Anna Fürdő
Aktualitások Elérhetőség Galéria Műszaki leírás Házirend Árlista SZÉP kártya Munkatársak Nyitva tartás Minőségpolitika
Aktualitások
19
dec
2018
Pool night
Pool night
2018-dec-19

08
nov
2018
Ajándékutalvány
2018-nov-08

Kedves Vendégeink!

Felhívjuk figyelmüket, hogy Társaságunk forgalomban lévő ajándékutalványainak beváltási határideje 2018. november 30. Az érvényben lévő szabályzatunk értelmében a megvásárolt ajándékutalványok visszaváltására, hosszabbítására, cseréjére nincs lehetőség, visszavásárlásra nem köteles Társaságunk.
Kérjük a fentieket vegyék figyelembe az ajándékutalványok felhasználhatósága érdekében.
16
nov
2018
Anna Fürdő Ünnepi nyitva tartás
2018-nov-16

Tisztelt Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket az  Anna Fürdő Karácsonyi és Újévi ünnepek alatt az alábbiak szerint tart nyitva:

2018. 12. 24-25-én, ZÁRVA

2018. 12. 26-án, 06.00-20.00 óráig,

2018. 12. 27-28-án, 06.00-24.00 óráig,

2018. 12. 29-30-án, 06.00-20.00 óráig,

2018. 12. 31-én, 06.00-12.00 óráig,

2019. 01. 01-én, 12.00-20.00 óráig.

A gyógyászat 2018. 12. 24-2019. 01. 02-ig ZÁRVA.

A Tb 01-es szolgáltatás 2018. 12. 25-26-án NEM vehető igénybe.

15
jan
2018
Gyógyászati csomag akció
Gyógyászati csomag akció
2018-jan-15

Tisztelt Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a gyógyászati 3 és 4 kezeléses kúrákra vonatkozó akció 2018. november 11-vel megszűnik. 2018. november 12-től új kúra csak aktuális áron vehető igénybe. 2019. január 04-ig az akciós csomag keretében megkezdett kúrák akciós csomagáron fejezhetők be.

09
márc
2018
Ajándékutalvány
Ajándékutalvány
2018-márc-09

28
jún
2017
Anna Fürdő
Anna Fürdő
2017-jún-28

31
márc
2015
Anna Fürdő
Anna Fürdő
2015-márc-31

Anna Gyógy-, Termál-, és Élményfürdő

 Elérhetőség

 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 24.

Fürdő főpénztár: 62/553-330

Gyógyászat: 62/553-333

Fax: 62/553-338

E-mail: küldés

 Létesítményvezető

Lakó Gábor

Tel.: 62/553-330
 

Az Anna Fürdő termál szárnya

A több mint 100 éves Anna Fürdő csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet a termál-, illetve a wellnessfürdő. A Két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, azért szolgáltatásaikat is igény szerint külön-külön, vagy – kombinált belépőjeggyel – egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni.

A megújult Anna Fürdő jobb szárnyában kapott helyet a termál részleg. Ez a szárny elsősorban a családok, baráti társaságok pihenését szolgálja. Gyógymedencéjében az Anna-kút elismert gyógyvize segít regenerálódni a megfelelő javallatok esetén, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni. A gyógymedence mellett még számos élményelemekkel gazdagított medence, ill. gyermekmedence és úszómedence, továbbá szauna is a vendégek rendelkezésére áll.

Wellnessfürdő

A több mint 100 éves Anna Fürdő csodálatosan felújított műemléképületében kapott helyet a termál-, illetve a wellnessfürdő. A Két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, így azokat igény szerint külön-külön, vagy – kombinált belépőjeggyel – egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni.

A fürdőépület bal szárnyában – az egykori női szárnyban - helyezkedik el a wellnessfürdő. Egy belépő megváltásával az alábbi szolgáltatásokat vehetjük igénybe:

 • aromakabin
 • gőzkabin
 • élményzuhany
 • finn szauna
 • infraszauna
 • bioszauna

És az alábbi medencék állnak rendelkezésre:

 • nagy élménymedence
 • merülő medencék
 • pezsgőágy medence
 • kis pezsgomedence

Mindemellett extra költségért igénybe vehető még álló szolárium is.

Anna Gyógy- Termál és Élményfürdő gyógyászati részleg szolgáltatásai

Az Anna Fürdő természetes gyógykincse az Anna víz, mely külső felhasználásra mozgásszervi betegségek, bőrbetegségek kezelésére, belsőleg légzőszervi betegségek gyógyítására, ivókúraként idült emésztőszervi problémák kiegészítő kezelésére alkalmas.

A felújítással egyidejűleg a fürdőépület mellé egy modern, háromszintes gyógyászai központ is épült, mely a mai igényeknek megfelelő fizioterápiás ellátást nyújt.

Kialakításra került egy 12 ágyas betegszoba, melyben azokat látjuk el, akik a komplex fürdőgyógyászati ellátásban vesznek részt.

Ez az ellátási forma azoknak előnyös, akik sérülések, műtétek illetve krónikus mozgásszervi betegségük folytán komplex, kúraszerű rehabilitációra szorulnak. A páciensek napi négy óra benntartózkodási idő alatt orvosi ellenőrzés mellett négyféle kezelésben részesülnek három héten keresztül.

A betegek szakorvosi javaslatra, beutalóval vehetik igénybe a gyógyászati részleg kezeléseit. A gyógyfürdő szolgáltatások 85%-át a társadalombiztosítás támogatja, a nem finanszírozott rész a kifüggesztett árlista alapján fizetendő. A szárazföldi gyógytorna és az elektroterápiás kezelések teljes támogatást élveznek, így vendégeink számára ingyenesek.

Azok a kivizsgált páciensek, akik nem rendelkeznek beutalóval (vagy külföldi állampolgárok) önköltséges úton vehetik igénybe a gyógyászati részleg ellátásait.

Gyógyászati részlegünk személyzete

Az Anna Fürdő fizio- és balneoterápiás részlegén 2 fő reumatológus és fizioterápiás szakorvos, 1 fő rehabilitációs szakorvos valamint gyógytornászok, gyógymasszőrök, balneo- és fizioterápiás asszisztensek segítik betegeinket a gyógyulásban.

Szakrendelések: reumatológia és mozgásszervi rehabilitáció

A betegek fogadása előzetes időpont egyeztetés után történik.

Igénybe vehető gyógykezelések:

Medencefürdő kezelés

Az elmúlt 70 év már bizonyította az Anna gyógyvíz fürdőkúrában való alkalmazásának hatékonyságát. A fürdőkúra abban az esetben csökkenti a beteg panaszait és akkor érhető el tartós javulás, ha azt rendszeresen, minimum hetente két alkalommal igénybe veszi.
Ajánlott kezelési idő a beteg tűrőképességétől függően alkalmanként 20-40 perc.

A kezelések felvételének ideje hétfőtől-péntekig 06.00-19.00-ig, szombat-vasárnap 06.00-20.00-ig.

Ünnepnap a medencefürdő kezelés nem vehető igénybe.

Iszapkezelés

Az iszapok gyógyító hatása mát több ezer éve ismert és alkalmazott. Gyógyfürdőnkben tőzegelt hévízi gyógyiszappal hajtjuk végre a kezeléseket.
Az iszap átmelegíti a test szöveteit, hatása főleg a bőrben, a bőr alatti szövetekben érvényesül, ahol vérbőséget okoz. A meleg fájdalomcsillapító, görcsoldó, helyi anyagcserét fokozó hatású.
Az iszapban lévő kémiai anyagok felszívódnak a szervezetbe és ingerlik a bőrt. A biológiai hatás abban jelentkezik, hogy a kezelések befolyásolják a vegetatív idegrendszert, az immunrendszert és a szervezet hormonműködését.
Mozgásszervi betegségek, reumás megbetegedések, izomgörcsök, izomfájdalmak esetén javallott az alkalmazása. Törések, rándulások, ficamok utókezelésére szintén jó hatású.
Szív- és érrendszeri betegségek, heveny gyulladásos ízületi elváltozások, lázas állapot, terhesség, rosszindulatú daganat, a szervezet legyengült állapota vagy a bőrön található sérülések esetén ellenjavallott az alkalmazása.

Súlyfürdő kezelés

A súlyfürdő felfedezése egy magyar reumatológus Moll Károly nevéhez fűződik. Fürdőnkben a kezelés Anna vízzel feltöltött medencében 10-20 perc közötti időtartamban történik.
Függőleges testhelyzetben vízben történő felfüggesztést alkalmazunk, amelyhez a kezelt egyén súlyát ill. további súlyokat használunk.
A kezelés célja: az izmok feszülésének csökkentése, a gerincet, csípőt és térdízületet alkotó ízületi felszínek enyhe széthúzása, a mozgásterjedelem növelése és a fájdalom csökkentése.

Szénsavfürdő kezelés

Gyógyászati részlegünkön mesterségesen létrehozott szénsavfürdő kezelést alkalmazunk kádfürdő formájában. Testhőmérsékletű vízbe szénsavat vezetünk, melynek következtében a vízben ill. a bőrfelületen szénsavbuborékok jelennek meg.
A 15-20 percig tartó kezelés során a szénsav egyrészt a bőrön keresztül oldat formájában, másrészt belégzés során jut a szervezetbe és fejti ki gyógyító hatását.
A kezelés elsődleges célja a végtagokon a keringés javítása. Gyógyászatunkon az érszűkületes betegek számára olyan kezelési programot kínálunk, amely tartalmazza a szénsavfürdőt, és a keringésjavító gyógytornát. A két kezeléssel együttesen igen jó eredményt érünk el érszűkületes betegeknél.

Orvosi gyógymasszázs

A masszázs a legrégibb gyógymódok közé tartozik, elsődleges célja a vérellátás javítása, a bőr, a bőr alatti kötőszövet és az izomzat anyagcseréjének növelése, az izmok feszülésének befolyásolása.
A masszázsok egyik csoportját a klasszikus svéd masszázs alkotja, melynek fogásait a leggyakrabban alkalmazzák a gyógyászatban. A másik nagy csoportot a különböző reflex-masszázs formák képezik. Ennek fő hatása a szervezet reflexes működéseinek áthangolásában jelentkezik. A közelmúltban bebizonyosodott, hogy a nyirok rendszer keringési zavarának rendezésére igen jó hatású az ún. nyirokmasszázs. Gyógyászati részlegünkön orvosi javaslatra mindhárom típusú masszázskezelést igénybe lehet venni.
A svédmasszázs orvosi beutalóval 15-18 perces kezelési időben történik. A reflex-masszázsok kezelési ideje a beteg reakciójától függően 10-30 perc, a nyirokmasszázsé 60 perc, melyet kizárólag kivizsgált, orvosi javaslatra érkező betegeknek végzünk.

Víz alatti sugármasszázs

A víz alatti sugármasszázst testhőmérsékletű vízben, gyógyászati kádban végezzük. A 15-20 percig tartó kezelés nagynyomású vízsugárral történik azokon a testtájakon amelyek fájdalmasak és masszázzsal lazíthatók. A kezelés kellemes, mert a víz tompítja, gyengíti a mechanikai hatást. Célja a keringés fokozása, a feszülő, fájdalmas izomzat lazítása.

Termál kádfürdő

A kezelés Anna vízzel feltöltött gyógyászai kádban történik. Hatása ugyanaz, mint a termál medencefürdő esetén.

Gyógytorna kezelések:

A szárazföldön vagy vízben végzett gyógytorna kezelések olyan speciális mozgásterápiás eljárásokat tartalmaznak, amelyek célja a mozgásterjedelem, az izomerő növelése, a mozgáskor jelentkező fájdalom csökkentése, a mozgáskoordináció javítása, a keringés javítása és a terhelhetőség növelése.

 • víz alatti csoportos, és egyéni gyógytorna

25 perces kezelési időben, a diagnózisnak megfelelő beosztással, gyógytornász vezetésével történik.
A víz felhajtóereje csökkenti a testsúlyt, könnyíti a víz felszíne felé irányuló mozgásokat. A víz alatti torna minden olyan esetben előnyös, amikor a cél a terhelés csökkentése, miközben minden irányba szabadon mozoghatunk.
A víz megtámasztja a testet, így megvéd az egyensúlyvesztés okozta sérülésektől. A víz alatti tornát kiemelten ajánljuk azoknak, akik sérülések, műtétek következtében csak bottal, mankóval járhatnak, mert a vízben hamar el lehet kezdeni a segédeszköz nélküli járást.
A hidrosztatikai nyomás összenyomja a bőrt és az ereket, javítja a visszerekből a vér visszaáramlását, csökkenti a végtagok duzzanatát.
A mozgás csökkenti az izomfeszülést és a vele járó fájdalmat. A víz alatti torna során különböző eszközöket használunk, amelyek segítik a felfekvést, könnyítik, vagy nehezítik a gyakorlatok kivitelezését.

 • szárazföldi egyénre szabott, és csoportos gyógytorna

A szárazföldi torna célja a mozgásfunkciók, a mozgásterjedelem, az izomerő és a mozgáskoordináció javítása. A szárazföldi torna során a kezelt egyén állapotának felmérését és a kezelés céljának meghatározását követően egyénre szabott kezelés történik.
30 perces időpont beosztással egyéni és csoportos gyógytornára van lehetőség.

 • speciális módszerekkel történő gyógytorna kezelések

Speciális kezelésként alkalmazunk McKenzie módszert, Schrott Módszert és speciális manuálterápiás eljárásokat.

Elektroterápia (négyrekeszes galvánkád kezelés, elektromos kádfürdő)

Az elektroterápiás kezelések célja a keringés javítása, az izomerő megtartása, az izmok erősítése és a fájdalom csillapítása.
Az ultrahang kezelés során a meleg és a belső mikromasszázs hatása együttesen érvényesül, mely lazítja a szöveteket, csökkenti a feszülést és a fájdalmat.
Gyógyászatunkon korszerű, számítógép által vezérelt elektroterápiás eszközök működnek. Galván, diadinamikus, interferencia, Tens, és izomstimuláló kezeléseket tudunk végezni. Lehetőség van elektrodiagnosztikára és egyéni terápiás csomag összeállítására is.
A négyrekeszes galvánkád kezelés során a kéz és alkar, illetve a láb és a lábszár kezelése történik. Az elektromos kádfürdő során a teljes test elektromos kezelése valósul meg. Mindkét kezelési forma célja a keringés javítása, a fájdalom csillapítása. Gyógyszer oldatot tartalmazó víz alkalmazásával a gyógyszert elektromos áram segítségével juttathatjuk a szervezetbe.

Kéz és lábörvény fürdő kezelés

A víz nyomása, áramlása segítségével történik a kéz és láb hidromasszázs kezelése. Célja a keringés javítása.

Négyrekeszes váltósugaras kádkezelé

A Kneipp fürdőhöz hasonló, négyrekeszes váltósugaras kezelés során változik a vízsugár hőmérséklete; a masszírozó hatás és a hőhatás együttesen érvényesül. Kimondottan jó keringés fokozó hatású.

Speciális mozgásprogramok: Intim torna, callanetics

Ezek a mozgásprogramok elsősorban az egészség megőrzését szolgálják. Mindkettő önköltséges, időtartamuk 60 perc.
A női intim torna célja a medencefenék izmainak erősítése. Ajánljuk egyrészt azoknak a hölgyeknek, akik szülés után szeretnék korábbi izomtónusukat mihamarabb visszanyerni, másrészt azoknak akik a meggyengült izomzattal együtt járó vizelettartási és szexuális problémákkal küzdenek.
A callanetics célja, az egészséges testtartásért felelős izmok (hasizmok, csípő körüli izmok, combizmok, hátizmok) erősítése. A torna során lassan, fokozatosan kísérő zene felhasználásával kisebb csoportokban történik a foglalkozás.

Gyakorlati tájékoztató kezelésre érkező betegeink részére

A vendégek kezelése előjegyzési rendszerben történik. A kikért kezelési időpontokat elővételben a pénztárban kell fizetni. Kezelésre érkezéskor a recepciónál a kezelőlapot le kell pecsételtetni (a pénztárblokkot kérjük minden alkalommal hozzák magukkal), és ezt követően lehet a kezelőnél jelentkezni.

A recepción a kezelőlappal, beutalóval a megadott kezelési időpont előtt minimum 15 perccel kell jelentkezni. Ezt követően van lehetőség az átöltözésre.

Masszázs és gyógytorna kezelésekre saját nagyméretű lepedőt, fürdőlepedőt hozzanak, de lehetőség van papírlepedő vásárlására is.

A biztonságos közlekedés érdekében a fürdő egész területén papucs használata kötelező!

Felhívjuk betegeink szíves figyelmét, hogy a kezeléseket a felírás dátumától számított harminc napon belül meg kell kezdeni és a megkezdett kezeléseket nyolc héten (56 napon) belül be kell fejezni. Amennyiben ez nem lehetséges, a kezelőlap meghosszabbítása a felíró orvostól kérhető.

Ha a kezelésen nem tud megjelenni, akkor a megadott időpont előtt két munkanappal, kérjük mondja le időpontját!

Amennyiben önhibáján kívül (betegség) nem tud a kezelésen részt venni, akkor igazolását a recepción mutassa be.

Ha a kezelésen nem jelenik meg, és igazolást nem mutat be, az elmaradt kezelésre újabb időpontot csak az elővételi díj ismételt befizetésével biztosítunk.

Szeretettel várjuk gyógyulni, pihenni vágyó vendégeinket az Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdőben!

Cím: 6720, Szeged Tisza Lajos krt. 24.

HÁZIREND - Anna Fürdő

Üzemeltető: Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Cím: 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.(Telefonszám: 62/549-970)

Felügyeleti szerv: SZMJPH (6720 Szeged, Széchenyi tér 11.)

A fürdő egyidejű befogadóképessége: 240 fő.

Az üzemrendtől való eltérésekről hirdetményekben tájékoztatjuk vendégeinket. Az érvényben lévő szolgáltatási árak a pénztárnál vannak kifüggesztve.

Panaszkönyv a fürdő előterében került elhelyezésre.

A házirend minden dolgozóra, fürdőző vendégre, a fürdő területére, belépőkre, a fürdőben tartózkodókra egyaránt kötelező.

 1. A fürdőben a mindenkori megállapított nyitva tartási időben lehet tartózkodni és fürödni. Ettől eltérő utasítást csak az igazgató engedélyezhet. A belépőjegyet a fürdőben tartózkodás ideje alatt meg kell őrizni.

 1. Pénztárnyitás a mindenkori nyitva tartási idő kezdetén történik, műszakváltás idejére zárva, illetve a zárás előtt 30 perccel korábban bezár.

 1. A házirend az egész fürdőterületre vonatkozik.

 1. A tisztaságra mindenki köteles felügyelni. Szemetet szétdobálni, a vizet beszennyezni szigorúan tilos. A fürdő egész területén tilos a dohányzás!

 1. A fürdő területére állatot behozni tilos.

 1. A fürdőt mindenki saját felelősségére veheti igénybe.

 2. Szolgáltatásaink a pénztárban előreváltott jegy ellenében vehetők igénybe. Dolgozóink – utólagos jegyvásárlásra – pénzt nem vehetnek át, értékmegőrzésre nem vállalkozhatnak.

 1. A fürdő berendezéseit csak rendeltetési céljuknak megfelelően szabad használni.

 1. Ittas állapotban a fürdő területére belépni, ott tartózkodni tilos. Ittas egyéneknek a pénztáros fürdőjegyet nem adhat ki. Az ittas vendégeket a fürdő területéről haladéktalanul el kell távolítani.

 1. Be nem gyógyult sebbel, fertőző vagy undort keltő betegségben szenvedő személyek a közös fürdőket nem látogathatják.

 1. Terhes nők, vakok és támogatásra szorulók csak kísérővel léphetnek a fürdőbe. A kísérők a kísérőjegy megváltása után léphetnek a fürdő területére.

 1. A fürdőt gyermekek csak kísérővel látogathatják.

 1. Üveget, törékeny tárgyat, élelmiszert, újságot – olyan dolgokat, amelyek a medence vizét beszennyezik – a fürdőmedencékbe vinni tilos. Tilos rádiót, magnót, CD-t úgy hallgatni, hogy az másokat zavarjon.

 1. A medencébe lépés előtt a zuhanyozás kötelező!

 1. A fürdőmedencébe ugrálni tilos. Mások testi épségét veszélyeztető játékot játszani tilos.

 1. Az úszni nem tudók csak a kijelölt helyeken, sekély vízben fürödhetnek.

 1. Csoportok fürdése alkalmával az élet-, balesetbiztonságért a csoport vezetője a felelős.

 1. A figyelmeztető táblákon feltüntetett utasítások betartása minden vendég részére kötelező.

 1. A kerékpárt a fürdő előtti kerékpártárolóban kell tartani.

 1. A fürdő vezetőjének, fürdőmesterének a házirend betartására, valamint a fürdőzés módjára vonatkozó utasításait minden fürdőző, fürdőben tartózkodó személy köteles betartani.

 1. A fürdőben felelős szolgálati tevékenységet ellátó dolgozók hivatalos személynek tekintendők, és a hivatalos személyekre vonatkozó védelem illeti meg őket. Ugyanígy a biztonsági szolgálat dolgozóit is.

 1. Szabálysértést követ el és pénzbírsággal sújtható minden személy, aki szándékos magatartásával a fürdő üzemeltetését, mások testi épségét, egészségét veszélyezteti, a fürdőszabályzat egészségügyi, balesetvédelmi és tűzrendészeti előírásaiban foglaltakat ismételten vagy figyelmeztetés ellenére megsérti.

 1. Azt a személyt, aki a házirendben foglaltakat megsérti, vagy a fürdő rendjét, a fürdő vendégek nyugalmát zavarja, de magatartása nem minősül szabálysértésnek, a fürdőből el kell távolítani és a fürdőszolgáltatások további igénybevételéből, ki kell zárni. Ehhez szükség esetén hatósági személy közreműködése is igénybe vehető.

 1. A fürdő területén a talált tárgyakat haladéktalanul át kell adni a fürdő vezetőjének, megőrzés céljából. Igazolt tulajdonosa a vezetőtől kapja vissza elvesztett és megtalált értékeit.

 1. Lopás esetén a sértett kötelessége a fürdővezetőt értesíteni. A fürdő dolgozói kötelesek segíteni a károsultat.

A fürdő részletes üzemelési rendjét, a medencék vízellátási, ürítési, takarítási, fertőtlenítési rendjét, az élet- és balesetvédelmi, érték- és vagyonvédelmi, tűzrendészeti előírásait a vállalat belső szabályzatai rögzítik.

A fürdő vezetője üzemelési naplót, ellenőrzési naplót, sérülési naplót köteles rendszeresen vezetni.

KÉRJÜK KEDVES VENDÉGEINKET A HÁZIRENDBEN LEÍRTAK BETARTÁSÁRA!

Anna Gyógy-, Termál- és Élményfürdő szolgáltatási díjak

2018. október 01-től

Megnevezés KOMBINÁLT SZOLGÁLTATÁS1 WELLNESS SZOLGÁLTATÁS2 TERMÁLFÜRDŐ SZOLGÁLTATÁS3
 Hétfőtől-péntekig 12.00-20.00-ig, szombat-vasárnap 06.00-20.00-ig.  Hétfőtől-péntekig 06.00-20.00-ig, szombat-vasárnap 06.00-20.00-ig.  
Egységár Ft/db Egységár Ft/db Egységár Ft/db
BELÉPŐJEGYEK
Felnőtt belépőjegy 1 900 1 450 1 250
Kedvezményes belépőjegy 1 600 1 100 900
Termálfürdőjegy fogyatékos személyek részére (valamint a súlyosan mozgáskorlátozott és súlyosan látássérült személyek kísérői részére - - 550
0-4 éves korig belépőjegy (4 évet be nem töltött gyermek) 100 100 100
Családi felnőtt jegy4 1 450 1 100 1000
Családi gyermekjegy4 1 100 900 650
Teljes árú csoportos belépőjegy (10 fő felett, Ft/fő) 1 650 1 350 1 100
Kedvezményes csoportos belépőjegy (10 fő felett, Ft/fő) 1 350 1000 800
Pótjegy5  - 650 450
Úszójegy 6-7 és 18-20 óra között - - 800
BÉRLETEK
10 alkalmas felnőtt bérlet 17 000 13 000 11 250
10 alkalmas kedvezményes bérlet 14 400 9 900 8 100
10 alkalmas termálfürdő-bérlet fogyatékos személyek részére - - 4 950
Idénybérlet  35 000 31 500 28 000
Éves bérlet (magánszemélyek r5észére) 80 000 65 000 62 000
Éves céges bérlet 150 000 130 000 124 000

Az idénybérletek  és a 10 alkalmas bérletek 2018. 01.01-2018. 04.30., 2018. 05.01-2018. 08.31. és 2018. 09.01-2018. 12.31. közötti idényben érvényesek, a megvásárlás időpontja szerint. Az éves bérletek 2018. 01.01-2018. 12.31. között érvényesek.

Az idény és éves bérletek mellé 1 db 10 alkalmas 20 perces frissítő masszázs bérletet adunk.(időpontegyeztetés 62/553-330/141).

Az idénybérletek és az éves bérletek napi 1 belépésre, az éves céges bérletek napi 3 (egymást követő) belépésre jogosítják fel a bérlet tulajdonosát.

A kombinált bérletek az éjszakai fürdőre is érvényesek.

ÉJSZAKAI FÜRDŐ (hétfőtől- péntekig 21.00-24.00)8
Éjszakai fürdő belépőjegy  1 200
10 alkalmas éjszakai fürdő bérlet 10 800
WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK
Szolárium jegy (3 perc) 300
10 alkalmas szolárium bérlet (10*3 perc) 2 700
Frissítő masszázs (30 perc) 2 800
Frissítő masszázs (60 perc) 5 000
10 alkalmas 30' masszázs bérlet (10*30 perc) 25 000
10 alkalmas 60' masszázs bérlet (10*60 perc) 45 000
Papírlepedő 300


1 A kombinált jegyek a wellness részlegen a medencék, szauna, gőzkabin, infrakabin, aromakabin és a élményzuhany; a termálfürdő részlegen a medencék és a szauna használatát foglalják magukba      
A wellness jegyek és bérletek a wellness részlegen a medencék, szauna, gőzkabin, infrakabin, aromakabin és a élményzuhany használatát foglalják magukba.                
3 A termálfürdő jegyek és bérletek a termálfürdő részlegen a medencék és a szauna használatát foglalják magukba.                
4 Családi jegyet 3 főtől (1 felnőtt+2 gyerek, 2 felnőtt+1 gyerek) lehet váltani.               
5 A pótjegyet a termál vagy wellnes oldalra teljes árú, kedvezményes és családi jegyet vásárló vendégeink vehetik igénybe.
8 Az éjszakai fürdő belépő a termál és a wellness oldal használatára jogosít fel.                
 

Kedvezményes fürdőbelépőre 4-14 év közötti gyermek, diák (érvényes magyar diákigazolvánnyal) és nyugdíjas (nyugdíjas igazolvánnyal vagy 65 év felett) jogosult.                

A fogyatékos vendégek fogyatékosságát tanúsító  igazolvány (MEOSZ, SINOSZ, MVGYOSZ tagsági igazolvány vagy MÁK hatósági igazolvány) felmutatása után jogosultak a kedvezményre, A súlyosan mozgáskorlátozott és súlyosan látássérült vendégek  csak kísérővel látogathatják a fürdőt..    
                
Frissítő masszázsra Időpontfoglalás az 553-330/141-es telefonszámon a fürdő nyitvatartási ideje alatt lehetséges.                

A szauna szeánszot a a kombinált és a wellness jegyek magukba foglalják, a részvételhez regisztráció szükséges. Szauna szeánszok: péntek 22.00-22.30-ig, szombat 16.00-16.30-ig és 17.30-18.00-ig, vasárnap  11.30-12.00-ig és 13.00-13.30-ig.

Szombat-vasárnap 06.00-11.00-ig váltott belépőjegyekre 20% kedvezményt adunk!                
                
A fürdő és wellness szolgáltatások a TEÁOR'08 96.04 besorolás alá tartoznak.

GYÓGYFÜRDŐ SZOLGÁLTATÁSOK
Megnevezés TB beutalóval Általános jogcím esetén TB beutalóval Közgyógy jogcím esetén Önköltségesen
Egységár Ft/db Egységár Ft/db Egységár Ft/db
01 TB medencefürdő kezelés jegy 450 100 1 100
03 TB iszappakolás jegy 350 100 1 900
04 TB súlyfürdő jegy 350 100 1 700
05 TB szénsavfürdő jegy 350 100 1 700
06 TB orvosi gyógymasszázs jegy 20' 450 100 1 700
Orvosi gyógymasszázs jegy (40 perc) 3 200
Orvosi gyógymasszázs jegy (60 perc) 5 000
07 TB víz alatti sugármasszázs jegy 350 100 1 800
08 TB vízalatti csoportos gyógytorna jegy 450 100 1 100
09 TB Komplex gyógyfürdőellátás** 1 100 200 4 200

**önköltségesen napi 4 kezelés tartozik bele

GYÓGYSZOLGÁLTATÁSOK ÖNKÖLTSÉGESEN
Megnevezés Önköltségesen 
Egységár Ft/db
Járóbeteg ellátás (Orvosi ellátás) 5 500
Állapot felmérés, kezelési terv (gyógytornászok) 3 200
Csoportos gyógytorna jegy (szárazföldi) 1 100
10 alkalmas csoportos gyógytorna bérlet (vízi, szárazföldi) 9 000
Egyéni gyógytorna (vízi, szárazföldi) 2 100
10 alkalmas egyéni gyógytorna bérlet (vízi, szárazföldi) 19 000
Lézer kezelés 800
Lézer  kezelés (10 kezelés, csomagban) 700
Elektroterápia 600
UH kezelés 900
Sonophoresis (UH + elektroterápia) 1 000

Önköltséges gyógyfürdő és gyógyszolgáltatások csak orvosi javaslatra vehetők igénybe a helyszínen történő időpont foglalást követően.

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az Anna Fürdőben az alábbi alszámlák terhére   vásárolhatnak belépőjegyet, illetve bérletet / fizethetnek egyéb szolgáltatást:
Anna Fürdő fürdő pénztár : szállás, vendéglátás, szabadidő
Anna Fürdő gyógyászati pénztár: szabadidő

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy SZÉP kártyával áruvásárlásra (papírlepedő) nincs lehetőség.


Létesítményünkben a SZÉP kártyás fizetés OTP terminálon keresztül történik. Kérjük használat előtt tájékozódjanak az egyenlegükről, a felhasználhatóság idejéről. A SZÉP kártyával előrefizetésre (előlegfizetésre)Társaságunknál nincs lehetőség.

Létesítmény vezető

Lakó Gábor

Anna Gyógy-, Termál-, és Élményfürdő

Cím: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 24.

Tel.: 62/553-330

Fax: 62/553-338

E-mail: küldés

Nyitva tartás

Termál

hétfőtől - péntekig:  06.00 - 20.00 óráig 
(06.00 - 08.00-ig bejutás a  Gyógyászaton keresztül)
 

szombat, vasárnap: 06.00 - 20.00 óráig

Éjszakai fürdő

hétfőtől - péntekig:  21.00 - 24.00 óráigWellness

hétfőtől - péntekig:   12.00 - 20.00 óráig

szombat, vasárnap:  06.00 - 20.00 óráig

Éjszakai fürdő

hétfőtől - péntekig:    21.00 - 24.00 óráigGyógyászat

hétfőtől - péntekig:    06.00 - 19.00 óráig

szombat, vasárnap:  zárva

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: