Vendégkönyv
+ Új vélemény
Első   Előző    1 2 3 4  5 6 7 8    Következő   Utolsó
Dr.Németh Gizella 2018-01-26 17:04:38
Sportuszoda Igazgatója részére
Tisztelt Igazgató úr!
A mai napon(2018.jan.26 péntek) a női öltöző ajtaja előtt a vizes kőpadlón csúnyán megcsúsztam.Szerencsére,nem estem el,de nagyon
félek,hogy ez velem és másokkal is újra megtörténik. Tudomásomra jutott,hogy a közelmúltban egy fiatalember esett el és mentőt kellett hívni hozzá. E hét elején az egyik dolgozó esett el a női öltöző előtt a vizes kőpadlón.A felújítás előtt gumiszőnyeg volt a folyosón! Most a régi,korszerűtlen mozaik padló van,amin könnyű elcsúszni és ilyen formán,nagyon is balesetveszélyes.Az túl kevés,hogy ki van írva a
"csúszásveszély",hiszen otthon, a fürdőszoba ajtajára sem írjuk ki,hanem szőnyeget teszünk fel a baleset megelőzésére.Ide az uszodába idős emberek is járnak szép számmal,egy elesés súlyos
combnyak töréssel is végződhet,aminek a szövődményeibe könnyen bele lehet halni.De egy láb,vagy kartörés is komoly baleset,ami nem tesz jót az uszoda jó hírének,ezen kívül a kártérítés összege sem kevés,amit Önöknek fizetniük kellene.Mindezen kellemetlenségek
megelőzésére, kérem Önt mindnyájunk érdekében,hogy szíveskedjék
gondoskodni arról,hogy a két öltöző ajtaja elé helyezzenek el szőnyeget(olyant,mint a főbejáratnál van),hogy a víz ne képezzen
tócsát az ajtók előtt,és az emberek biztonságosan tudjanak a folyosón közlekedni. Még jobb lenne,ha ismét csúszás gátló gumiszőnyeget tennének a folyosóra.Szeretnék érdemi választ kapni
bejegyzésemre,elsősorban úgy,hogy pár napon belül szőnyegek lesznek az öltözők ajtaja előtt.
Tisztelettel: Dr.Németh Gizella,ny.biológus
Bérletem száma: UEK04788051
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2018-01-15 11:51:23
Tisztelt Vojta Ágnes!
Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Sportuszodával felmerült problémáját megosztotta velünk.
Sportuszoda árainkat, az ezzel kapcsolatos konstrukciókat a tulajdonossal egyeztetve alakította ki a vezetőség. Célunk, hogy a Városi Sportuszodát minél többen sport célra vegyék igénybe.
Tapasztalatunk szerint a 40 nap felhasználási idő az igazán sport célra használók számára elegendő.
Megértését megköszönve, kellemes időtöltést kívánok.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat:

 Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.)
Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu

 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője (Cím: 6720 szeged, Széchenyi tér 10.)

 Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. Telefon: +36 62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)

Várjuk a Sportuszodába továbbra is szeretettel!
Vojta Ágnes 2018-01-08 12:21:17
Tisztelt Sportuszoda Vezetőség!
Sajnálatos, hogy megemelkedtek az árak, de mivel ez másutt is megtörténik év elején, elfogadható. Az azonban már nem, hogy a 10 alkalmas bérlet eddigi három havi ( ez sem volt túl sok!!) felhasználhatóságát csupán 40 napra(!!!!) csökkentették! Akinek csak hétvégén van lehetősége úszni, vagy egészségügyi okból csak ritkábban mehet, az nem tudja 40 nap alatt elhasználni a 10 alkalmat, nem beszélve arról, hogy a hétvégi rendezvények miatt is gyakran csökken a közönség számára igénybe vehető úszási lehetőség.
Kérem, szíveskedjenek visszaállítani a 10 alkalmas bérlet (legalább) három hónapig való felhasználhatóságát! Köszönettel: Vojta Ágnes
Szalay Kornélia 2017-10-01 11:41:23
Tisztelt Sportuszoda!
Érdekelne,hogy november végéig hol biztositanak sportolási lehetőséget?A Partfürdő szeptember 15. ota nem használható (a hüvös idő miatt és mert a nyitott zuhanyzóban melegviz nincs) .Októberben,novemberben a kifizetett bérletért jár a pénzvisszatérités vagy uszás-lehetőség?
Szalay Kornélia 2017-09-20 18:29:51
Tisztelt Vezetőség!
Igy szept. végén jo lenne tudni,mikor nyit a sportuszoda.....Köszönöm a választ.
Dr Wellinger Károlyné 2017-08-19 21:27:33
Tisztelt Vezetőség!
Sportszerútlennek találom, hogy a kondi teremben az elromlott készülékeket napokig, sőt hetekig nem javítják meg. A havi bérletet teljes áron megvettük férjemmel együtt, ennek ellenére van olyan eszköz, ami már minimum július 31 óta nem használható és több, mint egy hete nem használható a fenékpad sem (talán 16-os számú), pedig ebből mindössze 1 db áll, illetve nem áll rendelkezésre. Én kb. 4 évvel ezelőttig évekig jártam ebbe a konditerembe és most döbbenten tapasztaltam, hogy gyakorlatilag semmi lényeges felújítás nem történt, sőt, egyes eszközök műbőr borítása olyannyira szakadozott, hogy felsérti a használó bőrét, vagy elszakítja ruháját. Úgy gondolom, ha teljes áron kifizetünk egy szolgáltatást, akkor azt meg is kellene kapnunk minden tartozékával együtt.
Az újonnan és nem gyakorlott sportolók érdekében célszerű lenne minden eszközön elhelyezni a kezelési útmutatót.
Jó lenne a házirendben előírtakat is betartatni, hogy mindenki vegye le az eszközökről a ráhelyezett súlyokati, mivel az idősebbek és még kevésbé edzettek nem biztos, hogy 80 kg-os súlyokat tudnak mozgatni.
Kérném a Tisztelt Vezetőség segítségét és mielőbbi intézkedését.
Köszönettel: dr. Wellinger Károlyné, dr. Wellinger Károly
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2017-05-17 13:19:03
Tisztelt Dávid Barnabás!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Játékok Kertje létesítményünkben felmerült problémájával hozzánk fordult. A létesítmény extrém sportjátékai és az itt található Kerékpáros Centrum Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala által beadott pályázat alapján, a pályázaton nyert összegből kerültek finanszírozásra.
A Szegedi Sport és Fürdők Kft. mint üzemeltető, a játékok állagának megóvásáért felel. A nagy igénybe vétel miatt a kerékpáros és gördeszka pályák burkolata hamar elhasználódik. Ennek beszerzése, mivel speciális anyagról van szó, rövid időn belül nem kivitelezhető.
A javításokat saját dolgozóink végzik, akik nem ezen játékok felújítására és javítására szakosodtak, hanem általános karbantartók. Munkájukat becsületesen és szakszerűen elvégzik.
Amennyiben a későbbiekben is fennáll a felénk jelzett probléma, úgy kérjük, személyesen keresse meg a létesítményvezetőt, hogy konkrétan meg tudják beszélni a probléma megoldását.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat:
 Csongrád Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály (Cím: 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.), Telefonszám: +36 62/562-663, e-mail: fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu
 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának jegyzője (Cím: 6720 Szeged, Széchenyi tér 10.)
 Csongrád Megyei Békéltető Testület (Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.Telefon: +36-62/554-250/118, e-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu)

Megértését köszönjük.
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Dávid Barnabás 2017-05-11 10:31:31
Tisztelt Vezetőség!
Tudtommal az önök kezében van a szegedi ligetben találhato extrém sport pálya aminek állapota siralmas. Évek óta nem csináltak semmit a pályával nég fel se merült hogy valami újat terveznek de, nem is ez a nagyobb baj hogy nincsenek új dolgok, inkább a karbantartással vannak gondok. Megjavitanak valamit és az rosszabb mint előtte. Volt egy 2x3 centis lyuk az egyik íven most annak a helyén lett egy 2,5 centi széles majd fél méter hosszú holttáv a kéét fa elem között az ív közepén. Köszönjük!! A kissebbik pályán található betonról ne is beszéljünk. Megértem hogy a mai világban nincs pénz semmire de ez egy olyan hely amit rendszeresen használnak/nának a kisgyerekek, fiatalok, felnőttek egyaránt. Kérem kérjenek pénzt az önkormányzattól vagy akármi csak az önök portása vagy karbamtarto akárkije ne rombolja tovább a pálya amugy is leharcolt állapotát.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2017-02-14 11:12:45
Tisztelt Vendégünk!
Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Városi Sportuszoda szolgáltatásaival kapcsolatos felvetésével, kérdésével hozzánk fordult. Az uszoda lehetséges felújításához kapcsolódó, nyári bezárás időszaka még nem ismert. Amennyiben erre sor fog kerülni, az éves bérlettel rendelkező vendégeinket időben tájékoztatni fogjuk. A hajszárítók meghibásodását a női öltözőben észleltük, melyre reagálva, 2017. január 02-án, hétfőn, a szükséges javításokat eszközöltük. Valamennyi hajszárító jól működik.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervekhez fordulhat:

Csongrád Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály
Fogyasztóvédelmi Osztály
6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5
6701 Szeged, Pf. 542
tel.: +36 (62) 680-530 fax.: +36 (62) 680-531
fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu

Megértését köszönjük és bízom benne, hogy a jövőben is vendégeink között üdvözölhetjük.
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2017-02-14 10:53:33
Tisztelt Molnár Anikó!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és Diákolimpia kapcsán felmerült problémájával hozzánk fordult.
A Szegedi Sport és Fürdők Kft. Szeged város diákolimpiai bajnokságát közel 50 iskola és több, mint 100 testnevelő tanár aktív közreműködésével, együttműködésével szervezi. A versenykiírások minden alkalommal közvetlenül, illetve az iskola igazgatókon keresztül is eljutnak a testnevelők részére. A versenyeredmények és jegyzőkönyvek szintén a testnevelőknek kerülnek megküldésre a rendezvények befejezése után. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a diákok szülei a testnevelő tanárokon keresztül értesülhetnek a versenyekkel kapcsolatos információkról. A szélesebb körű tájékoztatás érdekében a Városi Úszó Diákolimpiával kapcsolatos információk a honlapunkra (www.szegedsport.hu) is feltöltésre kerültek.
Amennyiben a megkeresésével kapcsolatban adott válaszomat nem fogadja el, úgy panaszával a következő szervhez fordulhat:
Csongrád Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály
Fogyasztóvédelmi Osztály
6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5
6701 Szeged, Pf. 542
tel.: +36 (62) 680-530 fax.: +36 (62) 680-531
fogyasztovedelem@csongrad.gov.hu
Megértését köszönjük.
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: