Kiemelt hírek
13
máj
2016
Tájékoztató a sportuszoda felújításáról

Mint ismert az önkormányzat tulajdonában lévő újszegedi Sportuszoda felújításra szorul. Ehhez kapcsolódóan a Szegedi Vízipóló Suli Sportegyesület kezdeményezésére, a Magyar Vízilabda Szövetség döntésével Tao támogatást nyert a sportszervezet, amihez kapcsolódóan az önkormányzat vállalta a rekonstrukció önrészét.

A rendelkezésre álló forrás alapján a tervezett műszaki beavatkozást ez évben, a nyári hónapokban kívántuk megvalósítani. A Szegedi Sport és Fürdők Kft. értesítette a lakosságot és a sportuszodát használó sportegyesületeket, hogy az uszodát 2016. június 01-től augusztus közepéig bezárják.

Az elmúlt hónapokban valamennyiünk örömére úgy változott a helyzet, hogy további Tao-s forrás elnyerésére van lehetőség. Ennek érdekében a Szegedi Vízipóló Suli Sportegyesület beadta a szövetséghez a forrás igényét, ehhez az önkormányzat ismételten vállalta az önerő biztosítását. Az újabb forrásszerzés alapján megduplázható a rendelkezésre álló pénzügyi keret,  és ennek megfelelően kibővíthető a sportuszoda felújításának műszaki programja. Az a döntés született, hogy praktikusabb és takarékosabb a kibővített műszaki tartalmat egy ütemben megvalósítani, amihez új műszaki tervekre is szükség van.

Az előzőek alapján az ez évre tervezett felújítás és a többletforráshoz kapcsolódó munkálatok a jövő évben egyszerre, a nyári hónapokban valósulhatnak meg.

A munkálatok jövő évben történő elvégzése miatt ez évben nincs szükség a sportuszoda nyári bezárására. A sportuszoda a korábbi hírekkel ellentétben egész évben, nyáron is a sportolók és a strandolók rendelkezésére áll.

Mindenkit szeretettel várunk.

03
máj
2016
Nyitva tartás változás

Tisztelt Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy május 25-én (szerda) Kihívás Napja rendezvényünk kapcsán a sportuszodába 05.30-20.00-ig a belépés díjtalan. Május 27-én (péntek) 10.00-14.30-ig SZVPS-Kaposvár gyermek, serdülő, ifi vízilabda mérkőzések miatt a versenymedence nem használható. Május 28-án (szombat) SZVPS-MTK OBI/B vízilabda mérkőzés miatt a versenymedence 10.00-12.45-ig nem használható.

Megértésüket köszönjük.

Aktuális hírek
17
máj
2016
Decathlon - Homokháti tekerés  kerékpáros teljesítménytúra
Decathlon - Homokháti tekerés kerékpáros teljesítménytúra

Május 28-án  rendezi a Szegedi Sport és Fürdők Kft.  a Decathlon - Homokháti Kerekezés kerékpáros teljesítménytúrát. A maty -éri Szegedi Olimpiai Központ a rajt és a cél helyszíne, ahonnan ez alkalommal 40 és 80 kilométeres távok teljesítésére vállalkozhatnak a túrakerékpározás szerelmesei.
Támogatóink: Decathlon Szeged, Magyarvíz Kft., Chio, Mórahalmi Rétes ház és Ruzsa Önkormányzata.

a túra leírása

térkép

10
máj
2016
ESZTERHÁZY MIKSA DÍJ
ESZTERHÁZY MIKSA DÍJ

A sport népszerűsítésében, a lakosság fizikai és erkölcsi állapotának fejlesztése érdekében végzett kiemelkedő tevékenység elismeréseként adományozva.

17
máj
2016
Szőke Tisza 2016 Nemzetközi Táncverseny
Szőke Tisza 2016 Nemzetközi Táncverseny

08
márc
2016
2016. I. félévi szabadidős rendezvényeink
2016. I. félévi szabadidős rendezvényeink

Decathlon játék

14
jan
2016
Akció az Anna Fürdőben
Akció az Anna Fürdőben

21
okt
2015
Mozogj velünk !
Mozogj velünk !

Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: