Móricz Tornaterem
Elérhetőség Műszaki leírás Házirend Munkatársak Nyitva tartás

Móricz Tornaterem

Elérhetőség

Cím: 6726 Szeged, Déryné u. 7.
Telefon: +36 62 556 440

Műszaki adatok

A létesítmény helyiségei:
- 1 db 26mx13 m-es parkettás tornaterem, mely alkalmas kosárlabda, labdarúgás, ülőröplabda, asztalitenisz versenyek rendezésére
- 1 db 5mx5m-es parkettás tornaszoba
- 1db női öltöző
- 1 db férfi öltöző

Szegedi Sport és Fürdők Kft.

6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

Házirend

MÓRICZ TORNACSARNOK

Cím: 6726 Szeged, Déryné u. 7.

Telefonszám: 62/556-440

Felügyeleti szerve: Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

6720 Szeged, Széchenyi tér 11.

A létesítmény egyidejű befogadóképessége: 50 fő

Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig: 07.00-22.00 óráig, de a programoktól függően változhat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. Móricz tornatermében, a járvány idején alkalmazandó  biztonsági szabályok

Vendégeink védelme érdekében a csarnok a nyitvatartási idejében az alábbi biztonsági szabályok betartása mellett fogad sportolókat:

 • A létesítményben egyidejűleg maximum annyi fő tartózkodhat, amennyi megfelel a létesítmény maximális befogadó képessége és az aktuális járványügyi szabályok előírásai alapján meghatározott létszámnak. Ez kifüggesztésre kerül a létesítmény bejáratánál.

 • Az edzések zárt körűek. Azokon kizárólag a sportolók, edzőik és a lebonyolításukhoz szükséges személyzet vehet részt. Ettől eltérő szabályokat az egyesületi vezetők saját felelősségükre hozhatnak.

 • A mérkőzések zárt körűvé tételéről az egyesületek döntenek. Közönség beengedése esetén a biztonsági, illetve a járványügyi szabályok betartásáért és betartatásáért az érintett sportegyesület felelős!

 • A létesítménybe való belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés.

 • Lázas vagy COVID-19 gyanús tüneteket mutató személy a létesítménybe nem engedhető be. Az ilyen esetet a jelen lévő sportvezetőnek, edzőnek jeleznie kell a létesítmény gondnoka számára! Ebben az esetben a létesítmény átmenetileg bezárásra és fertőtlenítésre kerül. Újra használatba venni csak ezt követően lehetséges.

 • Az edzésen kívül a személyek között minimum 1,5 méteres távolság tartása szükséges, illetve a szájat, orrot eltakaró maszk szabályszerű viselése folyamatosan kötelező a létesítmény teljes területén.

 • Amikor az egyesületek váltják egymást az érkező sportolók addig nem jöhetnek ki az öltözőből, ameddig a távozó sportolók el nem hagyják a tornatermet.

A fenti szabályok betartásáért és betartatásáért a létesítményt használó sportegyesületek vezetői, illetve a jelen levő edzők a felelősek!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A létesítményt csak saját felelősségre lehet használni. Az üzemrendtől való eltérésekről hirdetményben tájékoztatjuk vendégeinket.

A Vásárlók könyve a gondnoki helyiségben került elhelyezésre.

A házirend minden dolgozóra, vendégre, a létesítmény területére belépőkre, és a létesítményben tartózkodóra nézve egyaránt kötelező!

 1. A tornaterem öltözőit, küzdőterét és egyéb helyiségeit csak az adott rendezvényen, edzésen részt vevők használhatják.

 1. A verseny- és edzőtermet csak a Szegedi Sport és Fürdők Kft. sportosztályának illetékesével előre egyeztetett és regisztrált időpontban lehet használni. Kérjük a rendezvény (edzés) időpont pontos betartását.

 1. Időpont-módosítást a rendezvényt (edzést, mérkőzést) megelőzően 48 órával be kell jelenteni.

 1. Az öltözőhelyiségeket csak a rendezvény, mérkőzés előtt 1 órával, illetve az edzés megkezdése előtt negyed órával lehet igénybe venni. Az öltöző helyiségeket csak átöltözés céljára lehet használni

 1. Az öltözőkben elhelyezett ruhák és értéktárgyak megőrzése a résztvevők feladata. Az elveszett tárgyakért a Szegedi Sport és Fürdők Kft. felelősséget nem vállal!

 1. A küzdőtérre és az edzőterembe csak az utcán nem használatos tornacipőben szabad belépni!

 1. A tornateremben szándékosan vagy gondatlanságból okozott kárért a kár okozója felelős. Amennyiben nem deríthető ki a károkozó személye, akkor a létesítmény bérlője tartozik kártérítési felelősséggel!

 1. A létesítményt nem rendeltetésszerűen használók a tornateremből kiutasíthatók!

 1. Dohányzás és nyílt láng használata tilos!

 1. A létesítmény területére szigorúan tilos behozni szúró- vágó- és pirotechnikai eszközöket, anyagokat.

 1. A létesítmény területére kutyát behozni szigorúan tilos!

 1. Azt a személyt, aki a házirendben foglaltakat megsérti, vagy a rendezvény rendjét, a vendégek nyugalmát megzavarja, azt el kell távolítani a létesítmény területéről. Ehhez szükség esetén hatósági személy közreműködése is igénybe vehető (Rendőrség: 107).

A rend és az értékek megőrzése közös érdek.

Jó szórakozást, jó sportolást kíván a Szegedi Sport és Fürdők Kft.

 Gondnokok

Dobó Károly
62/556-440

Nyitva tartás

hétfő-péntek: 7.00-22.00
szombat-vasárnap: zárva

A programoktól függően változhat.

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: