Vendégkönyv
+ Új vélemény
Első   Előző    3 4 5 6 7  8 9 10 11    Következő   Utolsó
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2016-04-04 11:47:55
Tisztelt Dr.Váradi Gyula!

Tájékoztatom, hogy általános gyakorlatunk a www.szegedsport.hu honlapunkon (a fő oldalon és a műjégpálya oldalán is) látogatóink folyamatos tájékoztatása a műjégpálya nyitva tartás változásairól. Így tettünk az elmúlt szezonban is, valamennyi iskolai tanítási szünet esetében, illetve a hétvégi iskolai és sportrendezvények alkalmával.
A tanítási szünetekben, a közönség idő növelése a cél, ugyanakkor a kora reggeli és esti időszakban igyekszünk a napközben elmaradó sportegyesületi edzéseknek is jégfelületet biztosítani. Ez okozza, hogy a hagyományos ciklus idők kezdési időpontjai esetenként megváltoznak. Az idei tavaszi szünet nyitva tartása március 18-án került kihelyezésre a honlapunkra PDF formátumban.
Április 3-án az általános vasárnapi nyitva tartás szerint vehető igénybe a jégpálya a közönség számára, a II. ciklus időben utánpótlás jégkorong mérkőzés miatt a jégfelületet a közönség nem tudja használni.
A műjégpálya honlapon, a szezonzárás időpontjaként a hét napját (szombat) valóban tévesen tüntettük fel. Szíves észrevételét köszönjük, a hiba kijavítására intézkedtünk. Mind a főoldalon és a táblázatunkban ez az adat helyesen szerepel.
Sajnálom, hogy hiba történt, bízom benne, hogy ennek ellenére továbbra is rendszeres látogatónk lesz a jövőben.

Tisztelettel: Kéri József, Szeged Városi Műjégpálya - létesítményvezető
Dr. Váradi Gyula 2016-03-31 22:38:08
Tisztelt Honlapszerkesztők!

Nem ártott volna a honlapon is közzétenni, hogy a tavaszi iskolai szünetben megváltozik a műjégpálya nyitvatartása, hogy Kecskemétről odautazva ne a helyszínen kelljen szembesülnöm a csonka nyitvatartással.
Csak zárójelben: április 3-a szombat vagy vasárnap lesz?

Üdvözlettel:

Dr. Váradi Gyula

U.I.: Régóta lelkes látogatója vagyok a jégpályának, kár ilyennel elrontani.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2016-03-25 08:58:33
Tisztelt Vendégeink!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelte bizalmával és a Sportuszodában felmerülő problémájával hozzánk fordult.
A Városi Sportuszoda rekonstrukciós munkái 2016. június 01-től kezdődnek. Az előirányzott időtartam 3 hónap. A munkálatok elvégzése azért esik a nyári időszakra, mert ekkor a legkevésbé kihasznált a létesítmény, továbbá az időjárás is ekkor a legkedvezőbb. A legnagyobb terhelés az őszi - téli - tavaszi időszakra esik.
A két ütemben történő felújítás, átalakítás első munkafázisa az alépítmények kicserélése, korszerűsítése.
Bérleteink naptári évre szólnak. A bérletek árainak meghatározásakor mindenkor figyelembe vettük a sátor állítás-bontás leállási időszakát, továbbá sportmérkőzések, úszóversenyek, diákolimpiák időszakát, esetleges rendkívüli leállási időszakokat, amikor nem vehető igénybe az uszoda szolgáltatása.
Cégünk fontosnak tartja azt, hogy a bérlettulajdonosok a szolgáltatás igénybevételének lehetőségétől ne essenek el.
Mivel korlátozott számban állnak rendelkezésre saját üzemeltetésű medencék, a Sziksósfürdő és az Anna Fürdő létesítményekbe tudunk majd az uszoda bérleteseknek belépést biztosítani. Cégünk tárgyalásokat folytat más fürdőlétesítményekkel, keresve a lehetőséget a szolgáltatások igénybevételi helyének további bővítésére.
A tények ismeretében azonnal tájékoztatást nyújtunk vendégeinknek.
Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Nagy Tibor 2016-03-12 17:52:56
Ha bezárják az sportuszodát felujitás miatt,akkor az a legjobb megoldás,ha valahol uszhatunk ez idő alatt a megvásárolt bérlettel.Minthogy jóváirják a következő évre ezt az időszakot.Mert aki uszni jár,az a felujitás alatt is uszni akar,inkább bérlettel,mint jeggyel valamelyik intézményben!!!
Papp György 2016-03-05 13:50:39
Tisztelt hölgyek,urak! Már nagyon várom az uszoda korrekt ajánlatát az éves bérlettel rendelkezők számára,mint kompenzációt az e helyt is sokat emlegetett 3 hónapos bezárás időtartamára-véleményem szerint ez úgy korrekt ha a 365 napra kifizetett szolgáltatást 365 napig tudjuk igénybe venni,vagyis ahány napig zárva az uszoda annyi nappal nő az érvényesség. Ha e kompenzáció nem ily módon történne javaslom a pénztárban lévő panaszkönyv igénybevételét-gondolom leszünk néhányan! S 30 napon belül várhatjuk az irásos választ panaszunkra ill.a hatóság elérhetőségét ahová nem kielégitő kompenzáció esetén fordulhatunk.Úszótársak ne hagyjuk magunk!Egységben az erő!
Petróczy Tímea 2016-03-02 10:39:02
Tisztelt Sportuszoda! Este 21,30 és 22 h között meg kellene mérni a ZUHANYZÓKBAN ugy a vizhőmérsékletet,hogy minden zuhanyfejből follyon a viz,a férfi és női zuhanyzóban egyaránt.Akkor kapnák meg a valós értéket.Mert ez lenne a valos helyzet,sajnos,este ebben az időszakban.
Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2016-03-01 09:01:44

Tisztelt Vendégeink!

Köszönjük, hogy vezetőségünket megtisztelték bizalmukkal és a Sportuszoda szolgáltatásaival kapcsolatosan hozzánk fordultak.
Bejegyzésükre a mai napon a zuhanyzók melegvíz ellátását átvizsgáltuk, ellenőriztük. Érdemi problémát nem tapasztaltunk a rendszernél. Nagy valószínűséggel a nagy terhelés (vendégszám) miatt fogyott el a meleg víz a tárolókból.
Két darab vízmelegítő van üzembe állítva a Városi Sportuszodában, mely nem bírta a megnövekedett igényt pótolni.
A mai ellenőrzés alkalmával 60-62 °C volt a meleg víz hőmérséklete, mely az előírt paramétereknek megfelel.
Köszönjük türelmét. Bízunk abban, hogy a közeljövőben nem fordul elő hasonló kifogás.

Üdvözlettel:
Szegedi Sport és Fürdők Kft.
Petróczy Tímea 2016-02-29 10:56:06
Édesanyámmal járok uszni a sportuszoda nagymedencéjébe.A mult héten(02.22-28.) a zuhanyzóban csak éppen hogy langyós volt a melegviz.02. hó elején volt melegviz.A nagymedence tökéletes úszásra,viszont ha befejezzük az uszást,nagyon fázunk,át kell melegedni a zuhanyzóban,de langyos vizzel ez lehetetlen.Édesanyám jelenleg vesegyulladással küzd,mert nem birt felmelegedni uszás után.Jó lenne ,ha ujból lenne melegviz,hogy járhassunk úszni.A felmelegedéshez legalább 45-50 fokos viz kell,vagy még annál is több,mert ha többen vagyunk a zuhanyzóban,lecsökken a viz hőmérséklete.Este 21,30-22 órás időpontban valószinü a férfi zuhanyzóban is teljes a létszám,és a nőiben is,minél többen zuhanyoznak,annál kevésbé van melegviz,mi ezt igy tapasztaltuk,sajnos.Decemberben és januárban nem volt ilyen probléma.
Nagy Patricia 2016-02-29 10:40:12
Tisztelt Sportuszoda! A női öltöző zuhanyzójában. a melegviz maximális hőmérséklete kb. 30-32 fok.Fél órás uszás után a nagymedencében ilyen melegvizzel csak vesegyulladást lehet kapni.Február 22-28. héten azt tapasztaltam,hogy ha véletlenül egyedül fürödtem,lehetséges hogy a melegviz 35 fokos volt,de amint bejött valaki zuhanyozni,egyből csak lanyos viz jött.Volt olyan hölgy,aki egy perc után kiment a zuhanyzóból,olyan elviselhetetlen volt a melegviz.Lehetne a januári melegvizhőmérsékletet visszaállitani?
Nagy Tibor 2016-02-29 00:24:22
A Sportuszodában a zuhanyzóban csak langyos a viz.Még február elején,ha bementünk 4-en a zuhanyzóba,rendesen tudtunk fürödni,jó meleg volt a viz,fel lehetett melegedni úszás után.Kedd óta katasztrófális a melegviz hőmérséklete.Bizom benne,hogy fel tudják emelni a hőmérsékletet a januári szintre.
Szegedsport.hu | © 2013.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó: