Vendégkönyv
+ Új vélemény
Első   Előző    5 6 7 8 9  10 11 12 13    Következő   Utolsó
Palócz Ilona 2015-11-23 18:44:49
Tisztelt Vezetőség!
Tisztelettel kérem Önöket, hogy az időjárásra tekintettel szíveskedjenek a Ligetfürdőben a fedett medencéknél fűtést biztosítani. A mai napon 1 óra hosszát fagyoskodtunk a medencék mellett. Tudom, az öltözők fűtöttek, és ott is lehet várakozni, de úgy gondolom, hogy ha már a kísérőjegyet megváltottuk akkor legalább annyi komfortot lehetne a kísérők számára is biztosítani, hogy úgy nézhesse végig a kisgyermeke edzését, hogy közben nem fagy meg a medence mellett.
Mivel az úszóedzőkön is nagykabát volt, így gondolom nem egyedi esetet sikerült jeleznem.
Gyors intézkedésükben bízva!
Tisztelettel: P. Ilona
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-11-09 09:00:25
Tisztelt K. Levente!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Városi Sportuszodában felmerült problémáját megosztotta velünk.

Jelezte felénk a hajszárító meghibásodási problémáját. Valóban, a rendelkezésre álló 7 db hajszárítóból 2 db elromlott, meghibásodott az érintett napon. Ezek javítását másnapra megoldottuk.

Az Ön által „kulcsos bácsinak” nevezett recepciós kolléga 20 éve dolgozója cégünknek. Ilyen jellegű panasz személyére vonatkozóan eddig még nem érkezett.
A páratlan számú kulcsok kiadása ugyanannyi energiájába telik személyzetünknek, mint a páros számú kulcsoké, ezért nem indokolt, hogy bármilyen megjegyzést tegyenek a dolgozók a vendég felé.
Munkatársunkat az esettel kapcsolatosan meghallgattuk. Állítása szerint azért nem adott Önnek páratlan számú kulcsot, mert az nem állt rendelkezésére.
Továbbra is várjuk uszodánkban. Jó sportolást kívánunk!

K. Levente 2015-11-02 21:39:03
Tisztelt Sportuszoda!

2015. november 2-án fél 4 óra körül medöbbenve tapasztaltam, hogy sem a férfi öltözőben sem a folyosón nem működtek hajszárító berendezések. Nagyon rosszul érintett, hogy úszás és tusolás után nem tudtam megszárítani a hajam, és a kinti hűvös időbe nedves hajjal kellett elindulnom. Sajnos senkitől sem tudtam felvilágosítást kérni, hogy miért nem működnek a készülékek, és kb meddig tart ez az állapot.
Továbbá szeretném szóvá tenni, hogy a férfi öltözőben dolgozó szakállas, kissé testes "kulcsos bácsi" - aki a fent említett napon is adta a kulcsokat - számomra (és gondolom mások számára is) érthetetlen viselkedését.
Nem tudom, hogy miért de az esetek többségében ha kulcsot kérek odacsapja a azt a pulthoz, Ha esetleg jelzem hogy páratlan számú kucsot szeretnék, általában fújtatást és néhány fintort is kapok mellé.
Ha valaki kérdez vagy segítséget kér tőle, olyan kelletlenül fújtatva teszi azt, hogy az, hogy az ember kétszer is meggondolja, hogy legközelebb megszólaljon. Megértem, hogy lehet valakinek rossz napja, de ez a jelenség szinte minden alkalommal előfordul.
Nem szertnék senkinek rosszat, csak egy kis emberséget kérek...
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-09-10 11:01:37
Tisztelt dr. Nagy Péter!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Városi Sportuszodában felmerült problémáját megosztotta velünk.
Az uszoda nyitva tartását a sátorbontást követően változtattuk meg. Hétköznapokon 5.30-tól 22.00-ig tart nyitva. Ezen belül az éjszakai úszás 21.00-22.00-ig tartó időintervallumra korlátozódott. Ez a házirendben is kiírásra került. Az EHÖK vízilabda csapatának edzés idejében csak a kapuk mögött lehet úszni.
Ezzel a módosítással az uszoda korábbi nyitva tartásához tért vissza a Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Köszönjük megértését.

Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-09-10 10:57:00
Tisztelt Vendégünk!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Városi Sportuszodában felmerült problémáját megosztotta velünk.
Az Ön által jelzett időpontban, augusztus 27-én, délután fél ötkor minden sávunk bérelt volt az úszó-, triatlonos- és könnyűbúvár edzések miatt, a nagyközönség számára minden pálya zárva volt.
Amennyiben az úszómesterek tevékenységével akadt problémája, úgy az esetet kivizsgálva úszómestereinket figyelmeztetésben részesítjük. Elnézést kérünk a kellemetlenségért. Az Ön által említett vendégünkkel többször is előfordultak már hasonló problémák. Megfékezésére úszómestereink már próbáltak hatósági intézkedést is foganatosítani. Az uszodából való kitiltásával kapcsolatban azonban nem állnak olyan adatok rendelkezésünkre, amelyeket jogi úton foganatosítani tudnánk.

Köszönjük megértését. További jó sportolást kívánunk.

Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Antal I. 2015-09-01 11:55:57
Tisztelt Sportuszoda !
2015.augusztus 27-én délután fél 5 óra körül egy nagyon zavaró dolog tötént, de az "Úszó mesterek" nem segítettek.
A 8-as pályán általában olyanok úsznak, akik lassan-, a szabályokat betartva úsznak a 2 személyes sávban.
Azonban a fent említett időpontban beugrott ide egy nagy darab férfi, aki "versenyúszónak" képzelte magát és csapkodott össze-vissza, sőt harmadiknak a középső részen vágott utat.Oda-vissza !
Hiába szóltunk neki többen, hogy vegye figyelembe a többi úszótársat is, de nem hallgatott egyikünkre sem !
Engem többször is elért a csapkodó kezeivel és lábaival, majdnem a víz alá nyomott több alkalommal !
Ekkor kijöttem a vízből és odamentem az Úszómesterekhez és kértem, hogy segítsenek és szóljanak ennek az embernek, mert veszélyzteti az ott úszókat.

De föl sem álltak a székről, nem is mentek oda megnézni, hogy mit csinál ez az ember, csak a távolból megállapították, hogy az "illető" szabályosan úszik.
Nekem mondták azt, hogy menjek át másik sávba úszni.

Nem hinném, hogy ez lenne a megoldás, ha valaki veszélyzteti mások életét az Uszodában.
Legalább annyit kellett volna tenni, hogy Őt küldik át a középső pályák valamelyikére . Nem ?????
Dr. Nagy Péter 2015-08-16 19:23:55
Tisztelt Vezetőség!

Miután visszatértem Szegedre, megdöbbenve olvastam a honlapjukon:
"VÁLTOZÁS ! Éjszakai úszás 21.00-22.00 óráig
Kedden, szerdán és pénteken 21.00-22.00-ig vízilabda edzés miatt csak a kapuk mögötti vízfelület használható."

Az egy órás időtartam ugyanazért az árért kettő óra helyett egyet biztosítani egy alig burkolt 100%-os áremelés, de hogy a vendég még helyet sem kap úszni a hét három napján egyszerűen felfoghatatlan.

Ha azt akarják, hogy ne legyen éjszakai úszás szüntessék meg, de hogy elveszik az ember pénzét, és szolgáltatást sem kap ez nem tolerálható.
A vízilabda edzés, vagy az éjszakai úszás időpontja eltolható, itt inkább jogtalan haszonszerzés gyanúja merül fel, miszerint a vízilabdásoktól és az úszni vágyóktól is beszedik a pénzt!

Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-08-13 13:47:56
Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és az Anna Fürdőben felmerült problémáit megosztotta velünk.
Az üzemeltetés során odafigyelünk arra, hogy megfelelő minőségű legyen a szolgáltatás színvonala továbbá a személyzet magatartása, szakmai tudása is.
A termál oldali jakuzzink egyik ventillátor eleme valóban meghibásodott, a másik két elem működik. A hibás elem pótlását, megrendelését már indítványoztuk, hamarosan beépítésre kerül. Az Ön által említett befúvók elszíneződését nem piszok okozza, hanem vas-oxid, mely a vízből válik ki. Eltávolítani a medencék leengedése alkalmával tudjuk.
Az Anna Fürdő éves nagy karbantartására augusztus utolsó hetében kerül sor. Ekkor igyekszünk felszámolni minden olyan műszaki hibát, hiányosságot is, mely az utóbbi időszakban keletkezett.
Köszönjük észrevételeit, a hibák, hiányosságok javítását a közeljövőben eszközölni fogjuk.

Tisztelettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-08-13 13:44:47
Tisztelt Dr. Szabó Lydia Éva!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Sziksósfürdőn felmerült problémáját megosztotta velünk. A létesítmény területén lebonyolított valamennyi rendezvényünk bejelentett, a szükséges hatósági engedéllyel rendelkezik. A nappali illetve éjszakai maximális, megengedhető zajszintet, határértéket a jegyzői engedély tartalmazza. A rendezvények szervezőit kötelezzük ennek maradéktalan betartására, a zeneszolgáltatást pedig időben korlátozzuk. A fentiekre a jövőben még nagyobb figyelmet fordítunk a környékben lakók zavartalan pihenése érdekében.
Megértését köszönjük.

Tisztelettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Boda Magdolna 2015-08-12 19:06:59
Tisztelt Lakó úr,
úgy tűnik sajátos megoldást választottak, az Anna termál részénél, a mindig túlklóros jakuzzija már harmadik hete nem működik, vagyis a 4 medencéből egy, ami százalékos arányában 25% (még ha területarányosan barátságosabb is a kép). Az igazság az, ha ma értékelnék az Anna fürdőt, a négy csillagból négyet vennének el. Takarítás abszolút hiánya pld. A működő élménymedence lefolyó környéke fekete a kosztól, az úszó medence alját tekintve isten tudja mikor volt az takarítva, a korlátokhoz odaragadunk, én kíváncsi voltam, hogy hány napig találom ugyanazt a hajcsomót a medence szélén, jelentem kettő hét három napig, és akkor még nem említem az ott dolgozók, unottságát, fásultságát, szinte mindenhol: még a fizikoterápiánál is. Mivel jó pár éve használom (vagy talán ...tam) a fürdőt így különösen szembetűnő, hogy mennyire zuhan a színvonal, míg régen külföldi barátaimat is elvittem, ma már ezt nem szívesen tenném meg. Látom az igyekezet, hogy családi hétvégéket hastáncosokat próbálnak beszervezni, de higgye el, elég lenne egy tiszta, kedves személyzettel korrekten működő rendszer,annak jobban örülnénk. Ha visszanézi a vendégkönyvet, láthatja a korábbi években nem volt problémám, nem kellett beírni, de most se örömmel kopácsolok ide.
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: