Árlista
Tiszavirág Sportuszoda Városi Sportcsarnok Városi Sportcsarnok - Konditerem Városi Sportcsarnok – Everfit Sport Lifestyle Center Városi Sportuszoda Némó Úszósuli Városi Műjégpálya Kisstadion Anna Fürdő Sziksósfürdő Strand és Kemping Sziksós-tó Horgásztó

Tiszavirág Sportuszoda Árlista

2022. január 3-tól

Szolgáltatás megnevezése Bruttó ár (Ft/db)
Belépőjegyek
Úszójegy (fő/alkalom, 3 óra/alkalom)  1 600 Ft
Kedvezményes úszójegy (fő/alkalom)  1 100 Ft
Napijegy (fő/alkalom) - tartalmazza a wellness használatot  3 000 Ft
Kedvezményes napijegy (fő/alkalom) - tartalmazza a wellness használatot  2 100 Ft
0-4 éves belépő
(fő/alkalom, a 4. életévet be nem töltött gyermek részére)
200 Ft
Kísérőjegy 10 éves kor feletti úszóhoz
(Ft/alkalom/fő, 90 percig érvényes)
800 Ft
Öltöztető jegy 10 éves kor alatti gyermekhez
(fő/alkalom, 20 percig érvényes)
0 Ft
  
Bérletek (a wellness használatot is tartalmazzák)
50 alkalmas bérlet 69 100 Ft
50 alkalmas kedvezményes bérlet 48 300 Ft
25 alkalmas bérlet 36 700 Ft
25 alkalmas kedvezményes bérlet 25 700 Ft
10 alkalmas bérlet 15 000 Ft
10 alkalmas kedvezményes bérlet 10 500 Ft
  
Sportolói bérlet (szerződéssel rendelkező egyesületek részére) 4 000 Ft
  
Pótjegyek
Szauna (fő/alkalom) - akció visszavonásig (2021. május 7-től) 1 300 Ft helyett
900 Ft
Szaunaszeánsz - szombaton és vasárnap 16 és 19 órától* 500 Ft
Frissítő masszázs - 30 perc - szombaton és vasárnap 14.00-20.00 között előzetes időpontegyeztetés alapján 3500 Ft
Frissítő masszázs - 60 perc - szombaton és vasárnap 14.00-20.00 között előzetes időpontegyeztetés alapján 6500 Ft
Úszójegy (kísérőjegy időtúllépés esetén) 1 600 Ft
Időtúllépés úszójegy esetén fizetendő díj
(Ft/10 perc - max. 1 400 Ft)
100 Ft
Értékmegőrzés (/alkalom) 400 Ft
Úszósapka 600 Ft
Wellness lepedő 900 Ft
  
Babaúszás
1 alkalmas jegy 3 500 Ft
5 alkalmas bérlet 15 750 Ft

A belépőjegyek és bérletek TEÁOR'08 93.11, SZJ 92.62 besorolás alá tartoznak.

A bérbeadás TEÁOR'08 68.20, SZJ 70.20 besorolás alá tartozik.

A szolgáltatások 27%-os ÁFA kulcs alá tartoznak.

Az aktuális nyitvatartásról a pénztárakban és a holnapon tájékozódhat.

Kedvezményeink

Kedvezményes jegyek vásárlására, és kedvezményes bérletek használatára:

  • 4-14 év közötti gyermek,
  • diák 26 éves korig (érvényes magyar diákigazolvánnyal vagy magyarországi oktatási intézményben kiállított igazolással),
  • és nyugdíjas (érvényes magyar nyugdíjas igazolvánnyal vagy igazolással, illetve 65 év felett személyi igazolvánnyal) jogosult.

Kedvezményes jegyek, bérletek vásárlása csak a jogosultság igazolását követően lehetséges!

Fogyatékkal élő személyek és kísérőik részére 50%-os kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek és bérletek alapárából. A fogyatékos vendégek a kedvezményre a fogyatékosságukat tanúsító igazolvány (MEOSZ, SINOSZ, MVGYOSZ, ÉFOESZ, SVOE tagsági igazolvány vagy MÁK hatósági igazolvány) felmutatás után jogosultak. A súlyosan mozgáskorlátozott és súlyosan látássérült vendégek csak kísérővel látogathatják a fürdőt!

Sportolói igazolással vagy sportegyesületi tagsági kártyával, igazolással rendelkező vendégeink részére a belépőjegyek árából 30% kedvezményt biztosítunk.

Nagycsaládos vendégeink részére 50%-os kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek és bérletek árából, a nagycsaládos egyesület igazolása vagy az adott évre érvényesített tagsági igazolvány felmutatás után.

Sportolói bérlet váltása egyesületi szerződés alapján történhet.

Kísérőjegy/Szülői jegy célja, hogy a szülő segíteni tudja a gyermeket úszásfoglalkozások során az öltözésben, mosdó igénybevételében, stb. Ezért 1 foglalkozáson résztvevő gyermekhez 1 kísérőjegy/szülői jegy váltható.

Kedvezmények nem összevonhatók, az alapárból kerülnek levonásra.

Érvényesség

Az úszójegyek és bérlet egységek a kapun történő áthaladástól számított 3 órán át érvényesek. Ezt követően minden megkezdett 10 perc időtúllépésnek minősül, és az árlista szerint fizetendő.

Kísérőjegy érvényessége a kapun történő áthaladástól számított 90 perc. Ennek túllépését követően minden megkezdett 10 perc után időtúllépési díj kerül felszámításra.

Az öltöztető jegy 20 perc öltözőben tartózkodásra jogosítja fel a kísérőt. Ennek túllépését követően minden megkezdett 10 perc után időtúllépési díj kerül felszámításra.

A belépőjegyek a megváltás napján érvényesek, egyszeri belépésre jogosítanak és előre nem         megvásárolhatók.

Az alkalmas bérletek a vásárlás napjától tárgyév december 31-ig érvényesek.

A sportolói bérletek érvényességét az egyesületi szerződés határozza meg.

A bérletek hosszabbítására, visszaváltására, pótlására nincs lehetőség, át nem ruházhatóak, kérjük ezt vásárláskor vegyék figyelembe!

Az alkalmas bérletekből a belépésszámnak megfelelő alkalom kerül levonásra, nagycsaládos bérletek esetén is.

Az alkalmas bérletek esetében a feltüntetett tulajdonos társaságában használhatók fel, azonos jogosultsággal, további alkalom igénybevételével.

Egyéb tudnivalók

Bérletes vendégeink számára belépéskor beléptető proxy órát biztosítunk, amelyet távozáskor kérünk a kapukon található gyűjtőbe helyezni.

Amennyiben a gyűjtő az órát visszaadja, kérje a recepciósok segítségét a visszaadás okának kiderítése és rendezése érdekében!

Szaunajegy előre váltandó a pénztárban jegy vagy bérlet mellé, amely karszalag használatával feljogosít a wellness részleg – finn szaunák, infraszauna, gőzkabin, Kneipp-medencék – igénybevételére. A napijegy és az úszóbérletek tartalmazzák a wellness használatot (a babaúszás bérletei nem jogosítanak fel a wellness használatára).

Értékmegőrzés jegy vagy bérlet váltásával együtt vehető igénybe.

A napozóterasz használatát a jegy és bérlet díja tartalmazza, a tetőterasz feljárónál kifüggesztett házirendjének betartása kötelező!

A beléptetőkapun történt áthaladást követően jegyárat nem adunk vissza kizárólag abban az esetben, amennyiben üzemeltető nem tudja biztosítani a szolgáltatást a jegy érvényességi idején belül – pl. medence higiéniai takarítása, technikai problémák – és a kiesett szolgáltatást nem tudja helyettesíteni (pl. másik medencével foglaltság miatt) vagy vis maior esetén (pl. tűzriadó). Visszatérítési igény kizárólag adott napon belül, pénztárzárásig igényelhető.  Alkalmas bérletek esetében az alkalom visszatérítése a fentiekkel egyező módon és esetekben történik.

Úszósapka használata kötelező. Amennyiben nem viszi magával úszósapkáját, úgy kérjük, vásároljon pénztárunkban. Úszósapkát nem viselő vendégeinket úszómestereink felszólíthatják a medencék elhagyására a házirend megszegése miatt. Ebben az esetben a jegy- és bérletárának visszatérítésére nincs lehetőség.

A medencéket a zárás, technikai szünet előtt negyed órával kérjük elhagyni!

A pénztárak a zárást követően 30 perccel zárnak!

A fentieket vásárláskor kérjük, vegyék figyelembe!

*Szaunaszeánsz

A szaunaszánsz díja az alap belépő érvényességi idejébe beleszámít, nem azon felül kezelendő. A szolgáltatásra kedvezmény nem érvényesíthető.

A szaunaszeánsz csak úszójegy+szaunajegy, napijegy vagy bérlet mellé kiegészítő jegy váltásával vehető igénybe.
A szauna használathoz előírt törölközőt vagy lepedőt a vendég kötelessége magának biztosítani.
A szaunaszeánsz időpontokról a recepción és a www.szegedsport.hu oldalon tájékozódhatnak.

Kérjük a pontos érkezést. Szaunaszeánsz esetében késésnél a szaunamester hatásköre elbírálni, hogy csatlakozhat-e a késő vendég úgy, hogy azzal a többi résztvevő szolgáltatás élményét ne rontsa.

Szolgáltatás díja csak abban az esetben téríthető vissza, amennyiben a szolgáltató hibája miatt nem biztosított a szolgáltatás.

Létszám: maximum 8 fő/szeánsz, a szeánszra a Tiszavirág Sportuszoda recepcióján kell regisztrálni, a díj megfizetésével egyidejűleg.

**Frissítő masszázs

A frissítő masszázs díja az alap belépő érvényességi idejébe beleszámít, nem azon felül kezelendő. A szolgáltatásra kedvezmény nem érvényesíthető.

A frissítő masszázs csak úszójegy, napijegy vagy bérlet mellé kiegészítő jegy váltásával vehető igény-be. A frissítő masszázshoz papírlepedőt biztosítunk.

A frissítő masszázs szombaton és vasárnap 14.00 és 20.00 óra között foglalható személyesen a Tiszavi-rág Sportuszoda recepcióján. A foglalással egyidőben a szolgáltatás díja előre fizetendő.
A foglalás 24 órával korábban lemondható és másik időpontot biztosítunk helyette, 24 órán belüli le-mondás esetén új időpontot nem biztosítunk, a befizetett díjat vissza nem térítjük

Szolgáltatás díja csak abban az esetben téríthető vissza, amennyiben a szolgáltató hibája miatt nem biztosított a szolgáltatás.

Kérjük a pontos érkezést. Amennyiben a vendég nem érkezik pontosan, úgy masszázs esetében a késés idejével rövidülhet a kezelés ideje foglaltságtól függően.

Árlista

A Városi Sportcsarnok helyiségeinek bérlésével kérjük keresse kollégánkat:

Zsoldos Ákos
sportszervező

E-mail: küldés
Tel.: +36 20 372 9862

Árlista

2021. május 1-től érvényes szolgáltatási díjak

Szolgáltatás megnevezése

Bruttó ár (Ft/db)

Belépőjegy 

900 Ft

Felnőtt 30 napos bérlet 

7 500 Ft

Diák 30 napos bérlet

6 500 Ft

Délelőtti 30 napos bérlet

5 500 Ft

10 alkalmas bérlet

7 000 Ft

A belépőjegyek és bérletek TEÁOR'08 93.13, SZJ 93.04 besorolás alá tartoznak.

A szolgáltatások 27%-os ÁFA kulcs alá tartoznak.

Az aktuális nyitvatartásról a pénztárakban és a holnapon tájékozódhat.

Kedvezményeink

A diák bérletek használatára 26 éves korig diákok jogosultak, Magyarországon érvényes diákigazolványuk felmutatásával. Diák jegyek, bérletek vásárlása csak a jogosultság igazolását követően lehetséges. 14 év alatti diákok kizárólag 18 éven felüli kísérő felügyelete mellett vehetik igénybe a konditermet.

Fogyatékkal élő személyek és kísérőik részére 50%-os kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek és bérletek árából. A fogyatékos vendégek a kedvezményre a fogyatékosságukat tanúsító igazolvány (MEOSZ, SINOSZ, MVGYOSZ, ÉFOESZ, SVOE tagsági igazolvány vagy MÁK hatósági igazolvány) felmutatás után jogosultak. A súlyosan mozgáskorlátozott és súlyosan látássérült vendégek csak kísérővel látogathatják a fürdőt!

Sportolói kártyával rendelkező vendégeink részére a belépőjegyek és bérletek árából 30% kedvezményt biztosítunk. A kártyára való jogosultság feltételei külön szabályzatban kerültek rögzítésre.

Nagycsaládos vendégeink részére 50%-os kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek és bérletek árából, a nagycsaládos egyesület igazolása, vagy tagsági igazolvány felmutatás után.

Érvényesség

A 30 napos délelőtti bérlettel 12 óráig lehet a konditerembe belépni. 

A 10 alkalmas bérletek a vásárlás napjától tárgyév december 31-ig érvényesek.

A 30 napos bérletek a vásárlás napjától számított 30 napig érvényesek.

A bérletek hosszabbítására, visszaváltására, pótlására nincs lehetőség, át nem ruházhatóak, kérjük ezt vásárláskor vegyék figyelembe!

A 30 napos bérletek napi 1 belépésre jogosítják fel a bérlet tulajdonosát. 

A 10 alkalmas bérletekből a belépésszámnak megfelelő alkalom kerül levonásra. 

A bérleteket csak a rajtuk feltüntetett tulajdonos veheti igénybe, illetve 10 alkalmas bérleteknél a feltüntetett tulajdonos társaságában használhatóak fel.

A belépőjegyek a megváltás napján érvényesek, egyszeri belépésre jogosítanak és előre nem megvásárolhatók.

Egyéb tudnivalók

A konditermet a zárás előtt negyed órával kérjük elhagyni!

A recepció a zárás előtt 30 perccel zár!

A fentieket vásárláskor kérjük vegyék figyelembe!


 

                  

ÁRLISTA

Szolgáltatás megnevezése

Bruttó ár (Ft/db)

POWER PLATE SZEMÉLYI EDZÉS

1 alkalom (30 perc/alkalom)

3 900 Ft

4 alkalmas (30 perc/alkalom) bérlet

14 000 Ft

8 alkalmas (30 perc/alkalom) bérlet

25 000 Ft

12 alkalmas (30 perc/alkalom) bérlet

36 000 Ft

1 alkalom (60 perc/alkalom)

5 900 Ft

4 alkalmas (60 perc/alkalom) bérlet

22 000 Ft

8 alkalmas (60 perc/alkalom) bérlet

42 000 Ft

12 alkalmas (60 perc/alkalom) bérlet

60 000 Ft

CSOPORTOS EDZÉS

1 alkalom

1 690 Ft

6 alkalmas bérlet

9 500 Ft

12 alkalmas bérlet

15 000 Ft

20 alkalmas bérlet

24 000 Ft

korlátlan havi bérlet

16 000 Ft

Bérletek megvásárolhatók a konditerem recepción.

Bejelentkezés a konditerem recepcióján személyesen vagy telefonon.

Érvényesség

A belépőjegyek a megváltás napján érvényesek, egyszeri belépésre jogosítanak és előre nem         megvásárolhatók.

A személyi edzés bérletek érvényessége a vásárlás napjától számított 1 hónapig (30 nap) érvényesek.

A csoportos edzés 6 alkalmas bérletek a vásárlás napjától számított 1 hónapig (30 nap) érvényesek.

A csoportos edzés 12 és 20 alkalmas bérletek a vásárlás napjától számított 2 hónapig (60 nap) érvényesek.

A bérletek hosszabbítására, visszaváltására, pótlására nincs lehetőség, át nem ruházhatók, kérjük ezt vásárláskor vegyék figyelembe!

Az alkalmas bérletekből a belépésszámnak megfelelő alkalom kerül levonásra.

A bérleteket csak a rajtuk feltüntetett tulajdonos veheti igénybe.

Árlista

2021. május 1-től érvényes szolgáltatási díjak

Kedves Vendégeink!

A Városi Sportuszoda a Vizes VB alatt várhatóan nem fogja tudni kiszolgálni a lakosságot a válogatottak és további sportolók edzései mellett június 16-30 között, ezért 30 napos bérleteink az alábbiak szerint válthatók meg.

A 30 nap a bérlet vásárlásának napjával indul, és amennyi a nap a fenti időszakba esik, annyival tovább lesz majd lehetőségük igénybe venni bérletüket. A bérletren ennek megfelelően kerül feltüntetésre a bérlet érvényességi ideje is.

Köszönjük megértésüket.

Szolgáltatás megnevezése

Bruttó ár (Ft/db)

Belépőjegyek

Belépőjegy

1 200 Ft

Kedvezményes belépőjegy 800 Ft

Felnőtt belépőjegy (sátor nélküli időszakban 15 óra után hétfőtől–péntekig)

800 Ft
Kedvezményes belépőjegy (sátor nélküli időszakban 15 óra után hétfőtől–péntekig) 600 Ft

Belépőjegy 0-4 éves korig

100 Ft

Belépőjegy 70 éves kor felett
300 Ft

Gyermek úszótanfolyam belépő (bérelt sáv esetében)
300 Ft

Szülői jegy (úszótanfolyami belépővel rendelkező gyermek kísérője részére)
500 Ft

Értékmegőrzés  

200 Ft

Úszósapka

600 Ft

Bérletek

30 napos felnőtt bérlet 

14 000 Ft

30 napos kedvezményes bérlet

12 000 Ft

10 alkalmas felnőtt bérlet 

9 500 Ft

10 alkalmas kedvezményes bérlet 

6 500 Ft

A belépőjegyek és bérletek TEÁOR'08 93.11, SZJ 92.62 besorolás alá tartoznak.

A bérbeadás TEÁOR'08 68.20, SZJ 70.20 besorolás alá tartozik.

A szolgáltatások 27%-os ÁFA kulcs alá tartoznak.

Az aktuális nyitva tartásról a pénztárakban és a holnapon tájékozódhat.

Kedvezményeink

Kedvezményes jegyárak az alapjegy árából kerülnek számításra. A kedvezmények nem összevonhatók.

Kedvezményes bérletek használatára 4-14 év közötti gyermek, diák 26 éves korig (érvényes magyar diákigazolvánnyal) és nyugdíjas (érvényes magyar nyugdíjas igazolvánnyal vagy 65 év felett) jogosult. Kedvezményes bérletek vásárlása csak a jogosultság igazolását követően lehetséges.

Fogyatékkal élő személyek és kísérőik részére 50%-os kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek és bérletek árából. A fogyatékos vendégek a kedvezményre a fogyatékosságukat tanúsító igazolvány (MEOSZ, SINOSZ, MVGYOSZ, ÉFOESZ, SVOE tagsági igazolvány vagy MÁK hatósági igazolvány) felmutatás után jogosultak. A súlyosan mozgáskorlátozott és súlyosan látássérült vendégek csak kísérővel látogathatják a fürdőt!

Sportolói kártyával rendelkező vendégeink részére a belépőjegyek és bérletek árából 30% kedvezményt biztosítunk. A kártyára való jogosultság feltételei külön szabályzatban kerültek rögzítésre.

Nagycsaládos vendégeink részére 50%-os kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek és bérletek árából, a nagycsaládos egyesület igazolása, vagy tagsági igazolvány felmutatás után.

A szülői jeggyel az uszoda és konditerem is igénybe vehető a kísért gyermek edzésideje alatt.
10 életkor alatt a kísérőnek nem kell jegyet váltania.
Kísérőjegy/Szülői jegy célja, hogy a szülő segíteni tudja a gyermeket úszásfoglalkozások során az öltözésben, mosdó igénybevételében, stb. Ezért 1 foglalkozáson résztvevő gyermekhez 1 kísérőjegy/szülői jegy váltható.

Kedvezmények nem összevonhatók, az alapárból kerülnek levonásra.

Érvényesség

A bérletek éjszaka is érvényesek, a napi belépési korlát figyelembe vétele mellett.

A 10 alkalmas bérletek a vásárlás napjától tárgyév december 31-ig érvényesek.

A 30 napos bérletek a vásárlás napjától számított 30 napig érvényesek.

A bérletek hosszabbítására, visszaváltására, pótlására nincs lehetőség, át nem ruházhatóak, kérjük ezt vásárláskor vegyék figyelembe!

A 30 napos bérletek napi 1 belépésre jogosítják fel a bérlet tulajdonosát. 

A 10 alkalmas bérletekből a belépésszámnak megfelelő alkalom kerül levonásra. 

A bérleteket csak a rajtuk feltüntetett tulajdonos veheti igénybe, illetve 10 alkalmas bérleteknél a feltüntetett tulajdonos társaságában használhatóak fel.

A belépőjegyek a megváltás napján érvényesek, egyszeri belépésre jogosítanak és előre nem megvásárolhatók.

Egyéb tudnivalók

A medencéket a zárás, technikai szünet előtt negyed órával kérjük elhagyni!

A pénztárak a zárás előtt 30 perccel zárnak!

A fentieket vásárláskor kérjük vegyék figyelembe!

Árlista

4 alkalmas diáksport bérlet
a vásárlástól számított 60 napig érvényes

5 500 Ft

10 alkalmas diáksport bérlet
a vásárlástól számított 60 napig érvényes

11 000 Ft

1 alkalmas egészségmegörző jegy

500 Ft

10 alkalmas egészségmegörző bérlet
a vásárlástól számított 180 napig érvényes

5 000 Ft

Próbaóra

1 900 Ft

1 alkalom csoportos úszás óra

2 400 Ft

10 alkalmas csoportos úszás bérlet
a vásárlástól számított 180 napig érvényes

19 000 Ft

15 alkalmas csoportos úszás bérlet
a vásárlástól számított 180 napig érévnyes

26 600 Ft

A bérletek TEÁOR'08 85.51, SZJ 93.05 besorolás alá tartoznak.

A szolgáltatások 27%-os ÁFA kulcs alá tartoznak.
 

Az 1 alkalmas úszójegyek a megváltás napján érvényesek, előre nem vásárolhatók.
A bérletek a megváltás napjától érvényesek a feltüntetett időszakra.
A bérletek megvásárlásával elfogadottnak tekinti a Városi Sportuszoda házirendjét.
A bérletek hosszabbítására, visszaváltására, pótlására nincs lehetőség, át nem ruházhatóak, kérjük ezt vásárláskor vegyék figyelembe!
Az alkalmas bérletekből a belépésszámnak megfelelő alkalom kerül levonásra.

ÁRLISTA

2021/2022-es szezon

Belépőjegyek és bérletek

Bruttó egységár

felnőtt belépőjegy

1 000 Ft

kedvezményes belépőjegy
(4 és 14 év közötti gyermekek, 26 éves korig diákok, valamint 70 év korhatárig nyugdíjas)

800 Ft

csoportos belépőjegy
(általános és középiskolai csoportok igénybevételekor, tanári felügyelettel, minimum 10 fő esetén hétfőtől-péntekig I.-II.-III. ciklus, előzetes egyeztetés alapján)

300 Ft

csoportos óvodás belépőjegy
(óvodai csoportok a Műjégpálya használatakor, óvodai szakvezető és edzői felügyelettel pálya lekerítés nélkül hétfőtől péntekig I.-II.-III. ciklus, előzetes egyeztetés alapján)

300 Ft

belépőjegy 0-4 éves korig (4. életévét be nem töltött) és 70 éves kor felett

100 Ft

kísérőjegy (pályahasználatra nem jogosít)

300 Ft

10 alkalmas bérlet

8 000 Ft

10 alkalmas kedvezményes bérlet
(4 és 14 év közötti gyermekek, 26 éves korig diákok, valamint 70 év korhatárig nyugdíjas)

6 500 Ft

A belépőjegyek a TEÁOR'08 93.11, SZJ 92.62 besorolás alá tartoznak.

Kedvezményes jegyek és bérletek vásárlására jogosultak:

  • 4 és 14 év közötti gyermekek,
  • 26 éves korig diákok (Magyarországon érvényes diákigazolvány felmutatásával),
  • nyugdíjasok (nyugdíjas  igazolvány felmutatásával  vagy 65 éves kor felett személyi igazolvánnyal)

Nagycsaládos vendégeink részére 50%-os kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek és bérletek árából, a nagycsaládos egyesület igazolása, vagy tagsági igazolvány felmutatás után.

A 10 alkalmas bérletek a vásárlás napjától 2021. december 31-ig érvényesek.

A bérletek hosszabbítására, visszaváltására, pótlására nincs lehetőség, át nem ruházhatóak, kérjük ezt vásárláskor vegyék figyelembe! 

A 10 alkalmas bérletekből a belépésszámnak megfelelő alkalom kerül levonásra.

A bérleteket csak a rajtuk feltüntetett tulajdonos veheti igénybe, illetve 10 alkalmas bérleteknél a feltüntetett tulajdonos társaságában használhatóak fel.

A belépőjegyek a megváltás napján érvényesek, egyszeri belépésre jogosítanak és előre nem megvásárolhatók.

A pénztárak a ciklusok vége előtt 30 perccel zárnak.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Városi Műjégpálya OTP, K&H, MKB SZÉP-kártya elfogadóhely.

Műfüves (40x20 m) pálya bérlése

sportcélú lakossági - 1 alkalom

9 000 Ft/óra

pályavilágítás 2 000 Ft/óra

* A szolgáltatási díjak megkezdett egész óránként, előre fizetendőek.

A bérbeadás TEÁOR'08 68.20, SZJ 70.20 besorolás alá tartozik.

A szolgáltatások 27%-os ÁFA kulcs alá tartoznak.

Pályabérlés előzetes foglalással lehetséges.

Anna Gyógy-, Termál- és Élményfürdő szolgáltatási díjak
 

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy hétfőtől péntekig a fürdőszolgáltatások korlátozott elérhetősége miatt hétköznap úszójegy váltható, amely a termál részleg látogatására jogosít. Alkalmas bérletek hétköznap is felhasználhatók.

Fürdő árlista

Szolgáltatás megnevezése

Ft/db

Belépőjegy felnőtt
(egész napos, karszalaggal)

2 000 Ft

Belépőjegy kedvezményes*
(egész napos, karszalaggal)

1 500 Ft

Délelőtti belépőjegy felnőtt 

1 300 Ft

Délelőtti belépőjegy kedvezményes*

1 000 Ft

0-4 éves korig belépőjegy
(4 évet be nem töltött gyermek)

100 Ft

Családi belépő
(családonként max. 2 felnőtt, korlátlan számú gyerek, egész nap, karszalaggal)

5 000 Ft

Úszójegy
(Hétköznap, gyógyászati recepción megváltva. Az úszómedence közönségidejéről kérjük, előzetesen tájékozódjon a helyszínen vagy a Pályabeosztás fül alatt.)
 
800 Ft
Éjszakai fürdő belépőjegy (kihirdetett időpontokban 20.00-24.00 között) 1200 Ft

Pótdíj
(délelőtti jegyhez 12 óra után)

3 000 Ft

10 alkalmas felnőtt bérlet 16 000 Ft
10 alkalmas kedvezményes bérlet* 12 000 Ft
10 alkalmas délelőtti felnőtt bérlet 10 400 Ft
10 alkalmas délelőtti kedvezményes bérlet* 8 000 Ft
10 alkalmas éjszakai fürdőbérlet 9 600 Ft

Frissítő masszázs 30’

3 000 Ft

Frissítő masszázs 60’ 

6 000 Ft

Orvosi gyógymasszázs 20' 2 400 Ft
Orvosi gyógymasszázs 40' 4 000 Ft
Orvosi gyógymasszázs 60' 5 000 Ft

Papírlepedő 

500 Ft

Szauna ülőkendő     150 Ft

                                                      

Az Anna Fürdő nappali zárása előtt 2 órán belül a felnőtt belépőjegy (egész napos, karszalaggal), valamint a kedvezményes belépőjegy (egész napos, karszalaggal) hétfőtől-vasárnapig 50%-os kedvezménnyel vásárolható.

A kedvezmények össze nem vonhatóak, az alapárból kerülnek levonásra.

A jegyek, bérletek és papírlepedő, szauna ülőkendő 27%-os áfa-kulcs alá tartoznak.

A fürdő és wellness szolgáltatások a TEÁOR’08 96.04, SZJ 93.04.10 besorolás alá tartoznak.

Az egyéb nem bolti, piaci kereskedelem (papírlepedő) a TEÁOR’08 47.99, SZJ 52.63.10 besorolás alá tartozik.

A belépőjegyek a megváltás napján érvényesek, egyszeri belépésre jogosítanak és előre nem         megvásárolhatók.

Az aktuális nyitvatartásról és elérhető szolgáltatásainkról a pénztárakban és a holnapon tájékozódhat.

Szolgáltatásaink

A belépőjegyek a termál és wellness részlegen a medencék, szaunák, gőzkabin, infrakabin, aromakabin és élményzuhany, valamint az öltözőszekrények használatát foglalják magukba.

Értékmegőrzők kulcsát az uszodamestertől kérhetik, használatuk díjmentes.

A belépőjegyek a megvásárlás napján érvényesek, és egyszeri belépésre jogosítanak.

A délelőtti belépőjegyek nyitástól 12 óráig érvényesek. 

Az egész napos belépőjegyek és bérletek mellé karszalagot adunk, 12 óra után csak karszalaggal rendelkező vendégek tartózkodhatnak a fürdő területén. 

Pótdíj fizetésére kötelesek azon délelőtti belépőjeggyel, bérlettel rendelkező vendégeink, akik 12 óra után a fürdő területén tartózkodnak.

A belépőjegyek feljogosítják a vendégeket a szaunaszeánszokon történő részvételre is, de a szaunaszeánszra azt megelőzően regisztrálni kell a jegypénztárban.

A szauna szeánszok előre meghirdetett időpontokban kerülnek megrendezésre, amelyeket a honlapon és a pénztárban teszünk közzé. 

Frissítő masszázsra időpontfoglalás a személyesen a fürdőpénztárban a fürdő nyitva tartási ideje alatt lehetséges. Frissítő masszázs elérhető szombat-vasárnap: 10.00-18.00

Gyógymasszázsra időpontfoglalás a személyesen a fürdőpénztárban hétköznap a fürdő nyitva tartási ideje alatt lehetséges. Gyógymasszázs elérhető hétfő-péntek 7.00-19.00 között a gyógyászat nyitvatartási idejében.

Kedvezményeink

*Kedvezményes jegyek vásárlására, és kedvezményes bérletek használatára 4-14 év közötti gyermek, diák 26 éves korig (érvényes magyar diákigazolvánnyal) és nyugdíjas (érvényes magyar nyugdíjas igazolvánnyal vagy 65 év felett) jogosult. Kedvezményes jegyek, bérletek vásárlása csak a jogosultság igazolását követően lehetséges!

Fogyatékkal élő személyek és kísérőjük részére 50%-os kedvezményt biztosítunk a fürdő belépőjegyek és bérletek árából. A fogyatékos vendégek a kedvezményre a fogyatékosságukat tanúsító igazolvány (MEOSZ, SINOSZ, MVGYOSZ, ÉFOESZ, SVOE tagsági igazolvány vagy MÁK hatósági igazolvány) felmutatás után jogosultak. A súlyosan mozgáskorlátozott és súlyosan látássérült vendégek csak kísérővel látogathatják a fürdőt!

Sportolói kártyával rendelkező vendégeink részére a belépőjegyek árából 30% kedvezményt biztosítunk. A kártyára való jogosultság feltételei külön szabályzatban kerültek rögzítésre.

A kedvezmények az alapárból kerülnek számításra, a kedvezmények, akciók nem összevonhatók.

Érvényesség

A 10 alkalmas bérletek megváltástól tárgyév december 31-ig érvényesek, használatakor a belépésszámnak megfelelő alkalom kerül levonásra.

A bérleteket csak a rajtuk feltüntetett tulajdonos veheti igénybe, illetve 10 alkalmas bérleteknél a feltüntetett tulajdonos társaságában használhatóak fel.

A bérletek hosszabbítására, visszaváltására, pótlására nincs lehetőség, át nem ruházhatóak, kérjük ezt vásárláskor vegyék figyelembe!

Gyógyászati árlista

Gyógyfürdő szolgáltatások

TB beutalóval Általános jogcím esetén

TB beutalóval Közgyógy/ Üzemi baleset jogcím esetén

01 TB medencefürdő kezelés jegy

800 Ft

300 Ft

03 TB iszappakolás jegy

600 Ft

300 Ft

04 TB súlyfürdő jegy

600 Ft

300 Ft

05 TB szénsavfürdő jegy

600 Ft

300 Ft

06 TB orvosi gyógymasszázs jegy 20’

700 Ft

300 Ft

07 TB víz alatti sugármasszázs jegy

600 Ft

300 Ft

08 TB víz alatti csoportos gyógytorna jegy

600 Ft

300 Ft

09 TB Komplex gyógyfürdőellátás

1 500 Ft

600 Ft

Gyógyászati önköltséges szolgáltatások

Balneoterápiás szolgáltatások

Iszapkezelés (egy testtájra) 20’

1 500 Ft

Iszapkezelés (több testtájra) 30’

2 500 Ft

Súlyfürdő 20’

1 700 Ft

Szénsavas kádfürdő 20’

1 700 Ft

Orvosi gyógymasszázs 20’

2 400 Ft

Orvosi gyógymasszázs 40’

4 000 Ft

Orvosi gyógymasszázs 60’

5 000 Ft

Víz alatti sugármasszázs 20’

1 700 Ft

Komplex gyógyfürdő ellátás (1 napi 4 órás ciklus, max. 4 kezelés)

6 300 Ft

Fizikoterápiás szolgáltatások

Elektroterápia (diadinamic, TENS, interferencia, szelektív ingeráram, iontophoresis, 4 rekeszes galvánfürdő, elektromos kádfürdő)

1 400 Ft

Ultrahang kezelés

1 600 Ft

Sonophoresis (UH + elektroterápia)

2 000 Ft

Lézer kezelés

1 600 Ft

Lézer kezelés (10 kezeléstől, csomagban)

14 000 Ft

Gyógytorna


Kondícionáló vízitorna*
 
2 300 Ft

Egyéni gyógytorna (vízi, szárazföldi, 30 perc)

2 500 Ft

Egyéni gyógytorna (vízi, szárazföldi, 60 perc)

4 000 Ft

Csoportos gyógytorna (vízi, szárazföldi, 30 perc)

1 400 Ft

Egyéni torna + kineziotape felhelyezése

4 500 Ft

Egyéni gyógytorna speciális módszer alkalmazásával (30 perc, McKenzie módszer, manuális terápia, Schroth terápia, funkcionális tréning)

3 000 Ft

Egyéni gyógytorna speciális módszer alkalmazásával (60 perc, McKenzie módszer, manuális terápia, Schroth terápia, funkcionális tréning)

5 500 Ft

10 alkalmas csoportos gyógytorna bérlet 30 perc (vízi, szárazföldi)

12 000 Ft

10 alkalmas egyéni gyógytorna bérlet 30 perc (vízi, szárazföldi)

22 000 Ft

10 alkalmas egyéni gyógytorna bérlet 60 perc

35 000 Ft

10 alkalmas egyéni gyógytorna bérlet 60 perc (speciális módszerek alkalmazásával)

45 000 Ft

Vizsgálat

Orvosi vizsgálat

7 000 Ft

Gyógytornász által végzett állapot felmérés, kezelési terv összeállítása

4 000 Ft

Papírlepedő 

500 Ft

Sebészeti maszk 300 Ft

A medencefürdő kezelés 27%-os ÁFA kulcs alá tartozik, a gyógyászati kezelések (medencefürdő kivételével) mentesek az ÁFA alól. A papírlepedő és az orvosi szájmaszk 27%-os ÁFA kulcs alá tartozik.

A gyógyszolgáltatások a TEÁOR’08 86.90, SZJ 85.14.1 a járóbeteg ellátás a TEÁOR’08 86.22, SZJ 85.12.12 besorolás alá tartoznak.

Az egyéb nem bolti, piaci kereskedelem (papírlepedő) a TEÁOR’08 47.99, SZJ 52.63.10 besorolás alá tartozik.

* Kondícionáló vízitorna időpontjai hétfő 7.00-7.50 és csütörtökön 16.00-16.50, maximum 10 fő, előzetes bejelentkezés a gyógyászati recepción a díj megfizetése mellett. A részvételi díj tartalmazza a fürdő termál részlegének használatát.

Kedvezmények

5 vagy több azonos kezelés egyidejű foglalása esetén 10% kedvezményt biztosítunk az árlista szerinti árakból, önköltséges és beutalóval igénybe vehető szolgáltatásokra egyaránt. A nappali szantóriumra ez a kedvezmény nem vehető igénybe.

Egyéb tudnivalók

A járóbeteg ellátás érvényes kezelőlappal díjmentes. 

A gyógyászati önköltséges szolgáltatások csak orvosi javaslatra vehetőek igénybe!

Értékmegőrzők kulcsát a ruhatárostól kérhetik.

A medencéket a zárás előtt negyed órával kérjük elhagyni!

A fentieket és a nyitva tartási időket vásárláskor kérjük vegyék figyelembe!

Sziksósfürdő Strand szolgáltatási díjak

2022. június 3-30.


Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy az anakonda csúszda műszaki okok miatt nem üzemel.

Szolgáltatás megnevezése

Szolgáltatás díja

FÜRDŐBELÉPŐK

Felnőtt belépő

1 000 Ft

Kedvezményes belépő

800 Ft

Gyermek belépő (0-4 éves korig)

100 Ft

Délutáni felnőtt belépő

800 Ft

Délutáni kedvezményes belépő

600 Ft

Belépő fogyatékkal élő személyek és kísérőik részére

400 Ft

Úszójegy 17-20-ig 500 Ft

CSALÁDI BELÉPŐK (max.: 2 felnőtt, min. 1 gyerek – érvényesek)

Családi belépő

3 500 Ft

Délutáni családi belépő

3 000 Ft

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Kabinjegy/nap

(SZJ 93.05, TEÁOR’08 96.09)

800 Ft/nap

Gépkocsi parkolás a fürdő területén belül a kijelölt helyen

(SZJ 93.05, TEÁOR ’08 96.09)

1 000 Ft/nap

Közösségi helyiség – maximum 50 főre/

szállásdíjat, fürdőbelépőt nem tartalmaz (SZJ 70.20, TEÁOR 68.20)  nyitástól 15 óráig

8 000 Ft/alkalom

Közösségi helyiség – maximum 50 főre/

szállásdíjat, fürdőbelépőt nem tartalmaz (SZJ 70.20, TEÁOR 68.20) 16 órától 02 óráig

16 000 Ft/alkalom

Nyugágy a VIP teraszon* 1000 Ft/nap
Water Play pálya** 500 Ft/alkalom
Water Play pálya egyéni-kis csoportos privát használat** 1000 Ft/fő/alkalom

A fürdőszolgáltatási díjak a TEÁOR'08 93.29, SZJ 92.72 besorolás alá tartoznak.

A szolgáltatások 27%-os ÁFA kulcs alá tartoznak.

A családi jegyeket maximum 2 fő felnőtt, és minimum 1 fő 4-14 év alatti gyerek részére vásárolható.

A délutáni belépőjegyek 14 órától válthatóak.

A belépőjegyek a megváltás napján érvényesek, egyszeri belépésre jogosítanak és előre nem         megvásárolhatók.

*Nyugágy használatának díja időszakosan kerülhet bevezetésre, és a VIP terasz melletti Fröccs Teraszon fizetendő. A nyugtát kérjük megőrizni, a Sport és Fürdők munkatársai azt ellenőrizhetik. A kifizetett használati díjak vissza nem téríthetőek.

**A Water Play pálya jegyek a kijelölt helyen fizetendők. A nyugtát kérjük megőrizni, a pályafelügyelők azt ellenőrizhetik. Privát használati igény a pályafelügyelőkkel egyeztetendő. A pálya használati feltételek külön szabályzatban rögzítettek, kérjük ezek szíves betartását. Az előre megváltott jegyek nem visszaválthatóak.

Kedvezményeink:

Kedvezményes fürdőbelépőre gyermek (4-14 éves korig), diák (érvényes magyar diákigazolvánnyal),és nyugdíjas (érvényes magyar nyugdíjas igazolvánnyal vagy 65 év felett) jogosult.

Fogyatékkal élő személyek és kísérőik belépőjegyet a jogosultság igazolását követően válthatnak. A fogyatékos vendégek a kedvezményre a fogyatékosságukat tanúsító igazolvány (MEOSZ, SINOSZ, MVGYOSZ, ÉFOESZ, SVOE tagsági igazolvány vagy MÁK hatósági igazolvány) felmutatás után jogosultak. A súlyosan mozgáskorlátozott és súlyosan látássérült vendégek csak kísérővel látogathatják a fürdőt! Mozgáskorlátozott vendégeink az iroda előtti betonos területen, ingyen parkolhatnak.

Sportolói kártyával rendelkező vendégeink részére a belépőjegyek árából 30% kedvezményt biztosítunk. A kártyára való jogosultság feltételei külön szabályzatban kerültek rögzítésre.

Sziksóstó Horgásztó árjegyzék

Szolgáltatás megnevezése, besorolása

Szolgáltatás díja Ft/db

Felnőtt engedély (szezon 2022. 02. 01. - 2023. 01. 31.) 23 000 Ft
Ifjúsági engedély (18 éves korig) (szezon 2022. 02. 01. - 2023. 01. 31.) 12 500 Ft
Ifjúsági napijegy (18 éves korig) 1 500 Ft

Napijegy (felnőtt, 18 éves kortól)

2 800 Ft

Napijegyet és engedélyt az alábbi helyszíneken válthathatnak 2021. szeptember 20-tól:

  • a Rája Horgászboltban (6791 Szeged, Dorozsmai út 145.)
  • a K-Fish Horgászcentrumban (6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 69-71.)
  • Városi Konditeremben (6726 Szeged, Temesvári krt. 33.)

Az engedélyek, jegyek a TEÁOR '93.19, SZJ 92.62 besorolás alá tartoznak.

Az engedélyek, jegyek 27%-os ÁFA kulcs alá tartoznak.

Kedvezményeink

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. dolgozói részére 50% kedvezményt biztosítunk a napijegyek és a szezonra szóló engedélyek árából, a jogosultságot igazoló kártya felmutatása után.

Érvényesség

A napi jegyek 24 órás időtartamra érvényesek (naptári napon átnyúló), de a horgászrendben meghatározott időtartamokban szabad csak vele horgászni.

A napijegyek és éves engedélyek a horgászrenddel együtt érvényesek, és az abban meghatározottak szerint lehet azokat kiváltani.

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: