Vendégkönyv
+ Új vélemény
Első   Előző    9 10 11 12 13  14    Következő   Utolsó
Polyák Zsóka 2015-01-17 13:22:44
Tisztelt Sportuszoda!

Érdeklődnék, ha SZTE nappali tagozatos hallgató vagyok, milyen kedvezményeket tudnék igénybe venni?

Üdvözlettel: Polyák Zsóka
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-01-14 11:05:00
Tisztelt Vendégünk!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Városi Sportuszodában felmerült panaszát, kifogásait megosztotta velünk.
TMK csoportunk, a létesítményvezető és a műszaki vezető kollégák rendszeresen ellenőrzik a létesítmény helyiségeinek állapotát, az eszközök, berendezések használatra való alkalmasságát.
A férfi öltöző zuhanyzóinak beállítását (nyomás, vízhőmérséklet) folyamatosan végeztük az elmúlt napokban és minden állást új zuhanyrózsákkal láttunk el. Bízunk benne, hogy a rendszer megfelelő működését mihamarabb biztosítani tudjuk.
Az üzemeltetés során próbálunk mindent megtenni a szolgáltatási színvonal biztosítása érdekében, szem előtt tartva a korszerűség és az energiatakarékosság szempontjait.

Köszönjük türelmét, megértését.
Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Nagy Zsolt 2015-01-10 15:27:31
Tisztelt Igazgató Úr!
Kérem - az Sportuszoda minden vendége nevében - szíves intézkedését a zuhanyzók használhatóvá tétele érdekében!!! Jelenleg a férfi öltöző tusolójában 2-3 zuhany "működik", ezek is csak olyan módon, hogy szinte képtelenség beállítani a normális hőfokot, és a víz (megfelelő nyomás hiányában) szinte csak csordogál belőlük. A jelenlegi jegy- és bérletárak mellett - de akár ettől függetlenül is - a minimálisan elvárható szolgáltatás részének kellene lennie a rendeltetésszerűen használható tusolóknak is!!! Ráadásul az akár hirtelen takarékosnak látszó jelenlegi "működés" egyáltalán nem az, hiszen percekig tart, mire beállítható a víz megfelelő hőfoka, majd szintén hosszú idő, mire az éppen csak csordogáló víz lemossa a tusfürdőt/sampont. Nem ragoznám tovább ... sajnálatos, hogy egy ekkora város egyetlen sportuszodájában egyáltalán tartósan felmerül ilyen jellegű gond a 21. században! Kérem/kérjük Öntől a fent vázolt probléma mielőbbi, korrekt, vendégbarát, műszakilag megfelelő, stb., stb. megoldását.
Üdvözlettel: Nagy Zsolt
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2014-10-07 10:37:42

Tisztelt Zsíros Ottó!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Sportuszodában szerzett tapasztalatait leírta.
Társaságunk 100%-ban önkormányzati tulajdonú intézmény. A Sportuszoda üzemeltetése során kiemelt feladatunk, hogy helyet adjunk az úszó-, búvárúszó-, vízilabda-edzéseknek, sporteseményeknek, az iskolai úszásoktatásnak és a tömeg- és szabadidősport rendezvényeknek is. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehetőségekhez mérten a legtöbb üzemórát biztosítsuk az úszni vágyó lakosságnak. Ezért vezettük be az éjszakai úszás szolgáltatásunkat is. Működésünk során az egészségét megóvni, sportolni vágyó lakosságnak is ennek arányában tudunk sportolási időt biztosítani. A változtatásra sajnos a jelenlegi edzésidők miatt nincs lehetőségünk.

Tisztelettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Zsíros Ottó 2014-09-29 11:02:41
Tisztelt Sportuszoda!

Dicséretes, hogy ennyi lelkes fiatal van aki az úszás valamilyen formáját választotta, és természetes, hogy nekik biztosítani kell lehetőséget, de kérdem én, hogy akkor a közönség hol ússzon? Hisz lassan teljesen kiszorul a sportuszodából.
Áldatlan állapotnak nevezhető, hogy reggelente csak 1 vagy max 2 sáv használható. Ezekben olyan zsúfoltság van, hogy mindent lehet ott csinálni úszáson kívül.
Úgy gondolom, hogy ha legalább még fél óra lehetne reggelente a közönség számára, már tűrhetőbb volna a helyzet. Mondjuk fél 6-tól fél 7-ig lenne jó biztosítani 4-5 sávot, vagy akár már 5-től lehetne menni úszni és így 6-ig sokaknak megvolna reggeli mozgás.
De ez így szerintem nem fenntartható állapot.

Egy úszó a "közönség" soraiból.
Szegedi Sport és Fürdők kft. 2014-06-06 11:46:06
Tisztelt Kovács László !
Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és felvetését leírta. Próbáltunk utánajárni a jelzett problémának és választ találni rá, de sajnos sikertelenül. Kérjük pontosítani, részletezni, mikor, hol milyen körülmények között tapasztalta az eseményt, hogy az ügy végére tudjunk járni.
Köszönettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft. vezetősége
Szegedi Sport és Fürdők kft. 2014-06-06 11:44:21
Tisztelt Csizmadia Szabolcs !
A Városi Sportuszodát üzemeltető Szegedi Sport és Fürdők Kft. 100% önkormányzati tulajdonú társaság. Létesítményünket naponta mintegy 800 vendég látogatja. Az üzemeltetés során kiemelt feladatunk, hogy helyet biztosítsunk az úszó-, búvárúszó-, vízilabda edzéseknek, mérkőzéseknek, az iskolai- és óvodai úszásoktatásnak, továbbá az intézmények, egyesületek, úszóiskolák igényeit is ki kell szolgálnunk.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehetőségekhez mérten a legtöbb üzemórát biztosítsuk az úszni vágyó közönségnek, lakosságnak. Ezért vezettük be az éjszakai úszás szolgáltatásunkat is. A közönséget a helyszínen lévő hirdetőtáblán, továbbá honlapunkon is folyamatosan tájékoztatjuk a medencék foglaltságáról, az úszási lehetőségekről.
Köszönjük megértését.
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Kovács László 2014-06-04 13:25:13
Tisztelt Sportcsarnok !
Az után szeretnék érdeklődni,hogy minden takarító nőnek meg van engedve,hogy az autóját az udvarba tárolja,vagy csak a kivételeseknek.Továbbá az érdekelne,hogy a dolgozok munkaidőbe javítják a nevezet kocsit,akkor a számlát a dolgozóknak kell fizetni,vagy a sportcsarnoknak.Az is érdekelne,hogy ha őrzött a parkoló akkor felelnek-e a kocsiban keletkezett kárért.De lehet,hogy ez egy új szolgáltatás.
Szíves válaszát várom.
Csimzadia Szabolcs 2014-05-30 06:39:05
Tisztelt Uszoda és Városvezetés! Ez VICC amit művelnek, minden hétvégén le van zárva a nagy medence... Egyetemi városnak egy sport uszoda... Hétvégén 8 sávból 6 foglalt pálya, kettőn úszhat a közönség, Vagy vízilabda edzés, majd ha hétvégén végre lehetne úszni, be vannak húzva a kapuk.... El kéne gondolkozni, vajon kinek is van az uszoda... minden esetre ez nagyon szomorú (vicc :(
Nagy József Péter 2014-05-15 20:44:48
Érdeklődi szeretnék, hogy ha kutyát is szeretnék vinni, az megoldható-e? Egy kis Spániel keverékről van szó.
Illetve van-e olyan faház ami tartalmaz wc-t illetve zuhanyzót?
Köszönöm.
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: