Archívum
...
15
márc
2020
Közlemény a Szegedi Sport és Fürdők Kft. létesítményeinek lakosság célú használat megszüntetéséről
2020-márc-15

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának március 15-i intézkedései alapján:


„Elrendeljük, hogy valamennyi szegedi városi kulturális és sportintézmény szüneteltesse a működését. Ez vonatkozik a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtárra és fiókintézményeire, a Szent-Györgyi Albert Agóra, az IH Rendezvényközpontra, a Szegedi Nemzeti Színházra, a Belvárosi Mozira, a Szegedi Sport és Fürdőkre, a művelődési házakra és a Szegedi Vadasparkra is. Az önkormányzati sportintézményekbe csak a hivatásos versenyzők mehetnek be, az Anna Fürdőbe pedig az OEP által támogatott gyógyászati céllal érkezők.”


A fent megfogalmazott intézkedés szerint létesítményeink március 15-én 15 órától nem fogadják a lakosságot a Városi Sportuszodában, a Városi Sportcsarnokban, a Városi Konditeremben, a Kisstadionban és további sportlétesítményeiben. Az Anna Fürdő 20 órakor zárja kapuját a fürdőzők előtt.


A sportlétesítményekbe kizárólag szerződött partnerek, versenysportolók léphetnek be edzés céljából, a jogosultságokat fokozottan ellenőrizzük.

Kérjük a hivatásos sportolókat és a lakosságot, hogy fertőzés terjedésének csökkentése érdekében minimalizálják a közösségi érintkezést, ügyeljenek fokozottan a higiéniára.

Hamarosan jelentkezünk Facebook oldalunkon otthoni távsportolási szolgáltatásunkkal, amellyel biztosítjuk a fittség megőrzése érdekében. Kövessék a videókért és további információkért weboldalunkat.

Köszönjük megértésüket! Jó egészséget kívánunk!

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: