Vendégkönyv
+ Új vélemény
Első   Előző    4 5 6 7 8  9 10 11 12    Következő   Utolsó
Szegedi Sport és Fürdők kft. 2016-02-18 15:02:57
Kedves H. Mónika!
Weblapunkon a létesítményeknél, a SZÉP kártya menünél megtalálja a kért információkat.
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők kft.
Szegedi Sport és Fürdők kft. 2016-02-18 14:54:21
Tisztelt Ábrahám József!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Sportuszoda bérletvásárlással kapcsolatos problémáját megosztotta velünk.
Amennyiben a Szegedi Sport és Fürdők Kft. által felajánlott lehetőségek Ön számára nem megfelelőek, kérjük, éves bérlet helyett havi bérlet vagy napijegy vásárlásával vegye igénybe szolgáltatásainkat.
A jelenlegi éves bérlet árak úgy kerültek kialakításra, hogy a napijegyhez viszonyítva, jelentős kedvezményben részesül a bérletvásárló, figyelembe véve a rendkívüli bezárás időtartamát is.
További jó sportolást kívánva,
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Ábrahám József 2016-02-13 13:40:40
Tisztelt Vezetőség!
A tervezetük, miszerint (Terveink között szerepel, hogy az éves bérletet vásárlók számára más létesítményeinkben - Anna Fürdő, Sziksósfürdő Strand és Kemping - sportolási lehetőséget biztosítani a kieső időszakra.) nem lesz elfogadható. Az igazán sportszerű intézkedés az lenne, ha a kieső időtartammal meghosszabbodna a bérlet érvényessége, majd a 2018-as szezonra az időarányos összegért lenne megvásárolható esetemben az éjszakai úszóbérlet. Az éjszakai úszóbérletet azért vásároltam, hogy úszhassak, ezt az Anna Fürdő a lubickolóval nem tudja kiváltani, a Sziksósfürdőt pedig nem kívánnám a távolság miatt igénybe venni.
H.Mónika 2016-02-03 13:58:43
Tisztelt Sport és Fürdők Kft.,

szeretnék érdeklődni, hogy uszodáikban és fürdőikben az OTP SZÉP kártya mindhárom alszámlájáról ki lehet fizetni a belépőjegyeket, bérleteket, ugye?

(Az OTP SZÉP kártya oldalán található tájékoztató szerint "a szálláshely szolgáltatás, a gyógyfürdő és strandbelépő az utalványkártya mindhárom alszámlájáról fizethető.")

Köszönettel:

H.MÓnika
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2016-01-05 15:39:20
Tisztelt G. Kinga!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és az Anna Fürdő bérletvásárlásával kapcsolatos problémáját a honlapunkon található Vendégkönyvön keresztül megosztotta velünk.
2016 évi bérleteink értékesítését 2015. december 01-én megkezdtük, webes felületen történő vásárlásra azonban valóban nincs még lehetőség.
A Szegedi Sport és Fürdők Kft. új vezetősége a közelmúltban megkezdte informatikai rendszerének korszerűsítését. Ennek fontos és tervezett eleme, hogy mihamarabb megoldott legyen az elektronikus úton történő jegy- illetve bérletvásárlási lehetőség valamint a szállásfoglalás is.

Köszönve türelmét és megértését,
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2016-01-05 15:31:29
Tisztelt Bárkányi Gábor!
Tisztelt Nátly Dezső János!

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2016. évi uszoda bérlet vásárlással kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja. Az üzemeltetésünkben lévő Városi Sportuszoda felújítás miatti zárva tartására vonatkozóan még nincs konkrét időpont kijelölve. Amennyiben döntés születik a helyszínen, honlapunkon, és a médián keresztül értesítjük vendégeinket.Terveink között szerepel, hogy az éves bérletet vásárlók számára más létesítményeinkben - Anna Fürdő, Sziksósfürdő Strand és Kemping - sportolási lehetőséget biztosítani a kieső időszakra.

Szegedi Sport és Fürdők Kft. vezetősége
Nátly Dezsö János 2016-01-04 15:22:18
Tisztelt Sportuszoda! Esedékessé vált a 2016 évi bérletek megvásárlása. A nyugdijas bérletek éves díja- ugyanúgy, mint a tavalyi bérleteké-44000 forint. Ezt meg is vásárolnám, mint az utóbbi 10 évben is. Azonban van egy kérdésem: bizonyos információk szerint a Sportuszoda átalakitás miatt 2016. évben 3 hónapra bezár. A bérlet pedig éves bérlet. Terveznek valamilyen kompenzációt a bérlet árakkal kapcsolatban, mivel szolgáltatás az átalakitás miatt nem éves lesz?
Válaszukat várom. Tisztelettel: Nátly Dezsö János
Bárkányi Gábor 2016-01-01 15:43:41
Tisztelt Vezető!
Kérem szíves tájékoztatását, hogy 2016. év május-augusztus között megvalósul-e a sportuszoda gépészeti, és egyéb felújítása? Továbbá ezen időszakban milyen kompenzációt terveznek a bérlettel rendelkezők részére?

Köszönöm a válaszát!
G. Kinga 2015-12-23 12:02:21
Tisztelt Anna Fürdő vezetősége, milyen kár, hogy nem lehet interneten megvásárolni az Anna fürdő bérleteit, szolgáltatásait! Valóban azt gondolják, hogy manapság mindenki személyesen be fog és be tud menni a szegedi fürdőkbe?? Interneten Budapestről vásároltam volna bérletet Szegeden élő rokonnak. De hát 2015-ben az Önök még nem érkeztek meg a 21. századba, így ezt nem tudtam megtenni.
Hirdetésük, miszerint vásároljunk Karácsonyra bérletet, mit sem ér.
Üdvözlettel:
G. Kinga
Szegedi Sport és Fürdők kft. 2015-11-24 09:14:10
Tisztelt Palócz Ilona!

Vendégkönyvünkbe tett bejegyzésére közöljük, hogy a Ligetfürdőt nem Társaságunk, azaz nem a Szegedi Sport és Fürdők Kft. üzemelteti. Korábban, 2008-ig tartozott a Szegedi Fürdők Kft-hez.
A létesítmény jelenleg a Ligetfürdő Kft. üzemeltetése alatt áll.
Kérjük, hogy kérésével hozzájuk forduljon.

Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: