Archívum
...
15
szep
2021
Fontos információ a Demjén koncert látogatói számára
Fontos információ a Demjén koncert látogatói számára
2021-szep-15

A szervező Gag Produkció tájékoztatás a Demjén koncert látogatói számára az alábbiakban.

A koncertek védettségi igazolvány nélkül csak abban az esetben látogathatók, ha mindenkinek helyre szóló ülőhelyet biztosítanak.

Ez az őszi/téli időszakban csak azoktól kíván - a többség és a koncert megtarthatósága érdekében - belátást, akik a korábban meghirdetett és idénre halasztott Demjén koncertekre állójegyet váltottak.

Ha részt szeretnének venni a koncerten, akkor kérik a szervezők, hogy fogadják el a felkínált ülőhelyet, amelyeket a legelső sorokban jelölnek ki és foglalnak le Önöknek. Érkezési sorrendben a bejáratnál új helyjegyet fognak biztosítani.

Amennyiben ezt nem tudják elfogadni, úgy a következő lehetőségeket tudják számukra felajánlani:

  • Beválthatja azt ún. szabad felhasználású jegyre

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. Ezt az opciót az alábbi ide kattintva tudja érvényesíteni.   

  • Igényelheti a jegye visszaváltását

Az alábbi linkre kattintva igényelhet jegyvisszaváltást.

Választásukat 2021. szeptember 30.-ig jelezhetik. Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre.

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: