Városi Sportcsarnok - Konditerem
Aktualitások Elérhetőség Galéria Házirend Árlista SZÉP kártya Munkatársak Nyitva tartás
Aktualitások
09
márc
2018
Ajándékutalvány
Ajándékutalvány
2018-márc-09

Városi Sportcsarnok - Konditerem

 Elérhetőség


 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.
 Tel.:  62/549-986
 Tel.:  62/549/970/136 mellék
 

 

HÁZIREND

VÁROSI SPORTCSARNOK – KONDITEREM

Üzemeltető: Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Cím: 6726 Szeged, Temesvári krt. 33. Telefonszám: 62/549-970

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig      06.00-22.00-ig

Szombat-vasárnap    06.00-22.00-ig

A Házirend minden dolgozóra, vendégre, a konditerem területére belépőkre nézve egyaránt kötelező.

A  Konditerem vendégei napijegy vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, az edzéseken saját felelősségükre vesznek részt, az esetleges balesetekért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

 1. A Konditerem csak saját felelősségre használható.
 2. Az üzemrendtől való eltérésekről hirdetményben tájékoztatjuk vendégeinket.
 3. A Konditerem használójának kötelessége a terem rendjének és tisztaságának betartása.
 4. Az érvényben lévő szolgáltatási árak helyben, a recepciós pultnál (pénztárnál) vannak kifüggesztve. A Vásárlók könyve a portán került elhelyezésre.
 5. A Konditerem szolgáltatásait csak érvényes napijeggyel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni. Kedvezményes bérlet vásárlása esetén az arra jogosító iratot kérjük felmutatni. Diákbérlet csak érvényes diákigazolvány felmutatásával váltható.
 6. A Konditerem eszközeit 14 éven aluli személyek nem használhatják.
 7. A Konditeremben a 14 év alatti gyermekek biztonságáért a Szegedi Sport és Fürdők Kft. felelősséget nem vállal. A gyermekek felügyeletéért a vele érkező felnőtt személy felelős.
 8. Az öltözőhelyiségek használata: az öltözőszekrények kulcsát a recepción lehet felvenni és ugyanoda kell visszajuttatni a használatot követően.
 9. Vagyonvédelem miatt az öltözőszekrényeket zárni kell. Az öltözőszekrényekben elhelyezett ruhák és értéktárgyak megőrzése a résztvevők feladata. Az elveszett tárgyakért a Szegedi Sport és Fürdők Kft. felelősséget nem vállal.
 10. A Konditerembe belépni, illetve edzeni csak megfelelő sportfelszerelésben és tiszta váltócipőben szabad! Mezítláb és félmeztelenül edzeni tilos! Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.
 11. Higiéniai okokból a padokkal fedetlen testrész nem érintkezhet. A gépek, eszközök igénybe vétele során törölköző használata javasolt.
 12. A súlyokat és a tárcsákat a padra rakni, dobálni tilos!
 13. A kardio gépeket használat után mindenki köteles maga után letörölni!
 14. A használt eszközöket (súlyokat) a gyakorlat befejezése után vissza kell tenni a helyükre!
 15. A Konditeremben szándékosan vagy gondatlanságból okozott kárért a kár okozója felelős.
 16. A Konditerem területén lévő kardio- és fitness gépeket, súlyzókat, és egyéb berendezéseket csak rendeltetésüknek megfelelően szabad használni. A berendezéseket és felszereléseket minden kedves Vendégünk csak a saját felelősségre használhatja. Amennyiben az adott technikai berendezéssel kapcsolatban (működésével, működtetésével, stb.) kérdés merül fel, a recepciós segítségét kell kérni. A Konditermet nem rendeltetésszerűen használók a helyiségből kiutasíthatók!
 17. Amennyiben a gépek és felszerelések állapotában rendellenesség, műszaki hiba észlelhető, azt haladéktalanul jelezni kell a recepciós személyzetnek.
 18. A Konditeremben szeszes ital fogyasztása, dohányozás és nyílt láng használata tilos!
 19. A Konditerem területére szúró- vágó-, pirotechnikai eszközöket, anyagokat és kutyát behozni szigorúan tilos!
 20. A Konditerem területén tilos drogok, tiltott doppingszerek, narkotikumok fogyasztása vagy ezekkel való visszaélés.
 21. Konditerem területén az alapvető kulturális és emberi viselkedés szabályainak betartása kötelező. Aki a házirendben foglaltakat megsérti, edzőtársait viselkedésével, hangoskodásával, vagy bármilyen egyéb módon zavarja, az edzőterem aznapi használatától azonnali hatállyal eltiltható, a napijegy, vagy a bérlet időarányos részének visszafizetése nélkül. Szükség esetén hatósági személy közreműködése is igénybe vehető (Rendőrség: 107).
 22. A Konditerem területén tilos az üzemeltető engedélye nélküli kereskedelmi tevékenység, reklám, propaganda, szervezés (reklámtáblák, megállító táblák, falragaszok és szórólapok elhelyezése) hang és képanyag készítése, tiltott szerencsejáték, zene szolgáltatása.

A rend és az értékek megőrzése közös érdek.

Jó sportolást kíván a Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Szeged, 2015. november 02.

SZOLÁRIUM - VÁROSI SPORTCSARNOK

Üzemeltető: Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Cím: 6726 Szeged, Temesvári krt. 33. Telefonszám: 62/549-970

Nyitva tartás: A konditerem üzemideje alatt.

Hétfőtől-péntekig     06.00-22.00-ig

Szombat-vasárnap   06.00-22.00-ig

A szolárium használatának szabályai

 1. A szoláriumot mindenki saját felelősségre használhatja.

 1. A szolárium használójának kötelessége a rend és tisztaság betartása.

 1. Az érvényben lévő szolgáltatási árak helyben, a konditerem recepciós pultnál (pénztárnál) vannak kifüggesztve. A Vásárlók könyve a portán került elhelyezésre.

 1. A szoláriumot igénybe venni a konditerem recepcióján megvásárolt zseton használatával lehetséges. A zseton megvásárlásával a szolárium helyiség kulcsa a recepcióstól vehető át és ugyanoda kell visszajuttatni a használatot követően.

 1. Amennyiben a szolárium állapotában, működésében rendellenesség, műszaki hiba észlelhető, azt haladéktalanul jelezni kell a recepciós személyzetnek.

 1. A szoláriumot fertőző betegségben szenvedők nem használhatják.

 1. Szolárium használata során használjon védőszemüveget, vagy tartsa csukva a szemét, mert a kibocsátott fénysugár károsíthatja látását.

 1. A szoláriumozás megkezdése előtt célszerű levenni a karórát, ékszereket. A hosszú hajúak fogják össze-, vagy tűzzék fel a hajukat.

 1. A szoláriumozás előtt bőrét alaposan tisztítsa meg a sminktől, púdertól, rúzstól. Ne használjon parfümöt, vagy dezodort, mert ezek a szoláriumozás során az érintett bőrfelületen pigment zavarokat okozhatnak.

Ne használjon napvédő szert, vagy testápolót, mert feleslegesen hátráltatja velük a barnulási folyamatot. Csak kimondottan szoláriumozás céljára kifejlesztett krémek és kozmetikumok alkalmazását javasoljuk.

 1. Bizonyos gyógyszerek fokozhatják a bőr érzékenységét az UV sugárzással szemben. Gyógyszerszedés esetén kérje ki orvosa tanácsát, gondosan tanulmányozza az Ön által szedett gyógyszerekhez mellékelt leírást!

 1. Ne használja a szoláriumot közvetlenül intenzív, természetes napozás után. A következő szoláriumozással legalább 24 órát várjon.

 1. Érzékenységtől függően a szoláriumozás kiszáríthatja a bőrt, ezért szoláriumozás után pótolja bőrének nedvességtartalmát.

 1. Szoláriumozás előtt állapítsa meg bőrtípusát (a mellékelt táblázat alapján). Szükség esetén konzultáljon bőrgyógyász orvosával, kérje ki tanácsát. Mindenképpen javasolt a mértékletesség betartása.

 1. Nem javasolt a szolárium használata, mert egészségkárosodást okozhat:

 • 18 éven aluli személyek részére;

 • napozás következtében bekövetkezett leégést követően;

 • akik könnyen leégnek, bármilyen barnító fényre leégéssel reagálnak, vagy szeplősödésre hajlamosak;

 • akiknek több mint 20 anyajegy, vagy májfolt található a testükön, vagy atípusos anyajegyük van (aszimmetrikus anyajegy, amely 5 mm-nél nagyobb, változó pigmentációval és szabálytalan körvonallal);

 • akiknek a családjában a bőrrák (melanoma) már előfordult;

 • akik jelenleg, vagy az előzőekben bőrráktól szenvedtek, vagy hajlamosak a bőrrákra.

 • Az ultraibolya sugárzás szemsérülést és bőrsérülést okozhat, mint például a bőr öregedése, esetleg bőrrák (melanoma).

 1. Ha szoláriumozást követően egészségi állapotában bármilyen rendellenességet tapasztal, forduljon orvoshoz.

 1. Felhívjuk vendégeink figyelmüket értékeik fokozott védelmére, őrizetlenül hagyott értéktárgyaikért felelősséget nem vállalunk!

Kellemes kikapcsolódást kíván

 2019. január 01-től érvényes szolgáltatási díjak (bruttó ár)

Konditerem- jegyek, bérletek

Szolgáltatás megnevezése

Bruttó ár

(Ft/db)

Belépőjegy 

900,-

Éves bérlet 

50.000,- 

Éves délelőtti bérlet 

40.000,- 

Felnőtt 30 napos bérlet 

7.500,- 

Diák 30 napos bérlet

6.500,- 

Délelőtti 30 napos bérlet

5.500,- 

10 alkalmas bérlet

7.000,- 

A belépőjegyek és bérletek TEÁOR'08 93.13, SZJ 93.04 besorolás alá tartoznak.

A szolgáltatások 27%-os ÁFA kulcs alá tartoznak.

Az aktuális nyitva tartásról a pénztárakban és a holnapon tájékozódhat.

Kedvezményeink

A diák bérletek használatára 26 éves korig diákok jogosultak, Magyarországon érvényes diákigazolványuk felmutatásával. Diák jegyek, bérletek vásárlása csak a jogosultság igazolását követően lehetséges!

Fogyatékkal élő személyek és kísérőik részére 50%-os kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek és bérletek árából. A fogyatékos vendégek a kedvezményre a fogyatékosságukat tanúsító igazolvány (MEOSZ, SINOSZ, MVGYOSZ, ÉFOESZ, SVOE tagsági igazolvány vagy MÁK hatósági igazolvány) felmutatás után jogosultak. A súlyosan mozgáskorlátozott és súlyosan látássérült vendégek csak kísérővel látogathatják a fürdőt!

Sportolói kártyával rendelkező vendégeink részére a belépőjegyek árából 30% kedvezményt biztosítunk. A kártyára való jogosultság feltételei külön szabályzatban kerültek rögzítésre.

Érvényesség

Az éves és 30 napos délelőtti bérlettel 12 óráig lehet a konditerembe belépni.

A 10 alkalmas és éves bérletek a vásárlás napjától tárgyév 12.31-ig érvényesek.

A 30 napos bérletek a vásárlás napjától számított 30 napig érvényesek.

A bérletek hosszabbítására, visszaváltására, pótlására nincs lehetőség, át nem ruházhatóak, kérjük ezt vásárláskor vegyék figyelembe!

Az éves és 30 napos bérletek napi 1 belépésre jogosítják fel a bérlet tulajdonosát. 

A 10 alkalmas bérletekből a belépésszámnak megfelelő alkalom kerül levonásra. 

A bérleteket csak a rajtuk feltüntetett tulajdonos veheti igénybe, illetve 10 alkalmas bérleteknél a feltüntetett tulajdonos társaságában használhatóak fel.

Egyéb tudnivalók

A konditermet a zárás előtt negyed órával kérjük elhagyni!

A recepció a zárás előtt 30 perccel zár!

A fentieket vásárláskor kérjük vegyék figyelembe!

Konditerem – kereskedelmi áruk

Érvényes 2019. január 01-jétől

Megnevezés

Bruttó Ár (Ft/db)

Szénsavas üdítőital 0,33l Dobozos

170,-

Szénsavas üdítőital 0,5l PET

250,-

NaturAqua ásványvíz 0,5l PET

150,-

NaturAqua Emotion ízesített ásványvíz 0,5l PET

200,-

Nestea jegestea 0,5l PET

250,-

Cappy juice, nektár 0,33l PET 

210,-

Cappy Ice Fruit 0,5l PET 

250,-

Burn, Monster energiaital 0,25l Dobozos

260,-

Burn, Monster energiaital 0,5l Dobozos

400,-

Powerade 0,5l PET

280,-

Scitec Nutrition – 100% Whey Protein Professional

250,-

Scitec Nutrition – Hot Blood 2.0/3.0

260,-

L-.Carnitine 2000/3000 Ampulles – BioTech Usa

390,-

GO/PRO Protein Bar – BioTech Usa

500,-

Shaker

450,-

A kiskereskedelmi áruk 27%-os ÁFA kulcs alá tartoznak.

Az ásványvizek VTSZ 22011, az üdítő- és energiaitalok VTSZ 2202, 

az étrend kiegészítők VTSZ 21061 besorolás alá tartoznak.


 


 

                  

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Városi Sportcsarnok konditermében szabadidő  alszámlák terhére vásárolhatnak belépőjegyet, illetve bérletet.

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy SZÉP kártyával áruvásárlásra ( üdítő, étrend kiegészítő) nincs lehetőség.

Létesítményünkben a SZÉP kártyás fizetés OTP terminálon keresztül történik. Kérjük használat előtt tájékozódjanak az egyenlegükről, a felhasználhatóság idejéről.


A SZÉP kártyával előrefizetésre (előlegfizetésre)Társaságunknál nincs lehetőség.
 

 Létesítményvezető

 
Tamás Sándor
Tel.: 62/549-970/132 mellék

 Nyitva tartás


hétköznap          06.00 órától 22.00 óráig
szombat              06.00 órától 22.00 óráig
vasárnap            06.00 órától 22.00 óráig

 

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: