés súlyos
combnyak töréssel is végződhet,aminek a szövődményeibe könnyen bele lehet halni.De egy láb,vagy kartörés is komoly baleset,ami nem tesz jót az uszoda jó hírének,ezen kívül a kártérítés összege sem kevés,amit Önöknek fizetniük kellene.Mindezen kellemetlenségek
megelőzésére, kérem Önt mindnyájunk érdekében,hogy szíveskedjék
gondoskodni arról,hogy a két öltöző ajtaja elé helyezzenek el szőnyeget(olyant,mint a főbejáratnál van),hogy a víz ne képezzen
tócsát az ajtók előtt,és az emberek biztonságosan tudjanak a folyosón közlekedni. Még jobb lenne,ha ismét csúszás gátló gumiszőnyeget tennének a folyosóra.Szeretnék érdemi választ kapni
bejegyzésemre,elsősorban úgy,hogy pár napon belül szőnyegek lesznek az öltözők ajtaja előtt.
Tisztelettel: Dr.Németh Gizella,ny.biológus
Bérletem száma: UEK04788051
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-01-15 11:51:23
Tisztelt Vojta Ágnes!
Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Sportuszodával felmerült problémáját megosztotta velünk.
Sportuszoda árainkat, az ezzel kapcsolatos konstrukciókat a tulajdonossal egyeztetve alakította ki a vezetőség. Célunk, hogy a Városi Sportuszodát minél többen sport célra vegyék igénybe.
Tapasztalatunk szerint a 40 nap felhasználási idő az igazán sport célra használók számára elegendő.
Megértését megköszönve, kellemes időtöltést kívánok.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat:

 Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.)
Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu

 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője (Cím: 6720 szeged, Széchenyi tér 10.)

 Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. Telefon: +36 62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)

Várjuk a Sportuszodába továbbra is szeretettel!
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: