Archívum
...
07
máj
2021
Tájékoztató a létesítményeink használatára vonatkozóan
Tájékoztató a létesítményeink használatára vonatkozóan
2021-máj-07

Tájékoztatjuk az uszoda/edző-és fineszterem/ sportlétesítmény látogatóit, hogy a többször módosított 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet hatályos rendelkezései szerint, valamint a 202/2021. (IV.29.) Korm. rendelet alapján az uszodákat, az edző-és fitnesztermeket és a sportlétesítményeket az alábbi személyek látogathatják:

a)    a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló személy és az őt felkészítő sportszakember edzésen (sportrendezvényre való felkészülésen) vagy sportrendezvényen való részvétel céljából,

b)    a koronavírus ellen védett személy számára, valamint

c)    testnevelés óra, sportszakkör (ideértve az iskolai sportkör) vagy sportoktatás keretében a gyermekek, illetve a tanulók számára a testnevelés óra, sportszakkör ( ideértve az iskolai sportkör) vagy sportoktatás  vezetője kíséretében látogathatóak.

A létesítmény üzemeltetője annak a személynek a beléptetését megtagadja, valamint a látogatás megkezdését megakadályozza, aki
a)    versenyszerű sportoló minőségét, valamint az őt felkészítő sportszakember e minőségét, vagy
b)    a koronavírus elleni védettségét, vagy
c)    a testnevelés óra, sportszakkör (ideértve az iskolai sportkör) vagy sportoktatás tényét nem igazolja.

Fentiekből következően a közönség részéről (a nem versenyszerűen sportolók és nem testnevelés órán, sportszakkör, sportoktatás keretében a létesítménybe látogató gyermekek, tanulók) csak a védettségüket igazoló személyek léphetnek be, függetlenül attól, hogy tizennyolcadik életévüket betöltötték-e, vagy sem!

Kérjük szíves megértésüket és a fenti szabályok betartását.

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: