Vendégkönyv
+ Új vélemény
Első   Előző    6 7 8 9 10  11 12 13 14    Következő   Utolsó
Dr. Szabó Lydia Éva 2015-08-11 08:26:06
Tisztelt Igazgatóság!

A sziksósi fürdő területén tartott rendezvények elviselhetetlenül zajosak.
A virradatig tartó éjszakai zenés produkciók és a mikrofont kezelő bemondó hangoskodása egyaránt jelentős mértékben zavarja az üdülő területén élőket, a kerttulajdonosokat.
A rendezvények több napja akadályozzák az éjszakai pihenést, a csendháborító produkciók (éjjel-nappal egyaránt) a zárt lakásban is hallhatók, mely akadályoz az ingatlan rendeltetésszerű használatában, illetve korlátozza birtoklási-használati jogomat.

A jogi lépések elkerülése érdekében kérem, haladéktalanul szíveskedjenek a rendezvények zajszintet nem meghaladó mértékű, kulturált lebonyolításáról gondoskodni.


Tisztelettel:

Dr. Szabó Lydia ÉvaSzegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-07-14 15:32:19
Kedves Richárd !

Az Anna Fürdőben Finn Relax Kft. által forgalmazott infrasugárzók vannak. Az egyik kerámia sugárzós, míg a másik Red ligth csősugárzós.

Üdvözlettel:
Lakó Gábor
fürdő vezető
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-07-14 15:29:03
Tisztelt Bozókiné T. Klára!

A vendégkönyvbe tett bejegyzésére az alábbi választ adjuk:
A céges bérletekre vonatkozó szabályzatunk szerint a bérletet azon személyek használhatják, akik igazolják, hogy a bérletet vásárló cég alkalmazottjai. A megvásárolt bérletet napi 3 fő veheti igénybe.
Ez a Szegedi Tudományegyetemre vonatkoztatva a következőképen alakul: Az Alapítvány 27 db céges bérletet vásárolt, ennek megfelelően napi 81 fő léphet be az uszodába. Amennyiben a 27 db bérlet egyidejűleg forgalomban van, úgy a következő érkezőnek meg kell várni, amíg egy bérlet újra a pénztár helyiségbe kerül. Az Ön esetében elfogytak a bérletek, így a pénztáros kollégának nem állt módjában Önt és gyermekét az uszodába beléptetni.
A pénztárost magatartása miatt felelősségre vontuk. Elnézést kérünk az Önt ért kellemetlenségért, a kifogásolható tájékoztatásért.

Köszönjük megértését.
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Kovács Richárd 2015-07-06 18:07:42
Arról szeretnék információt szerezni hogy milyen típusú infraszauna van a fürdőben?
Bozókiné T. Klára 2015-07-04 08:52:40
Tisztelt Igazgatóság!

Rendszeres látogatója vagyok a Sportuszodának gyermekemmel együtt, akit heti több alkalommal úszóedzésre viszek. Tegnap, vagyis 2015.07.03-án 17:10 perckor szerettem volna belépni az uszoda területére a Szegedi Tudomány Egyetem által kiállított éves, nappali bérletemmel. A pénztáros hölgy megtagadta a belépést számomra értelmezhetetlen indokkal, miszerint az ilyen típusú bérlettel a mai napon már túl sokan mentek be és belépőjegy vásárlására kötelezett. Ez az eset másodjára fordult elő és az előző alkalommal is ez a hölgy volt a pénztáros. Amikor magyarázatot kértem tőle, a Sportuszodát lejárató stílusban és módon nyilvánult meg. Kifejtette véleményét a munkadóm, vagyis a Tudományegyetem által kibocsátott bérletekről, miszerint reméli hogy jövőre megszüntetik az egyetemi bérletek kiállításának lehetőségét. Közlöm hogy felháborítónak tartom a hölgy megnyilvánulását, az eljárása több szempontból aggályos és fogyasztóvédelmi kérdéseket is felvet. Számomra érthetetlen hogy egy érvényes bérlet használatát csak szubjektív szempontok alapján, alkalomszerűen fogadja el a jelzett pénztárosnő(?) (Sportuszoda).
Válaszát tisztelettel várom,
Bozókiné T. Klára

Boda Magdol 2015-06-24 14:28:13
Kedves Lakó Gábor,
köszönöm a gyors választ, és arra kérem, hogy néha tessék szíves saját maga is lesétálni a jakuzzihoz, hogy meggyőződjön arról, nem kötekedésből születik egy ilyen bejegyzés.
Előre is köszönjük.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-06-24 14:20:51
Kedves Vendégünk!

Örömmel vettük új bejegyzését az Anna fürdő üzemeltetésével kapcsolatban.
A vízkezelés is fejlődik a technika vívmányainak hála, azonban a klóros technológiával működtett rendszerek költség hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. Az Anna fürdő technológiája minden paraméterében megfelel az EU-s normáknak. Ön is tapasztalhatta, hogy ezzel a technológiával is jól működik a fürdő. Az ellenőrzött, szabályozott adagolásnak köszönhetően nyári időszakban sem kell a szabad klór mennyiségen emelni. Ez tehát nem okozhatott kellemetlenséget.
Gépész kollégáink naponta 4 alkalommal ellenőrzik a medence vizek és a gépészeti berendezések állapotát és működését. Minden igyekezetünk arra irányul, hogy a lehető legkevesebb vegyszer hozzáadásával biztosítsuk a legjobb vízminőséget! Remélem az elkövetkező időszakban is jólesően használja az Anna fürdő medencéit.

Tisztelettel: Lakó Gábor
fürdő vezető
Boda Magdolna 2015-06-24 12:13:51
Kedves Ügyvezető Úr,
korábbi bejegyzésem után a helyzet normalizálódott az Anna fürdőben kb. egy hónapig, nem éreztünk irritáló klórszagot, nem könnyezett a szemünk a klórtól, és nem vakaróztunk, de most ismét visszatért a kellemetlenség. Már a jakuzzi környékén is erős klórszag van. Egy ilyen sokcsillagos fürdő, vajon mikor használ más fertőtlenítő szert? Ide mellékelek két linket, érdemes elolvasni, ráadásul úgy tudom ezek már Csongrád megyében is elérhetőek. http://www.origo.hu/tudomany/nanotechnologia/20110509-nanoezust-hatoanyagu-vizfertotlenito-szert-fejlesztettek-magyar-kutatok.html illetve http://nanoezüst.hu/felhasznalasi-teruletek/medence-fertotlenites/ talán ennek nem lenni ilyen iszonyú kellemetlen hatása. Addig is kérjük, hogy az adagolót tessenek már gyakrabban ellenőrizni. Megértjük mi, hogy nyáron még inkább vigyázni kell, de talán van egy határ, ami után már a klór elviselhetetlen..
Boda magdolna 2015-05-27 21:57:03
Köszönettel vettük, hogy röviddel a beírás után a jakuzzi klórozása lényegesen moderáltabb lett. Egyetértek az egyéni érzékenység tényével, de bizony igen sokan voltuk, akik nap nap után kimenekültünk onnan.
Más: Korábban a TB medencefürdőt szombaton és vasárnap is igénybe lehetett venni, ha az új szabály, hogy vasárnap nem lehet, az mindenképpen korlátozást jelent, bár engem 17-én vasárnap mindenféle konfrontáció nélkül beengedtek, viszont megrémít, hogy akár vita is lehetett volna a dologból, végtére is pihenni mennénk oda, nem vitázni.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2015-05-27 10:43:47
Kedves Magdolna !

Köszönjük, hogy észrevételével megtisztelt bennünket.
Az Anna fürdő és szinte az összes Magyarországi fürdő vízkezelési technológiája a hagyományos klór alapú fertőtlenítésen alapul. Az egyéb eljárások sem tudják teljesen kizárni a klórt, mivel közfürdőkben előírás a szabad klór jelenléte a medence vizében.
A pezsgő elemekkel ellátott medencékben a szabad klór a buborékokkal jobban képes a felszínre jönni, ezért lehet esetleg érezni. Az adagolás sajátossága révén (dugulás, áramszünet) lehet hiba, de ez inkább alacsony szintet eredményez. Magas szint senkinek nem érdeke, mert felesleges pénz kidobás! A szabályosan beállított értékek mellett nem kellemetlen a pezsgő medencék levegője. Tehát helyes adagolás és a légcsere a kulcsa a kellemes fürdőzésnek. Az Anna fürdőben mindkettőt jól beállított gépek végzik évek óta. Kalibrálásukat rendszeresen ellenőrzik gépész kollégáink.
Természetesen egyéni érzékenység függvényében mégis van akinek a kevés is irritáló lehet. Jelzése okán fokozottan figyeljük a pezsgő medencéket és beavatkozunk, ha szükséges.

Tisztelettel: Lakó Gábor
fürdő vezető
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: