Archívum
...
09
aug
2021
László Sándor felkészülését támogatjuk
László Sándor felkészülését támogatjuk
2021-aug-09
Örömünkre szolgál, hogy sportlétesítményeinkben egészen kiskortól a szépkorúakig tudjuk biztosítani a rekreációt, és büszkén támogatjuk az idősebb korosztály felkészülését is, köztük László Sándor, pedagógia-magyar szakos tanárt, szenior mellúszót.
     
Mindig is az élete része volt az úszás, bár nem versenyszerűen.  A katonaságnál indult először versenyen a régi SZUE uszodájában, ahol végig úszta víz alatt az 50m-es medencét, legyőzve szentesi nagy riválisát víz alatti 50 méteren és 50 méteres mellúszásban is. 2015-ben kezdte versenyzői pályafutását a többszörös világbajnok szenior úszó, Dr. Bánki Horváth Béla bácsi (1920-2019) javaslatára. Jelenleg a budapesti Pénzügyőr SE igazolt úszója, ahol nagyon jól érzi magát a kiváló közösségnek és hangulatnak köszönhetően.
   
2017-ben a Budapesti Világbajnokságon az 5. és a 8. helyen ért célba. 2018-ban a Szlovéniában rendezett Európa-bajnokságon rengeteg külföldi versenyző közül a 3. és a 8. helyen végzett. Legutóbb a XVI. Tótkomlósi Nemzetközi Úszóversenyen szerepelt idén július 17-én, ahol szerb, cseh és román versenyzőkkel úszott és I. helyen végzett.
   
Idén Gyulán és Egerben is rajthoz áll még a 80-84 évesek kategóriájában, bár ő lesz a legidősebb, bízik az első három hely valamelyikében a négy évvel fiatalabbak ellen is.
   
Sporteredményeinek elismeréseként kapott relikviáit a Tiszavirág Sportuszoda vitrinjében tekintheti meg a közönség. Eredményes felkészülést és további sportsikereket kívánunk!
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: