Archívum
...
03
márc
2021
18 család állhatott a Fitt Family virtuális dobogójára
18 család állhatott a Fitt Family virtuális dobogójára
2021-márc-03

A Fitt Family csapatokat a járványhelyzet sem állíthatta meg az egész éves sportolásban.

Az országosan is egyedülálló kezdeményezését, a Fitt Family programsorozatot második éve valósította meg tavaly a Szegedi Sport és Fürdők Kft. A koronavírus okozta korlátozások mellett is sikerült közel 100 szegedi családot rendszeresen megmozgatniuk úgy, hogy a célkitűzésük is teljesüljön: a szülők és a gyerekek is fedezzék fel a mozgás örömét, közös, minőségi időtöltésként legyen jelen életükben a sport.

A programsorozat részeként összesen hét kihívást teljesítettek, amelyekkel különböző sportágakat is kipróbálhattak. Ilyenek voltak többek között a korcsolyázás, az úszás, a túrázás, a futás, az akadálypálya futás, az íjászat, a jóga, a csoportos edzések és a szórakoztató körversenyek.

2020 legfittebb családi csapatai: Befutók, Velünk van az erő, Farkasok, Sülisport, Hobika, A-Team, Térdsatnyák, Anyaszomorítók, Molnárék, Káposzta család, Fagyisok, Pelleklán, Csak csajok, Bulik, ZERN, Viharcápák, Sportszeletek, Challenger.

A Fitt Family szervezői számára külön öröm, hogy több szegedi vállalat is felfigyelt kezdeményezésükre, és támogatóként csatlakoztak a programhoz. A Szegedi Sport és Fürdők Kft. ezúton köszöni az Árkád Szeged, a de’Soto, a Display Computer, az Exit Game, az Édesemlék.hu fotó, a Flornatura Hobbi és Kreatív, a Landventure, a Némó Úszósuli, az Ópusztaszeri Nemzeti Park, a Parapark, a Parapoly, a Pick Szeged Zrt., a Pizza Forte, a Postakocsi Csárda, a Regio Játék, az SFI Nutrition, a Szélmalom Csárda és az UrbanGo támogatását.

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: