Vendégkönyv
+ Új vélemény
Első   Előző    1 2 3 4  5 6 7 8    Következő   Utolsó
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2017-01-06 11:03:03
Tisztelt Nátly Dezső János Úr!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Városi Sportuszoda bérleteivel kapcsolatos kérdésével hozzánk fordult.
Az uszoda lehetséges felújításához kapcsolódó, nyári bezárás időszaka még nem ismert. Amennyiben erre sor fog kerülni, az éves bérlettel rendelkező vendégeinket időben tájékoztatni fogjuk.
A bérletek ára, a szolgáltatások díja kifüggesztésre került a helyszíni uszodapénztárban, de elérhető Társaságunk weboldalán, a www.szegedsport.hu oldalon is.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat:

Csongrád Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály
Fogyasztóvédelmi Osztály
6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5
6701 Szeged, Pf. 542
tel.: +36 (62) 680-530 fax.: +36 (62) 680-531
fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu

Megértését köszönöm és bízom benne, hogy a jövőben is vendégeink között üdvözölhetjük!
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Andracek Ilona 2017-01-03 10:00:03
Bérletvásárlás előtt jó lenne tudni, vajon a nyári időszakban bezár-e az uszoda. Mivel csak hétvégeken járok, nem éri meg az egész éves bérlet, amennyiben 3-4 hónapig nem vehető igénybe. Erről kérnék szépen tájékoztatást.
Másik megjegyzésem: a női öltözőben (a szokásos problémáktól most eltekintve) hosszabb ideje egyetlen hajszárító van, amely kifogástalanul működik. Kettő egyáltalán nem, másik kettő pedig csak éppen langyos levegőt fúj - mindez télen, amikor persze mindenki szeretné teljesen megszárítani a haját.
Üdvözlettel,
Andracek Ilona
Nátly Dezsö János 2016-12-23 15:07:31
Tisztelt Sportuszoda! Én a nyugdijas bérlettel uszok minden nap a létesitményben. Jelen időszakban az a problémám, hogy 2017. évre vonatkozólag nincs semmi megbizható információ sem az uszoda nyitvatartásáról sem a uszodabérletek áráról. Különböző hirek vannak, azonban ez pletyka szintü, mint 2016-ban volt a bazárásra, átalakitásra vonatkozó. Minket, bérleteseket érdekelne a várható helyzet.
Tisztelettel: Nátly Dezsö János.
Boda Magdolna 2016-10-31 18:45:26
Csak okulásul írom, hátha a vendégek is olvassák.
A lányomtól tíz alkalmas bérletet kaptam. Az ember azt gondolná, hogy mivel alkalomra szól, a fürdőnek mindegy , hogy mikor vesszük igénybe, darab darab. Hát nem. Mivel külföldre utaztam, már láttam, hogy nem tudom igénybe venni, gondoltam áttetetem vagy hosszabbííttatom. Nem volt egyszerű, kitrolizni Újszegedre, főnök nincs, majd telefonálnak, és újra menjek ki (a tízalkalmas bérleten 1000 ft a kedvezmény, na ez bye bye) sajnos ezt követően lumbágóm volt, majd megint elutaztam. A hosszabítás októberre szólt, ahogy hazajöttem elkezdtem a maradékot lejárni, 31-én azonban már az utolsó alkalom sztornó volt, mert a főnök nem tudta, hogy 31-es a hónap nem 30-as. Ez is egy felesleges út volt. Szóval, ha valaki azon gondolkodna, hogy ajándékba, vagy nem ajándékba 10 alkalmas bérletet vásárolna az Anna fürdőbe, a saját érdekében gondolja meg alaposan: NE TEGYE.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2016-10-27 10:52:55
Tisztelt Kiss Tamás!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Városi Sportuszodában felmerült problémáját megosztotta velünk.
Az uszodában a medencevizek vízhőmérsékletét napi négy alkalommal detektáljuk; kézi hőmérséklet méréssel valamint a rendszerautomatika által. A nagymedence vízhőfokát 26-28°C között tartjuk.
2016. október 18-án az alábbi hőmérsékleti adatokat regisztráltuk:
9.00 órakor 27°C
13.00 órakor 27,1°C
17.00 órakor 26,9°C
21.00 órakor 26,7°C
Bejegyzését követően a műszaki részlegünk kollégái ellenőrzést hajtottak végre a rendszeren és nem találtak rendellenes eltérést.
Köszönjük megértését,

Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2016-10-19 10:38:31
Tisztelt Bárkányi Gábor!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és Sportuszodánkban felmerült problémáját megosztotta velünk.
Bérletkonstrukcióink kialakításakor több tényezőt veszünk figyelembe. Jelenleg, a 2016. 10. 05 és 2016. 12. 31. közötti időszakra új típusú bérletek kerültek bevezetésre. Ennek megfelelően felnőtt idénybérlet váltható 30.000 Ft-ért, kedvezményes bérlet pedig 25.000 Ft-ért.
Az iramóra nem a Szegedi Sport és Fürdők Kft. tulajdonát képezi, hanem a Szegedi Úszó Egylet birtokában van. Ennek következtében uszodamestereink nem rendelkezhetnek annak üzemeltetéséről.

Köszönjük megértését.
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Kiss Tamás 2016-10-18 19:17:42
Tisztelet Cím,

Az elmúlt időkben a nagymedence vize nagyon hideg, 20-23 fokos. Gyerekek már ténylegesen megfagynak olyan hideg. Ez ellen szándékoznak valamit tenni?

Üdv,

Bárkányi Gábor 2016-09-26 21:31:41
Tisztelt Uszoda Vezető!

A belépőjegyek között jelenleg nem lehet igénybe venni csak a sátorfedéses időszakra vonatkozó kedvezményes bérletet, amíg a nyári hónapokra kidolgozásra került egy ilyen. Nem gondolom, hogy bonyolult lenne a pénztárnál egy ilyen rendszer bevezetése, illetve tudván, hogy hamarosan megkezdődik a felújítás, bevételi szempontból célszerűnek tartanám az éves bérletnél jobb megoldást kidolgozni.
Továbbá szeretném jelezni, hogy Bézi Ferenc Úszótársam előtt már tavaly Én is jeleztem, hogy az úszómesterek kikapcsolják az iramórát az edzések végén. Én "picit" többet úszom mint az Ön által említett "egészségmegőrző és karbantartó úszást végző vendégek", de szerintem mindenki örülne ha a digitális órát a medence végében (amin láthatóak a másodpercek is!!!) be lehetne indítani.
Ezek olyan kis dolgok.
Kérem tegyék még jobbá 25km-en belül az egyetlen 50m-es medencét.
Köszönettel:
Bárkányi Gábor
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2016-09-01 08:28:57
Tisztelt Dr. Barna Angéla!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és az Anna Fürdőben felmerült tapasztalatát megosztotta velünk.
A fürdő éves javítási - karbantartási munkáira minden évben augusztus utolsó hetében kerítünk sort, mely egy hét üzemszünetet jelent. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, hogy csak a bejáratnál értesülhettek erről.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a jövőben hasonló eset ne forduljon elő.
Várjuk az Anna Fürdőben továbbra is szeretettel!
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők kft.
dr. Barna Angéla 2016-08-25 18:59:41
Tisztelt Cím!

Nagyon szeretünk az Anna fürdőbe járni, de ma nagyon csalódtunk. Felújítás miatt nincsenek nyitva. Ezzel még nem is lenne baj, ha ezt a neten is közzétennék! Sehol nincs kiírva, legalábbis én sehol nem találtam meg azt az információt, mely szerint augusztusban zárva lesznek egy hétig. Nagyon nagyot csalódtunk, amikor a fürdő ajtajára kitett papírból kellett értesülnünk arról, hogy nem mehetünk be. Ennél egy kicsit több nyitottságra és kommunikációra számítottam Önöktől. Megértem, ha felújítást kell végrehajtani, de hogy ezt nem jelzik csak a kapunk, az egy kicsit bosszantó. Továbbra is fogunk Önökhöz járni, mivel nagyon szeretjük az Anna fürdőt, de most kicsit keserű a szájízünk.
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: